Ласкаво просимо до Форуму інформатиків України. Зараз форум у стадії заповнення але ми працюємо над цим. Якщо ви бажаєте взяти участь у цьому, прошу Вас зареєструватися на сайті.
Так в чому проблема. Напишіть мені – подумаємо чим допомогти. Вирішимо питання з хостингом.Маю сайт https://litvinovka.com.ua/ в грудні закінчується послуга по хостінгу, потім по домену. До війни проблем не було по оплаті, а тепер такі витрати нікому не цікаві, тому закрию я це питання і не буду до нього повертатись
ну якщо просто для звітності то піде який завгодноСтворила простенький сайт Google. Для звітності цілком влаштовує.
До цього були сайти на ucoz і Word Press.
Перед ким звітуєте? У нас ніхто не вимагає. Є сайт, то й добре, немає - то й немає.Створила простенький сайт Google. Для звітності цілком влаштовує.
До цього були сайти на ucoz і Word Press.
Нас перевіряє відділ освіти.Перед ким звітуєте? У нас ніхто не вимагає. Є сайт, то й добре, немає - то й немає.
ну як на мене, то щоб перевіряти, то спочатку мають дати все, щоб створити те, що хочуть перевіряти. А допоки "немає грощей", то і немає сайтк І так, я вмію казати "ні", хоча частенько за це отримую на горіхиНас перевіряє відділ освіти.
Але в цьому році нас об'єднали з сусіднім закладом, тож мій сайт просто висить.
Через деякий час видалю.
Інформацію мені надали директор та завуч. То чому ні?ну як на мене, то щоб перевіряти, то спочатку мають дати все, щоб створити те, що хочуть перевіряти. А допоки "немає грощей", то і немає сайтк І так, я вмію казати "ні", хоча частенько за це отримую на горіхи
ну я за всі ці роки жлдного разу не робила сайт закладу. Я і так багато чого роблю, тому сказала, що сайт - ні, бо і так вільного часу немає, він зайнятий іншою бнзоплатно. роботою. Отримавши відповідь, знайшли окрему людину за окрему суму грошів, яка займається лише сайтом. Тому у кожного з нас своя історія і своє бачення цієї історія. Моя - така. Я вважаю, що навіть 10% (які з новим підходом до формування з/п можуть таки знову забрати) - занадто мала оплата і не відповідає тому, що хочуть бачити від сайту, що на ньому хочуть бачити і що все це має розміщуватися оперативно. А чи потрібен буде далі сайт? тільки для перевіряючих Бо вони без роботи залишатьсяІнформацію мені надали директор та завуч. То чому ні?
Заодно й для учнів приклад створення сайту Google
Щодо "наворочених" платних шкільних сайтів - не бачу необхідності.
Думаю, в майбутньому відпаде доцільність функціонування шкільних сайтів. (ІМХО)
Танюша, мені не платять і ці нещасні 10%, сказали, що вони мають фінансуватись з місцевого бюджету, а місцевий бюджетЯ вважаю, що навіть 10% (які з новим підходом до формування з/п можуть таки знову забрати)