Ласкаво просимо до Форуму інформатиків України. Зараз форум у стадії заповнення але ми працюємо над цим. Якщо ви бажаєте взяти участь у цьому, прошу Вас зареєструватися на сайті.
МиколаївШановні гості. Хто звідки ? Я із Харкова.
а ще забули модератора: voleviktВінницька область. Мені подобається функціонал нового форуму, будемо пробувати його розвивати )
Потрібно повернути адмінів колишніх. Один з них я. І ще один був Махновець Ігор. І ще модератори: Таня (Ктара) та Анатолій Бандалак.
И мы рады ) Хмельницкая область, если я верно помню.Шепетовка. На берегу Атлантического океана. Рад встречи со старыми и не старыми знакомыми.
Поки рано говорити. Сам чекаю и дивлюсяЗ Полтавщини. Всім успіхів. Є надія, що форум буде гарною допомогою і порадником всім нам.
Чекати та дивитись - то не серйозно.Поки рано говорити. Сам чекаю и дивлюся
Хто тут за Ктарою скучив? Пройшло наче півжиття Я рада, що ми знову збираємося разомВінницька область. Мені подобається функціонал нового форуму, будемо пробувати його розвивати )
Потрібно повернути адмінів колишніх. Один з них я. І ще один був Махновець Ігор. І ще модератори: Таня (Ктара) та Анатолій Бандалак.