Ср, 22.11.2017, 05:50
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 5 з 5«12345
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » Розділ IV: ВДОСКОНАЛЕННЯ ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ УЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 4.3 Авторські методики. Алгоритміка та програмування. » Розв'язуємо задачі в стилі Python (Відвикаємо від звичок Паскаля і т. п.)
Розв'язуємо задачі в стилі Python
mio Дата: Чт, 09.11.2017, 10:35 | Повідомлення № 61
Тут живе...
Повідомлень: 111
Нагороди: 0
Рейтинг: 19
Цитата Bandalak ()
А що робити, коли потрібно вивести в один рядок без пропуску?

Код
print(a, b, sep='')
#або
print('{0}{1}'.format(a, b))
fox11 Дата: Чт, 09.11.2017, 11:39 | Повідомлення № 62
Тут живе...
Повідомлень: 184
Нагороди: 2
Рейтинг: 30
Цитата swetikccc ()
Задача.Профессор
cin>>N;
cout<< N*8+4;
Bandalak Дата: Чт, 09.11.2017, 11:58 | Повідомлення № 63
Лідер форуму
Повідомлень: 5532
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
У цій темі задачі розв'язують на Пайтоні.
n=input()
Print(n*8+4)
swetikccc Дата: Чт, 09.11.2017, 18:00 | Повідомлення № 64
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3957
Нагороди: 28
Рейтинг: 370
Цитата Bandalak ()
У цій темі задачі розв'язують на Пайтоні.
n=input()
Print(n*8+4)

1 Вводится в Пітоні рядок, тому потрібно його перетворити на число
mio Дата: Чт, 09.11.2017, 22:19 | Повідомлення № 65
Тут живе...
Повідомлень: 111
Нагороди: 0
Рейтинг: 19
Цитата swetikccc ()
Задача 9
Заїзд в ЛКШ

Код
children = input().split(' ')
sum_children = transfer = 0 
for number in children:
    sum_children += int(number)
if sum_children % 3 == 0:
    averages_children = sum_children // 3
    for number in children:
        transfer += abs(int(number) - averages_children)
    print(transfer // 2)
else:
    print('NO SOLUTIONS')
Bandalak Дата: Пт, 10.11.2017, 06:53 | Повідомлення № 66
Лідер форуму
Повідомлень: 5532
Нагороди: 39
Рейтинг: 260
Цитата swetikccc ()
1 Вводиться в Пітоні рядок, тому потрібно його перетворити на число

Дякую, випустив з уваги оцю особливість!
Код
n=int(input())
Print(n*8+4)


Цитата mio ()
Код

Дітей завжди лякають змінні з довгими іменами. Вони їх плутають з командами.
Думаю, не варто іменувати змінні більше ніж 3-ма літерами. У більшості випадків достатньо одної.
То вже коли програма складна і має до сотні змінних - тоді можна по імені розуміти зміст. А тут і так не забудуть що є що.
Форум інформатиків » Розділ IV: ВДОСКОНАЛЕННЯ ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ УЧИТЕЛЯ ІНФОРМАТИКИ » 4.3 Авторські методики. Алгоритміка та програмування. » Розв'язуємо задачі в стилі Python (Відвикаємо від звичок Паскаля і т. п.)
Сторінка 5 з 5«12345
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.