|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Кваліфікаційна характеристика учителя інформатики |
| Ketrin |
Дата: Пн, 08.12.2008, 17:05 | Повідомлення № 1 |
|
Часто заходить...
Група: VIP-користувачі
| Чи є кваліфікаційна (освітньо-кваліфікаційна) характеристика учителя інформатики? Або хоча б прості вимоги до кваліфікації? У підручниках з методики викладання наприклад, літератури чи мови, є пункт "сучасні вимоги до кваліфікації вчителя (предмет)", у методиці Морзе я не знайшла. Десь ще можна пошукати? Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Ср, 10.12.2008, 15:16 |
|
| | |
| salal |
Дата: Чт, 16.04.2009, 12:57 | Повідомлення № 31 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (swetikccc) А як трудове законодавсто повинне дивитися на особисто-орієнтоване навчання. Це пряме підвищення інтенсивності праці. Було б цікаво дізнатися, де вказана нормативна інтенсивність праці вчителя, або як вона визначається із інших показників (наприклад, навантаження).
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Чт, 16.04.2009, 14:54 | Повідомлення № 32 |
|
Перспективна вчителька
Група: Модератори
| Максимальне навантаження вчителя не більше ніж 35 год. на тиждень. Але можна додати замінами. І тоді хай хоч 50 год. Якщо вчитель-сумісник (у нас так) то не більше 9 год.на тижень. При навантаженні менше ніж 6 год. на тиждень педстаж не нараховується
Відредаговано: Ktara - Чт, 16.04.2009, 14:54 |
|
| | |
| salal |
Дата: Чт, 16.04.2009, 15:56 | Повідомлення № 33 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (Ktara) Максимальне навантаження вчителя не більше ніж 35 год. на тиждень. Але можна додати замінами. І тоді хай хоч 50 год. Якщо вчитель-сумісник (у нас так) то не більше 9 год.на тижень. При навантаженні менше ніж 6 год. на тиждень педстаж не нараховується Дякую за відповідь, але це не зовсім те, що я запитував. Інтенсивність я розумію, як об'єм роботи, що виконується в одиницю часу. Бо запитання мало вигляд: Quote (swetikccc) А як трудове законодавсто повинне дивитися на особисто-орієнтоване навчання. Це пряме підвищення інтенсивності праці. Визначення інтенсивності: "Інтенси́вність пра́ці — ступінь напруженості праці в процесі виробництва. Характеризується витратами фізичних та нервових зусиль, в тому числі важкістю праці, її темпом та ритмом, коефіцієнтом використання робочого часу". (Вікіпедія).
Відредаговано: salal - Чт, 16.04.2009, 16:04 |
|
| | |
| dpi |
Дата: Сб, 18.04.2009, 08:24 | Повідомлення № 34 |
|
Досвідчений вчитель
| Quote (Ktara) Максимальне навантаження вчителя не більше ніж 35 год. А разве не 27? Плюс все остальное, что Вы пишите.
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Сб, 18.04.2009, 08:58 | Повідомлення № 35 |
|
Перспективна вчителька
| Quote (dpi) А разве не 27? Плюс все остальное, что Вы пишите. Нет, 35, запрещено иметь 2 ставки. две ставки это 36 часов, поэтому максимальная нагрузка - 35 часов
|
|
| | |
| dpi |
Дата: Сб, 18.04.2009, 10:01 | Повідомлення № 36 |
|
Досвідчений вчитель
| Если не трудно, документ № дата.
|
|
| | |
| Вчитель |
Дата: Сб, 21.11.2009, 12:02 | Повідомлення № 37 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (Ktara) Максимальне навантаження вчителя не більше ніж 35 год. на тиждень. Але можна додати замінами. І тоді хай хоч 50 год. Якщо вчитель-сумісник (у нас так) то не більше 9 год.на тижень. При навантаженні менше ніж 6 год. на тиждень педстаж не нараховується Как говорят в Одессе "Шоб я здох" - 35 часов - это, с одной стороны - ужас для учителя, а с другой - халтура. Я был учителем, когда мне было около 25 лет, энергии - море, часов давали тогда не более 27, правда. Но и 27, если НОРМАЛЬНО работать, очень много. Подготовить демонстрационный эксперимент, лабораторные (у меня в кабинете все было разложено, но все равно уходила прорва времени). Я сидел в школе по три-четыре часа после уроков ежедневно. Думайте о здоровье, его за эти копейки можна угробить очень быстро, а потом никакие деньги не нужны будут...
|
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Сб, 21.11.2009, 12:13 | Повідомлення № 38 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Quote (Вчитель) Думайте о здоровье, его за эти копейки можна угробить очень быстро, а потом никакие деньги не нужны будут... 100%
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Сб, 21.11.2009, 12:19 | Повідомлення № 39 |
|
Мудрий вчитель
Група: Друзі форуму
| Quote (Вчитель) Думайте о здоровье, его за эти копейки можна угробить очень быстро, а потом никакие деньги не нужны будут... Про здоров'я - абсолютна правда. Про нього починають згадувати тоді, коли вже його втрачають...
|
|
| | |
| Oxana_cher |
Дата: Сб, 21.11.2009, 12:46 | Повідомлення № 40 |
|
Місцева кадра
| Quote (Ktara) Нет, 35, запрещено иметь 2 ставки. две ставки это 36 часов, поэтому максимальная нагрузка - 35 часов Наша городская бухгалтерия по этому вопросу дала письменную справку, где значится что максимальная оплаченная нагрузка не должна превышать полторы ставки, тоесть 27 часов. Нагрузка может быть и больше, но за это не заплатят. Многие директора ухитряутся записывять лишнею нагрузку за "мёртвыми душами", тогда можна и 3 ставки. Точнее если 5 дней по 7 уроков + 4 факультатива вдень (в пятницу пусть 3 факультатива)= 54 часа, а 54 делим на 18 равно 3 ставки. Можна сюда же ещё полставки лаборанта и полставки педагога организатора.
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Сб, 21.11.2009, 13:14 | Повідомлення № 41 |
|
Перспективна вчителька
| интересно, а чего все решили что на такое кол-во часов работаю? У меня 21 час. Я говорила о том, как люди ухитряются так работать (человек 5 точно знаю которые работают на максимальное кол-во часов, при этом не делая не [цензура])
|
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Сб, 21.11.2009, 14:02 | Повідомлення № 42 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Quote (filnick) Про нього починають згадувати тоді, коли вже його втрачають... Что имеем - не храним...! Потерявши - плачем!!! Це дійсно так! На превеликий жаль...
|
|
| | |
| dpi |
Дата: Сб, 21.11.2009, 14:25 | Повідомлення № 43 |
|
Досвідчений вчитель
| А если так: три класса в параллели, все делятся, по три часа в неделю = 18 часов.
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Нд, 22.11.2009, 21:17 | Повідомлення № 44 |
|
Модератор
| Quote (Oxana_cher) Наша городская бухгалтерия по этому вопросу дала письменную справку, где значится что максимальная оплаченная нагрузка не должна превышать полторы ставки, тоесть 27 часов. У нас така сама петрушка. А взагалі то наша бухгалтерія - це темний ліс. У них нічого не випитаєш і не взнаєш!
|
|
| | |
| vitali4 |
Дата: Пн, 23.11.2009, 08:28 | Повідомлення № 45 |
|
Часто заходить...
Група: користувачі
| Quote максимальная оплаченная нагрузка не должна превышать полторы ставки, тоесть 27 часов. Подтверждаю. У нас было КРУ и укого было > 1,5 ст. всем урезали до <=1,5 ст. Но складываються не часы, а ставки. Например: ставка воспитателя ГПД (30ч.) + 0,5 ставка учителя (9ч.) = 39 ч. на законных основаниях.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|