Нд, 21.10.2018, 11:40
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.5 Проблеми викладання інформатики » Візуальне програмування VS процедурного (Що краще викладати далі?)
Візуальне програмування VS процедурного
На вашу думку в 2010-11 н.р. і подальшому який вид програмування варто вивчати в школі?
1.Процедурне "класичне" програмування та адаптований до навчання Pascal (консольний режим).[ 10 ][31.25%]
2.Процедурне "класичне" програмування, але більш "серйозніша" мова С (консольний режим)[ 8 ][25.00%]
3.Візуальне програм. (Visual Basic) для розв’язку навч. задач у вигляді програм з інтерфейсом, без ООП[ 7 ][21.88%]
4.Візуальне програм. з використанням мов, що використовують .net, напр. Visual Basic .net без ООП[ 3 ][9.38%]
5.Візуальне програмування з використанням мов, що використовують платформу .net + ООП[ 4 ][12.50%]
Усього відповідей: 32
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 01.07.2010, 18:28 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3679
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Дане питання в мене виникло після дискусії в темі Вибираємо мову програмування і візуальне середовище. То що ж вчити далі?

[admin]Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
swetikccc Дата: Сб, 02.11.2013, 21:27 | Повідомлення № 46
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4120
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Робимо з дітками калькулятор на
Microsoft Visual Basic 2010 Express
Ось приклад про недолік використання Val

Код
Private Sub ButtonЗнакЧисла_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ButtonЗнакЧисла.Click
            If TextBox1.Text = "" Then
                TextBox1.Text = "-"
            ElseIf TextBox1.Text = "-" Then
                TextBox1.Text = ""
            Else
                znak = -CDbl(TextBox1.Text) 'а от що дасть Val для перетворення?
                TextBox1.Text = znak.ToString
            End If

        End Sub


Відредаговано: swetikccc - Сб, 02.11.2013, 21:37
Step Дата: Нд, 03.11.2013, 00:59 | Повідомлення № 47
Новий користувач
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
swetikccc, Val всегда использует в качестве разделителя точку. CDbl использует разделитель установленный в системе. Узнать, что является десятичным разделителем в системе можно строкой:
Код
Globalization.CultureInfo.CurrentCulture.NumberFormat.NumberDecimalSeparator

Если при вводе чисел используется разделитель установленный в системе и студия не ниже 2010, то Ваше преобразование можно записать так:
Код
TextBox1.Text = -TextBox1.Text


Відредаговано: Step - Нд, 03.11.2013, 01:05
swetikccc Дата: Нд, 03.11.2013, 11:08 | Повідомлення № 48
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4120
Нагороди: 31
Рейтинг: 387
Цитата Step ()
swetikccc, Val всегда использует в качестве разделителя точку.

Дякую за роз'яснення
kvtamber Дата: Сб, 09.11.2013, 20:39 | Повідомлення № 49
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Проектування програм у візуальному середовищі - це не вироблення навичок роботи з цим середовищем. Це програмування. Звичайно, нові віяння пробиваються  в школу і, як завжди, 
зустрічають супротив.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.5 Проблеми викладання інформатики » Візуальне програмування VS процедурного (Що краще викладати далі?)
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.