Сб, 22.07.2017, 17:53
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 4 з 6«123456»
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Запитання по роботі зі сторінками сайту ucoz (Вирішення проблем зі сторінками сайту ucoz)
Запитання по роботі зі сторінками сайту ucoz
volevikt Дата: Ср, 14.01.2015, 13:27 | Повідомлення № 1
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1760
Нагороди: 24
Рейтинг: 177
У даній темі пропоную вирішувати різноманітні проблеми зі сторінками ucoz-сайту.


Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Bandalak Дата: Нд, 20.09.2015, 22:11 | Повідомлення № 46
Лідер форуму
Повідомлень: 5204
Нагороди: 34
Рейтинг: 245
Цитата volevikt ()
Наче й непогано, але не подобається те, що не можна відразу побачити одночасно всі фото у зменшеному розмірі.

На https://photos.google.com можна бачити групи фото одночасно у вигляді ескізів.
TYP Дата: Вт, 22.09.2015, 11:51 | Повідомлення № 47
Прописаний назавжди
Повідомлень: 331
Нагороди: 4
Рейтинг: 28
Шановні форумчани підкажіть будь-ласка. Чи можна якось створити автоматично меню із уже створених сторінок. Справа в тому, що на сайті стоїть сторонній скрипт меню. Але народу треба часто створювати різні сторінки і не дуже зручно додавати іх кожного разу до меню. Тому хотів перейти на стандартне юкозовське меню. При створенні меню воно порожнє і пропонується наповнювати його вручну. Чи можна обійти якось цей момент?
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 22.09.2015, 12:10 | Повідомлення № 48
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3627
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Будь який сторонній скрипт як правило дає можливість додавати нові пункти меню.
TYP Дата: Вт, 22.09.2015, 12:18 | Повідомлення № 49
Прописаний назавжди
Повідомлень: 331
Нагороди: 4
Рейтинг: 28
Цитата Ковальчук_Олександр ()
Будь який сторонній скрипт як правило дає можливість додавати нові пункти меню.
В ручному режимі так, а от в автоматичному при створенні нової сторінки?
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 22.09.2015, 17:39 | Повідомлення № 50
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3627
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
В автоматичному мабуть ні. Я так і робив: створив сторінку, а потім додав її адресу до меню і все.
volevikt Дата: Нд, 24.01.2016, 14:51 | Повідомлення № 51
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1760
Нагороди: 24
Рейтинг: 177
Дуже давно хотіла поставити на сайт Перекладач.
Сьогодні нарешті вдалося. :)
Вирішила скористатися простеньким перекладачем від Google.
Додала блок Переклад сайту, розмістила скрипт і все. Переклад близько 80 мовами світу забезпечений. 
Вигляд.
Скрипт:
W-w-W Дата: Нд, 24.01.2016, 17:59 | Повідомлення № 52
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2706
Нагороди: 10
Рейтинг: 196
Цитата volevikt ()
Дуже давно хотіла поставити на сайт Перекладач.
Сьогодні нарешті вдалося.

Лєна в ході випробування я помітив ряд глюків даного скрипту, пропоную шукати інший.

І так я поставив мову англійську, багато слів відображаються як наші люди пишуть смс нашими словами, але по англійськи.
Потім поставив українську і взагалі в шоці від перекладу

потім натискаю зверху мова сайту оригінал і лиш тоді все стає як потрібно
volevikt Дата: Пн, 25.01.2016, 17:37 | Повідомлення № 53
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1760
Нагороди: 24
Рейтинг: 177
Цитата W-w-W ()
Потім поставив українську і взагалі в шоці від перекладу

Спробуй якусь українську фразу перекласти англійською, а потім знову українською у Google Перекладачі.)))
На жаль, немає досконалих онлайн перекладачів, можливо, тому на фрілансі багато проектів з ручним перекладом сайту на конкретні мови.
Вирішила залишити блок з даним скриптом, бо нічого кращого та безкоштовного на сьогоднішній день не знайшла.
Я не розуміюся на норвезькій, але по відвідуваності сайту саме ця країна посідає 5 місце (після України, Росії, Європи, США).
Можливо, норвезькою більш правильний переклад?)))
Yura_Shrol Дата: Пт, 05.02.2016, 11:02 | Повідомлення № 54
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 504
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Проблема. При створенні статті хочу використовувати спойлер. При вставлянні кода спойлер через панель ВВ-кодів і збереження добавляється куча пустих абзаців з нерозривним пропуском. Чищу це сміття, зберігаю, і воно знову є.
Як цьому зарадити?


Відредаговано: Yura_Shrol - Пт, 05.02.2016, 11:05
volevikt Дата: Сб, 12.03.2016, 10:00 | Повідомлення № 55
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1760
Нагороди: 24
Рейтинг: 177
Звертаюся за допомогою до форумчан, які є адміністраторами сайту на Ucoz.
Маю проблему: сьогодні зранку на головній сторінці у майже всіх новинах сайту перестав відображатися текст!
Новини лише з фото.
Цікаво, що в редагуванні новини текст є.
Крім того, при натисканні на заголовок новини, новина відображається нормально: з текстом і фото.
Поки що вимушена закрити сайт на технічні роботи.(((
Підкажіть, будь ласка, причину.

Спробувала прибрати теги форматування в останній новині через Панель HTML-кодів. Спрацювало.
Звісно, що текст став не таким привабливим.
Але відредагувати 450 новин сайту...
volodschool2 Дата: Сб, 12.03.2016, 12:02 | Повідомлення № 56
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1314
Нагороди: 12
Рейтинг: 247
На моїх сайтах також не працює тег $CUT$, тому деякі новини "поїхали".
volevikt Дата: Сб, 12.03.2016, 12:08 | Повідомлення № 57
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1760
Нагороди: 24
Рейтинг: 177
Цитата volodschool2 ()
На моїх сайтах також не працює тег $CUT$

Я зрозуміла, що це якось пов'язано з цим тегом. Але, коли годину тому відредагувала останню новину і знову застосувала цей тег, - працює.

Як Ви виправили ситуацію на своєму сайті?

Можливо, хтось підкаже інший спосіб обрізки новин, окрім тега $CUT$ ?
Bandalak Дата: Сб, 12.03.2016, 12:47 | Повідомлення № 58
Лідер форуму
Повідомлень: 5204
Нагороди: 34
Рейтинг: 245
Дивно, це не на всіх сайтах сталося. У мене все працює.
volevikt Дата: Сб, 12.03.2016, 13:04 | Повідомлення № 59
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1760
Нагороди: 24
Рейтинг: 177
Можливо, Ви не використовували тег $CUT$ вручну, як це робила я.(
НІКОЛЯ Дата: Сб, 12.03.2016, 18:06 | Повідомлення № 60
Знавець вірусів
Повідомлень: 2877
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
Курим до понеділка на 40 % сайтів юкозу баги і не тілки зі скриптами  а і в інших аспектах працюємо над даною проблемою думаю до понеділка все буде тіп топ. :o
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Запитання по роботі зі сторінками сайту ucoz (Вирішення проблем зі сторінками сайту ucoz)
Сторінка 4 з 6«123456»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.