Нд, 22.10.2017, 05:43
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Створення тесту на сторінці сайту.
Створення тесту на сторінці сайту.
volevikt Дата: Сб, 11.09.2010, 19:30 | Повідомлення № 1
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1800
Нагороди: 24
Рейтинг: 199
Прошу відгукнутися тих, хто створював на сторінках сайту тест з відповіддю.
Можу прописати запитання тесту з варіантами відповідей на html, використовуючи форми; але не знаю, як зробити тест працездатним, щоб відповідь висвічувалася, наприклад, після натискання на кнопку Результат. (А не йшла на електронну пошту - бо про такий варіант знаю)
Допоможіть розібратися.
Можна пропонувати свої варіанти.
PanPete Дата: Нд, 12.09.2010, 01:00 | Повідомлення № 2
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
volevikt, в архіві робіт знайшов варіант, висилаю. Примітивно, але працює.
Прикріплення: Tests.rar(57Kb)
volevikt Дата: Нд, 12.09.2010, 10:10 | Повідомлення № 3
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1800
Нагороди: 24
Рейтинг: 199
Дякую, PanPete
Спробую розібратися у Вашому способі. :)
volevikt Дата: Чт, 23.09.2010, 17:32 | Повідомлення № 4
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1800
Нагороди: 24
Рейтинг: 199
Можливо хтось підкаже, чи можна на html прописати, щоб підраховувалася сума правильних відповідей тесту. Всі запитання тесту прописані на html з використанням форм.
offside Дата: Чт, 23.09.2010, 17:47 | Повідомлення № 5
Тут живе...
Повідомлень: 134
Нагороди: 1
Рейтинг: 9
спробуйте такий, скопіюйте і збережіть як хтмл сторіінку
Code

<h2>Перевір себе:</h2>

<ol>

<br><br><li><b>Якщо натиснути на виділений фрагмент праву кнопку миші, то:</b></li>
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio1" id=R01>Появиться контекстне меню
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio1" id=R02>Виділений фрагмент зникне
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio1" id=R03>Фрагмент перекраситься в інший колір
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio1" id=R04>Нічого не трапиться

<br><br><li><b>Встановлення курсора миші в середині вирізаного фрагменту і переміщенні малюнка при натиснутій клавіші Ctrl відповідатиме команді: </b></li>
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio2" id=R11>Вырезать
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio2" id=R12>Копировать  
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio2" id=R13>Отразить/Повернуть
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio2" id=R14>Обратить цвета  

<br><br><li><b>З буферу обміну малюнок вставляється в: </b></li>
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio3" id=R21>Центр екрану
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio3" id=R22>Нижній правий
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio3" id=R23>Верхній лівий
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio3" id=R24>Внизу екрана

<br><br><li><b>За допомогою якої кнопки при натисненні фрагмент буде розмножуватись?  </b></li>
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio4" id=R31>ESC
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio4" id=R32>TAB  
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio4" id=R33>CTRL  
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio4" id=R34>SHIFT  

<br><br><li><b>На скільки градусів малюнок МОЖНа повернути? </b></li>
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio5" id=R41>125  
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio5" id=R42> 160
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio5" id=R43>270
   <dt><INPUT TYPE="radio" NAME="radio5" id=R44>301
</ol>

<input type=button value=Проверить id=Button1>
<br><br>

<b>Результат:</b><br>
<textarea name="prot" type="text" value="" rows="10" cols="50"></textarea>

<script language="JavaScript">
function Button1.onclick() {
<!--  

var a=0, i=0, kv=5, v=kv

var k=new Array(1,2,3,4,3)

for (i = 0; i < kv; i++) a+=document.all("R"+i+k[i]).checked
v-=a
var o=Math.round (4*a/kv+1)

alert("Правильних відповідей: " + a )

document.all.prot.value=prot.value+"Оцінка: "+o+", помилок: "+ v+".\n"

}
// -->
</script>
kosarik1 Дата: Сб, 25.09.2010, 21:44 | Повідомлення № 6
Тут живе...
Повідомлень: 123
Нагороди: 1
Рейтинг: 14
Подивіться ось тут.
http://www.kags.at.ua/index/comp/0-154
Ковшун Дата: Нд, 26.09.2010, 10:34 | Повідомлення № 7
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1462
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Quote (offside)
спробуйте такий, скопіюйте і збережіть як хтмл сторіінку

Спробував. Чудово.
Обов’язково використаю на гуртку.
ДЯКУЮ!!!
volevikt Дата: Нд, 26.09.2010, 22:58 | Повідомлення № 8
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1800
Нагороди: 24
Рейтинг: 199
Вибачте, я неправильно висловилася. Йдеться не про суму правильних відповідей, а про суму ваги відповідей.

І потім, як, обрахувавши результат, отримати відповідь в залежності від набраної кількості балів?


Відредаговано: volevikt - Нд, 26.09.2010, 23:00
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Створення тесту на сторінці сайту.
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.