Сб, 23.09.2017, 14:09
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Створення блоку потрібний софт
Створення блоку потрібний софт
W-w-W Дата: Пт, 20.11.2009, 22:06 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2715
Нагороди: 10
Рейтинг: 202
В даній темі залишайте скрипти для створення блоку потрібний софт для сайту!
Обов'язкова умова - до скрипту добавляти зображення як він працює!

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

W-w-W Дата: Пт, 20.11.2009, 22:08 | Повідомлення № 2
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2715
Нагороди: 10
Рейтинг: 202
Для початку потрібно зайти в панель управління сайту і створити блок, для цього потрібно вибрати в ПУ (панель управління) дизайн-управління дизайном (шаблони)-в залежності від того де хочете бачити блок вибираєм перший чи другий контейнер, а в ньому копіюєм припустим блок чату і зразу після нього його вставляєм

повний HTML-код блоку чату такий

У вставленому коді замість Міні-чат пишем наприклад Пропоную або Потрібний софт, а замість $CHAT_BOX$ вставляєм нище наведений код скрипту:

<script type='text/javascript' src='http://www.mnogo-softa.net.ru/js/soft.js'></script>

Приклад:

gry Дата: Сб, 21.11.2009, 09:19 | Повідомлення № 3
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1017
Нагороди: 3
Рейтинг: 105
Невеличке пританя. Як перемістити блок з правої сторони сайту на ліву. Пробував в конструкторі - не тягнеться. (вірніше тягнеться, а на місце не стає).
W-w-W Дата: Сб, 21.11.2009, 11:39 | Повідомлення № 4
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2715
Нагороди: 10
Рейтинг: 202
Quote (gry)
Невеличке пританя. Як перемістити блок з правої сторони сайту на ліву. Пробував в конструкторі - не тягнеться. (вірніше тягнеться, а на місце не стає).

Якщо блок в першому контейнері, як припустим блок чату, то краще копіювати його не в конструкторі, а напряму кодом, відкрити другий контейнер і там вставити, зробити невеликі зміни, назву поміняти і зміст блоку і буде все працювати

Зразок коду самого чату в попередньому повідомленні

gry Дата: Сб, 21.11.2009, 22:38 | Повідомлення № 5
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1017
Нагороди: 3
Рейтинг: 105
Quote (Махновець_Ігор)
Якщо блок в першому контейнері

Дякую. Ви дуже допомогли! %)


Відредаговано: gry - Сб, 21.11.2009, 22:39
ExSlaVa Дата: Пн, 04.10.2010, 14:52 | Повідомлення № 6
Новий користувач
Повідомлень: 2
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Quote (Махновець_Ігор)
<!-- <block3> -->
<?if($CHAT_BOX$)?>
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="background:#565B66;" width="203">
<tr><td style="background:url('/.s/t/531/7.gif') #9498A1;padding-left:50px;text-transform:uppercase; font-size:10px;color:#FFFFFF;" height="41"><b><!-- <bt> --><!--<s3199>-->Міні-чат<!--</s>--><!-- </bt> --></b></td></tr>
<tr><td style="background:#565B66;padding:5px;border-left:1px solid #9498A1;border-right:1px solid #9498A1;"><!-- <bc> -->$CHAT_BOX$<!-- </bc> --></td></tr>
<tr><td><img src="/.s/t/531/8.gif" border="0"></td></tr>
</table><br />
<?endif?>
<!-- </block3> -->

Думаю було б логічно забрати умовні оператори <?if($CHAT_BOX$)?><?endif?> , в іншому випадку блок буде працювати при умові , що модуль "Міні-Чат" активний.

Додано (04.10.2010, 13:52)
---------------------------------------------

Блок"Софт для веб мастера"

Зображення
http://megasoft.3dn.ru/files/soft/web-softer.jpg
Code
<script type="text/javascript" src="http://www.megasoft.3dn.ru/web-softr.js"></script>

Блок"Необхідний софт"

Зображення
http://megasoft.3dn.ru/files/soft/soft.jpg
Code
<script type="text/javascript" src="http://www.megasoft.3dn.ru/soft.js"></script>


Відредаговано: ExSlaVa - Пн, 04.10.2010, 14:53
novichok Дата: Нд, 07.04.2013, 16:51 | Повідомлення № 7
Прописаний назавжди
Повідомлень: 367
Нагороди: 7
Рейтинг: 106
Цитата (ExSlaVa)
Думаю було б логічно забрати умовні оператори , в іншому випадку блок буде працювати при умові , що модуль "Міні-Чат" активний.
Стопудово. Ай, молодца.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Створення блоку потрібний софт
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.