Сб, 23.09.2017, 23:02
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Створення флешфото на головній сторінці
Створення флешфото на головній сторінці
W-w-W Дата: Пт, 20.11.2009, 20:14 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2715
Нагороди: 10
Рейтинг: 202
В даній темі залишайте скрипти для створення блоку флешфото!
Обов'язкова умова - до скрипту добавляти зображення як він працює!

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

W-w-W Дата: Пт, 20.11.2009, 20:39 | Повідомлення № 2
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2715
Нагороди: 10
Рейтинг: 202
Для початку потрібно зайти в панель управління сайту і створити блок, для цього потрібно вибрати в ПУ (панель управління) дизайн-управління дизайном (шаблони)-в залежності від того де хочете бачити блок вибираєм перший чи другий контейнер, а в ньому копіюєм припустим блок чату і зразу після нього його вставляєм

повний HTML-код блоку чату такий

У вставленому коді замість Міні-чат пишем наприклад Фотоальбом, а замість $CHAT_BOX$ вставляєм нище наведений код скрипту:

<script type="text/javascript" src="http://golo.do.am/swfobject.js"></script><div id="oblapics"><a href="ССЫЛКА НА СТРАНИЦУ ФОТОАЛЬБОМА">ССЫЛКА НА ИЗОБРАЖЕНИЕ</a><a href="ССЫЛКА НА СТРАНИЦУ ФОТОАЛЬБОМА">ССЫЛКА НА ИЗОБРАЖЕНИЕ</a><a href="ССЫЛКА НА СТРАНИЦУ ФОТОАЛЬБОМА">ССЫЛКА НА ИЗОБРАЖЕНИЕ</a><a href="ССЫЛКА НА СТРААНИЦУ ФОТОАЛЬБОМА">ССЫЛКА НА ИЗОБРАЖЕНИЕ</a><a href="ССЫЛКА НА СТРААНИЦУ ФОТОАЛЬБОМА">ССЫЛКА НА ИЗОБРАЖЕНИЕ</a><a href="ССЫЛКА НА СТРАНИЦУ ФОТОАЛЬБОМА">ССЫЛКА НА ИЗОБРАЖЕНИЕ</a><a href="ССЫЛКА НА СТРАНИЦУ ФОТОАЛЬБОМА">ССЫЛКА НА ИЗОБРАЖЕНИЕ</a><a href="ССЫЛКА НА СТРАНИЦУ ФОТОАЛЬБОМА">ССЫЛКА НА ИЗОБРАЖЕНИЕ</a><a href="ССЫЛКА НА СТРАНИЦУ ФОТОАЛЬБОМА">ССЫЛКА НА ИЗОБРАЖЕНИЕ</a><a href="ССЫЛКА НА СТРАНИЦУ ФОТОАЛЬБОМА">ССЫЛКА НА ИЗОБРАЖЕНИЕ</a><a href="ССЫЛКА НА СТРАНИЦУ ФОТОАЛЬБОМА">ССЫЛКА НА ИЗОБРАЖЕНИЕ</a></div><script type="text/javascript"> var flashvars = {};flashvars.mode = 'images';eTagz = document.getElementById('oblapics').getElementsByTagName('A');flashvars.thumbcloud = '<images>';for (var i=0; eTagz[i]; ++i) flashvars.thumbcloud += '<image href=\'' + eTagz[i].getAttribute('href')+ '\' target=\'_self\'>'+ eTagz[i].innerHTML + '</image>';delete eTagz;flashvars.thumbcloud += '</images>';var params = {};params.wmode = 'transparent';params.bgcolor = '#FFFFFF';params.allowscriptaccess = 'always';var attributes = {};attributes.id = 'oblapics';attributes.name = 'thumbcloud';swfobject.embedSWF('http://golo.do.am/photowidget.swf', 'oblapics', '170', '170', '9.0.0', false, flashvars, params, attributes);</script>

В скрипт вставляєте свої посилання замість того, що виділено жирним!

Створюємо у файловому менеджері папку flash_photo
Заливаєм 2 файла з архіва у прикріпленні

Зберігаєм і має вийти, якщо все правильно зроблено ось таке флешфото:

Прикріплення: 390_flash_photo.rar(7Kb)
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Створення флешфото на головній сторінці
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.