Вт, 26.09.2017, 03:11
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 5 з 7«1234567»
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Глюки Юкозу (Скаржимося на глюки, але сприймаємо їх з гумором!)
Глюки Юкозу
VasilVas Дата: Ср, 09.10.2013, 00:38 | Повідомлення № 61
Я тут недавно...
Повідомлень: 48
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Цитата (Ковальчук_Олександр)
Це баги Ucoz? В нас начебто форум працює без нарікань.

У Вас - так. У Вас інший дизайн (інші шаблони). Справа у тому, що проблеми у службі підтримки Юкоза не заперечують. Але й не допомагають подолати. Приміром, радять відновити стандартні шаблони, а потім повідомити, чи залишиться проблема. По перше, я їх не змінював, а по друге, ці шаблони до їхнього "оновлення" працювали майже два роки. Словом, маю мороку. Сподіваюсь, що я не один, то хоч якось же розрулиться...
volevikt Дата: Ср, 09.10.2013, 01:08 | Повідомлення № 62
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1787
Нагороди: 24
Рейтинг: 188
Цитата (Ковальчук_Олександр)
Це баги Ucoz? В нас начебто форум працює без нарікань.
Мабуть, тільки я не можу вийти з форуму, не використовуючи Експлорер.(((((
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 09.10.2013, 01:31 | Повідомлення № 63
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Вийшов - зайшов. Кілька разів. Все добре. Використовую Firefox 24.0
VasilVas Дата: Ср, 09.10.2013, 01:46 | Повідомлення № 64
Я тут недавно...
Повідомлень: 48
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Цитата (volevikt)
Мабуть, тільки я не можу вийти з форуму, не використовуючи Експлорер.(((((


Щойно був на Вашому сайті http://bssh5.at.ua/forum/3-8-1?l1QUSX Перевірив вхід і вихід в IE і в Опері. Все працює.
Про Мозіллу написав вище Олександр. То може й правда кеш у вашому Хромі?


Відредаговано: VasilVas - Ср, 09.10.2013, 01:49
volevikt Дата: Ср, 09.10.2013, 01:52 | Повідомлення № 65
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1787
Нагороди: 24
Рейтинг: 188
Щойно очистила кеш у Хромі. Проблема залишилася.(

Цитата (VasilVas)
Перевірив вхід і вихід в IE і в Опері.

В ІЕ та Опері у мене теж працює. Але я звикла працювати в Хромі.
swetikccc Дата: Ср, 09.10.2013, 10:37 | Повідомлення № 66
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3863
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Входит и выходит  замечательно выходит
ChromeВерсия 29.0.1547.66

Додано (09.10.2013, 09:37)
---------------------------------------------
Одно но, использую
GoogleChromePortable

VasilVas Дата: Ср, 09.10.2013, 11:05 | Повідомлення № 67
Я тут недавно...
Повідомлень: 48
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Вважаю, що можливість переглядати сайт і працювати із сайтом ПОВИННІ надавати будь які браузери будь яких версій. Це має бути основою політики всіх надавачів ресурсів. І це має перевірятися першочергово після всіх глобальних "оновлень" і "покращень". Як показує досвід, на Юкозі цим нехтують, створюючи проблеми своїм користувачам. Щоб впевнитись у  системності цього явища, достатньо передивитись гілку їхнього форуму під назвою "Управление аккаунтом" ( http://forum.ucoz.ru/forum/35 )  і блог на їх сайті під назвою "Обновления и багфиксы"  ( http://blog.ucoz.ru/blog....-13-279 ).
P.S. Хотів посилання зробити через URL - пише, що URL i IMG на цьому сайті є заборонені. Працюю з Опери. Глюк, чи політика сайту?


Відредаговано: VasilVas - Ср, 09.10.2013, 11:09
bgd Дата: Сб, 12.10.2013, 00:49 | Повідомлення № 68
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата VasilVas ()
На жаль, після останніх оновлень на Юкозі глюків стало багато. Особливо у тих, хто обрав колись шаблони ранніх дизайнів. Безкоштовна підтримка реагує в'яло. Принаймні безкоштовних сайтів. Ось, як я вже вище зазначав, маю проблеми у роботі блока форуму свого сайту ( http://nosivka-syut.at.ua/forum ). Більш-менш нормально можна працювати із цим блоком тільки з Опери. З IE і FireFox блок практично не працює. Але ж користувачі форуму повинні мати змогу приймати участь у форумі із будь якого браузера, який встановлений на їхньому ПК, а не підлаштовуватись під глюки Юкоза! На жаль, я не є програмістом і можу розраховувати тільки на підтримку служби Юкоз. Вони ж відмовчуються.


Цитата VasilVas ()
У Вас - так. У Вас інший дизайн (інші шаблони). Справа у тому, що проблеми у службі підтримки Юкоза не заперечують. Але й не допомагають подолати. Приміром, радять відновити стандартні шаблони, а потім повідомити, чи залишиться проблема. По перше, я їх не змінював, а по друге, ці шаблони до їхнього "оновлення" працювали майже два роки. Словом, маю мороку. Сподіваюсь, що я не один, то хоч якось же розрулиться...

Взагалі не потрібно все звалювати на адмінів Юкозу. В даній проблемі, вхід-вихід швидше за все проблема локальна а не глобальна, тобто з настройками браузера або взагалі компа. А до шаблонів це взагалі немає ніякого відношення, там працюють скрипти вхід-вихід (вони однакові у всіх шаблонах).

А взагалі багато проблем в тих, хто намагається вставити власні скрипти або скрипти з Інтернету на сайт, щоб гарніше він виглядав!

А взагалі пробував зайти на ваш сайт з різних браузерів (Opera, Opera Next, Mozila, Internet Explorer, Chrome), все нормально працює, скріншоти внизу:

   


Відредаговано: bgd - Сб, 12.10.2013, 00:56
volevikt Дата: Сб, 12.10.2013, 02:51 | Повідомлення № 69
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1787
Нагороди: 24
Рейтинг: 188
Цитата bgd ()
В даній проблемі, вхід-вихід швидше за все проблема локальна а не глобальна, тобто з настройками браузера або взагалі компа.
Я так не думаю. Бо інакше як знайти пояснення тому, що пару днів назад вже змогла вийти з форуму, лише сьогодні без проблем зі свого шкільного сайту. Ніяких налаштувань у самому браузері не змінювала, на своєму сайті теж. На жаль, на інших своїх сайтах ще не можу вийти, не використовуючи інший браузер (крім Google Chrome).

Цитата bgd ()
А взагалі багато проблем в тих, хто намагається вставити власні скрипти або скрипти з Інтернету на сайт, щоб гарніше він виглядав!
Цікаво, що поганого в тому, що власник сайту хоче, щоб його сайт вирізнявся поміж інших?
У мене взагалі викликає внутрішній протест все стандартне.
VasilVas Дата: Сб, 12.10.2013, 02:55 | Повідомлення № 70
Я тут недавно...
Повідомлень: 48
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Цитата bgd ()
Взагалі не потрібно все звалювати на адмінів Юкозу.
А звідки Ви це взяли? Якщо і є винуваті, то це їх програмісти.
Цитата bgd ()
В даній проблемі, вхід-вихід швидше за все проблема локальна а не глобальна, тобто з настройками браузера або взагалі компа.
Прочитайте тут: http://forum.ucoz.ru/forum/35-57551-1 Особливо, повідомлення №11 від адміністратора Юкозу.
Або тут: http://forum.ucoz.ru/forum/35-55768-1  - особливо, повідомлення №12 від самого керівника проекту Юкоз. В обох випадках проблема ними визнається і вивчається. Це підтверджує її наявність?
Цитата bgd ()
А взагалі багато проблем в тих, хто намагається вставити власні скрипти або скрипти з Інтернету на сайт, щоб гарніше він виглядав!
 Згоден. Хоч це не правильно. Тут я підтримую позицію volevikt висловлену постом вище.
Цитата bgd ()
А взагалі пробував зайти на ваш сайт з різних браузерів (Opera, Opera Next, Mozila, Internet Explorer, Chrome), все нормально працює, скріншоти внизу
І в мене вже третій день все працює у всіх браузерах. Хоч в IE ще все таки є один "косяк" - неможливо редагувати повідомлення - не виконується команда на збереження змін.


Відредаговано: VasilVas - Сб, 12.10.2013, 03:05
bgd Дата: Сб, 12.10.2013, 21:05 | Повідомлення № 71
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата VasilVas ()
А звідки Ви це взяли? Якщо і є винуваті, то це їх програмісти.

А хто тоді заважає Вам самому зробити свій Хостинг для сайтів, розмістити там свій сайт і адмініструвати його!

Я все одно залишуся при своїй думці, як на "умовно-безкоштовний" хостинг, Юкоз досить непогана платформа, можу зрівняти з платним хостингом 1GB.UA на якому розміщений сайт нашого навчального закладу, Юкоз працює набагато краще!!

Цитата volevikt ()
Цікаво, що поганого в тому, що власник сайту хоче, щоб його сайт вирізнявся поміж інших? У мене взагалі викликає внутрішній протест все стандартне.
Я ж не сказав, що там все погано, просто при настроюванні дизайну і більшої функціональності сайту, потрібно дуже уважно ставитися до зовнішніх скриптів!
Мені теж не подобаються однотипні сайти, а Ваш сайт (http://bssh5.at.ua) має привабливий дизайн, мені він подобається.


Відредаговано: bgd - Сб, 12.10.2013, 21:21
VasilVas Дата: Сб, 12.10.2013, 22:02 | Повідомлення № 72
Я тут недавно...
Повідомлень: 48
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Цитата bgd ()
А хто тоді заважає Вам самому зробити свій Хостинг для сайтів, розмістити там свій сайт і адмініструвати його!

Не робіть підміну теми обговорення. Коли я звернув вашу увагу, що я не звинувачую адмінів Юкозу (ви мені це "приписали" в повідомленні №68), ви перескочили на "хто мені заважає самому зробити свій хостінг і адмініструвати його". Ніхто не заважає. Але є вихідні умови. Я брав готовий дизайн, бо це був мій вибір. Врешті, я взяв те, що пропонує Юкоз. Аби я хотів "зробити свій хостинг" я би це робив. Але я зробив свій вибір. І ми обговорюємо Юкоз саме у такій якості.
Цитата bgd ()
Я все одно залишуся при своїй думці, як на "умовно-безкоштовний" хостинг, Юкоз досить непогана платформа

Знову ж таки, де я сказав, що це погана платформа? Але всі користувачі прагнуть її зробити ще кращою і без глюків.
bgd Дата: Сб, 12.10.2013, 23:12 | Повідомлення № 73
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Цитата VasilVas ()
Не робіть підміну теми обговорення. Коли я звернув вашу увагу, що я не звинувачую адмінів Юкозу (ви мені це "приписали" в повідомленні №68), ви перескочили на "хто мені заважає самому зробити свій хостінг і адмініструвати його". Ніхто не заважає. Але є вихідні умови. Я брав готовий дизайн, бо це був мій вибір. Врешті, я взяв те, що пропонує Юкоз. Аби я хотів "зробити свій хостинг" я би це робив. Але я зробив свій вибір. І ми обговорюємо Юкоз саме у такій якості.

ОК, вибачте, домовилися. Правда я щось не бачу у своєму повідомленні №68 звинувачення у Ваш бік. Про шаблони все вірно, вони до проблеми описаної вище із входом-виходом ніякого відношення не мають. Я висловив свою думку, тому, що в мене була аналогічна проблема з входом-виходом, бавився з кешом, потім оновив браузери і все запрацювало. Ваш форум теж працює нормально.
Цитата VasilVas ()
Знову ж таки, де я сказав, що це погана платформа? Але всі користувачі прагнуть її зробити ще кращою і без глюків.
А хіба я Вас у цьому звинуватив?
Я просто написав, що мені ця платформа подобається (можливо не зовсім коректно розпочав своє речення в попередньому пості), я багато перепробував безкоштовних хостингів і деякі платні.


Відредаговано: bgd - Сб, 12.10.2013, 23:13
VasilVas Дата: Вт, 15.10.2013, 01:31 | Повідомлення № 74
Я тут недавно...
Повідомлень: 48
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Приємно знову бачити сайт після чергового "глюку" від Юкоз! :)
volevikt Дата: Вт, 15.10.2013, 02:07 | Повідомлення № 75
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1787
Нагороди: 24
Рейтинг: 188
Дуже рада за Вас!)
На жаль, ще 3 моїх сайти від глюків зі входом-виходом не відійшли. (
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Глюки Юкозу (Скаржимося на глюки, але сприймаємо їх з гумором!)
Сторінка 5 з 7«1234567»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.