Сб, 23.09.2017, 12:03
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 3 з 7«1234567»
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Глюки Юкозу (Скаржимося на глюки, але сприймаємо їх з гумором!)
Глюки Юкозу
volodschool2 Дата: Ср, 20.07.2011, 01:06 | Повідомлення № 31
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Тупа у них логіка :'(

Відредаговано: volodschool2 - Ср, 20.07.2011, 10:50
NataliyG Дата: Чт, 10.11.2011, 23:12 | Повідомлення № 32
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Любі друзі. Допоможіть.
Я в ucozi новачок трохи в HTML і Javascripti працюю. От вирішила попробувати в ucozi зареєструвалася створила свій сайт попробувала його редагувати дурацька форма з входом в панель управління 10 разів казала, що невірний код безпеки. Я міняла мову на укозі і мову в себе на компі, робила все великими літерами і пробувала включати додаткову панель нарешті за 10 разом зайшла трохи почала пробувати корегувати дизайн. І коли я вирішила за деякий час знову ввійти в панель управління мене знову вже в 10 попереджають що невірний код безпеки, навіть коли я в паролі роблю 1 помилку кажуть що невірний код безпеки. В чому справа, і ще може десь є можливість зняти цей код безпеки, бо це ж неможливо.
Всім дякую хто відгукнеться.
volodschool2 Дата: Чт, 10.11.2011, 23:18 | Повідомлення № 33
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Можливо, тут проблеми не з укозом, може глючить Ваш браузер. На укозі рекомендують використовувати Mozilla FireFox. А щодо коду безпеки, то його треба набирати саме так, як він виглядає, тобто букви великі-маленькі враховуються.
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 10.11.2011, 23:29 | Повідомлення № 34
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3776
Нагороди: 28
Рейтинг: 309
На Ucozі також не мав подібних проблем. Практично завжди працюю з Опери. Хоча на якомусь іншому сайті один раз так само "бавився" з кодом безпеки :'( Так і не зміг набрати три англійські слова...
gu2in Дата: Пт, 11.11.2011, 09:34 | Повідомлення № 35
Досвідчений учасник
Повідомлень: 682
Нагороди: 7
Рейтинг: 226
Вимкнути код безпеки не можна, а ось зробити простішим - можна:
Панель керування - налаштування - загальні налаштування - Тип кода безопасности (капчи): Простий
Код буде тільки цифрами.
За звичай після такого типу коду (легкий) через деякий час відвідувачі починають залишати "цікаві" повідомлення - так що Вам рішати залишати його таким, чи ні.
Пилипчук_О_П Дата: Пт, 11.11.2011, 15:26 | Повідомлення № 36
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3776
Нагороди: 28
Рейтинг: 309
Йдеться про код на

Quote (NataliyG)
формі з входом в панель управління


Туди прості користувачі не ходять...
gu2in Дата: Пт, 11.11.2011, 16:59 | Повідомлення № 37
Досвідчений учасник
Повідомлень: 682
Нагороди: 7
Рейтинг: 226
Quote (Пилипчук_О_П)
уди прості користувачі не ходять...

Так, але налаштування дійсне для ВСЬОГО сайту, включаючи і вхід у адмін-панель :Q
Пилипчук_О_П Дата: Сб, 12.11.2011, 04:59 | Повідомлення № 38
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3776
Нагороди: 28
Рейтинг: 309
Не факт. Адмініструючи свій сайт набираю код тільки заходячи в панель керування. А користувачем (адміном) вистачає логіна з паролем.
gu2in Дата: Сб, 12.11.2011, 10:57 | Повідомлення № 39
Досвідчений учасник
Повідомлень: 682
Нагороди: 7
Рейтинг: 226
Поясню ще раз:
Quote (NataliyG)
ввійти в панель управління

Код безпеки вводять при вході в панель управління, а також незареєстровані користувачі (Гості) при залишенні коментарів, або спілкуванні в Чаті. (В залежності від налаштування прав зареєстрованим користувачам і деяким групам також приходиться вводити капчу).
Так ось цю капчу і можна зробити простішою - і я описав як.
Але коли вона стає простішою, то Гості частіше починають залишати повідомлення і не завжди корисні та цензурні.
Мене теж дістала капча і я зробив простішою. Місяць жив спокійно, а потім почалися неприємності, тому повернувся до стандартної. :Q
Щодо глюків - також помітив при роботі з Оперою деякі проблеми, тому використовую Мозілу для редагування сайту.
NataliyG Дата: Сб, 12.11.2011, 14:58 | Повідомлення № 40
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Дякую всім хто відгукнувся. Єдине що залишається це змінити браузер. Бо все інше вже пробувала не помагає.

Додано (12.11.2011, 12:54)
---------------------------------------------
Н! Справа не в брайзері. Тільки що попробувала на MozilaForeFox вже три спроби і знову те саме невірний код безпеки.
В чому справа. Може хтось підкаже.

Додано (12.11.2011, 12:55)
---------------------------------------------

Quote (gu2in)
а ось зробити простішим - можна:

Код безпеки дуже простий лише цифри. Я його бачу і добре відчитую.

Додано (12.11.2011, 12:58)
---------------------------------------------
Пробувала вже усіма мовами. Слідкувала, щоб мова на профілі відповідала мові на компютері. Тобто перебрані усі варіанти, а от уже н-й раз пише невирний код безпеки? Чому. Причому пароль вводжу вірно.

bgd Дата: Сб, 12.11.2011, 16:23 | Повідомлення № 41
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 489
Нагороди: 4
Рейтинг: 50
Quote (NataliyG)
Пробувала вже усіма мовами. Слідкувала, щоб мова на профілі відповідала мові на компютері. Тобто перебрані усі варіанти, а от уже н-й раз пише невирний код безпеки? Чому. Причому пароль вводжу вірно.

Привіт!!! А проблеми при введені коду через якийсь конкретний пк??
Спробуй зайти на свій сайт з іншого пк!!! Чи виникне там така проблема.
А ще краще скинь адресу сайту, ми спробуємо зареєструватися, написати коментарі, тоді буде ясніше в чому проблема.
NataliyG Дата: Вт, 15.11.2011, 12:04 | Повідомлення № 42
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Quote (bgd)
Привіт!!!

Привіт Бодя! Напиши мені персонально, як поживаєш.
Quote (bgd)
А ще краще скинь адресу сайту,

Буде сайт скину. Це вже мій третій сайт перші два писали самі HTML тепер вирішила попробувати ucoz всі хвалять а мене дістає от той код доступу, це ж до 15 разу терпіння може не хватити. А не може бути проблема в швидкості?
Швидкість інтернету не дуже?
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 15.11.2011, 13:23 | Повідомлення № 43
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Не знаю, але в мене не виникало проблем з кодом безпеки.
Комарик Дата: Вт, 15.11.2011, 15:35 | Повідомлення № 44
Прописаний назавжди
Повідомлень: 228
Нагороди: 0
Рейтинг: 14
в мене теж проблем ніколи не виникало.
NataliyG, а Ви точно слідкуєте за регістром?

тут, наприклад, якщо ввести sfre3 або SfrE3, то вже буде з помилкою
Прикріплення: 1790576.jpg(5Kb)


Відредаговано: Комарик - Вт, 15.11.2011, 15:42
NataliyG Дата: Вт, 15.11.2011, 17:05 | Повідомлення № 45
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Quote (Комарик)
кщо ввести sfre3 або SfrE3

Якщо код безпеки вводиш 15-20 разів то не тільки за регістром почнеш слідкувати але і мову вводу поміняєш.
Ось тільки що не знаю з якої спроби ввійшла, тепер при вході на сайт мене питають пароль я його вводжу а мені кажуть
uID тимчасово заблоковано. Це що для мене за покарання, може ну його той укоз. Явже не знаю що він від мене хоче, я вже і пароль пробувала змінювати, а глюки глюками.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Глюки Юкозу (Скаржимося на глюки, але сприймаємо їх з гумором!)
Сторінка 3 з 7«1234567»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.