Сб, 20.01.2018, 19:18
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 712367»
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Глюки Юкозу (Скаржимося на глюки, але сприймаємо їх з гумором!)
Глюки Юкозу
Bandalak Дата: Пт, 11.09.2009, 13:19 | Повідомлення № 1
Лідер форуму
Повідомлень: 5609
Нагороди: 41
Рейтинг: 260
Від сьогодні я не можу увійти під жодним обліковим записом на свій сайт vashkola.org.ua.
В панель заходжу нормально, а на сайт тільки гостем і все!!!

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

НІКОЛЯ Дата: Пт, 11.09.2009, 13:49 | Повідомлення № 2
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
О вчора зовсім чудово було! В мене сторінка форуму грузилась 10 хвилин це при швидкості 8 Мь. ;)
alex Дата: Пт, 11.09.2009, 15:25 | Повідомлення № 3
Активний учасник
Повідомлень: 586
Нагороди: 1
Рейтинг: 17
Аналогічно

Відредаговано: alex - Пт, 11.09.2009, 15:25
Ktara Дата: Пт, 11.09.2009, 15:50 | Повідомлення № 4
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3932
Нагороди: 37
Рейтинг: 303
Я тоже вчера на свой сайт только гостем могла зайти. В панели можно делать все, а на сайт - зась :) Потом правда попала волшебным образом использовав е-мейл при регистрации и пароль от панели управления :)
Ktara Дата: Пт, 11.09.2009, 15:52 | Повідомлення № 5
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3932
Нагороди: 37
Рейтинг: 303
Да, кстати, судя по обращениям ко мне в аську с нетокоторых регионов Украины на наш форум вообще не могли зайти. Они решили что форум не работает. И были удивлены что я нормально захожу. И что это было?
Ktara Дата: Пт, 11.09.2009, 15:53 | Повідомлення № 6
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3932
Нагороди: 37
Рейтинг: 303
Quote (НІКОЛЯ)
О вчора зовсім чудово було! В мене сторінка форуму грузилась 10 хвилин це при швидкості 8 Мь. ;)

Странно. А у меня при скорости 1Мб заходило очень даже шустренько. Я аж удивилась
volodschool2 Дата: Пт, 11.09.2009, 23:36 | Повідомлення № 7
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1398
Нагороди: 13
Рейтинг: 297
Quote (Ktara)
на наш форум вообще не могли зайти

Я також не міг зайти на форум. Зазвичай заходжу через закладку в опері. Але потім додумався дописати в адресному рядку www. і сайт відкрився. Хтось може це пояснити?
Комарик Дата: Пн, 28.09.2009, 20:48 | Повідомлення № 8
Прописаний назавжди
Повідомлень: 228
Нагороди: 0
Рейтинг: 14
щось ніяк не можу збагнути
спойлери на укозі не відкриваються.
кнопка є а кляцай, не кляцай....
ось так

чи це тільки в мене?

НІКОЛЯ Дата: Пн, 28.09.2009, 22:01 | Повідомлення № 9
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 17
Рейтинг: 201
Quote (Комарик)
чи це тільки в мене?

Ні це не тільки в вас цей глюк уже 2 неділі не дає працювати з сполерами нормально
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 28.09.2009, 23:31 | Повідомлення № 10
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3635
Нагороди: 17
Рейтинг: 197
У нас був сторонній скрипт спойлера, а тепер мабуть в Юкоз зробили, через те і такі проблеми. Будемо вирішувати.
Комарик Дата: Вт, 29.09.2009, 18:02 | Повідомлення № 11
Прописаний назавжди
Повідомлень: 228
Нагороди: 0
Рейтинг: 14
Quote (Ковальчук_Олександр)
У нас був сторонній скрипт спойлера, а тепер мабуть в Юкоз зробили, через те і такі проблеми. Будемо вирішувати.

у мене на сайті не було стороннього, але й укозівський не працює.
також я намагався додати стороннього. безрезультатно.
______________________
знайшов вихід))
В шаблон "Общий вид страниц форума" після $BODY$ вставляємо:

Code
<script type="text/javascript">
e=document.getElementsByTagName("TD");
for(k=15; k<e.length;k++) {
if(e[k].className=='posttdMessage') {
s=e[k].innerHTML;
while (s.indexOf('[spoiler1]') != -1){
s=s.replace('[spoiler1]','<fieldset><div style="margin: 3px; margin-top:1px;"><div class="smallfont" style="margin-bottom:5px"><a href="#" onclick="return spoiler_js(this);"><span><b>показати/приховати текст</b></span><span style="display:none;"><b>показати/приховати текст</b></span></a></div><div style=" margin-top:5px; margin-left:20px; padding:5px; border-left:2px solid #ff6600; border-top:1px solid #738499; border-right:1px solid #738499; border-bottom:1px solid #738499; background: #FFFFE0; display: none;">'); s=s.replace('[/spoiler1]','</div></div></fieldset>');
e[k].innerHTML=s;
}
} }
</script>

<script type="text/javascript">
function spoiler_js(obj) {
var obj_content = obj.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1];
var obj_text_show = obj.getElementsByTagName('span')[1];
var obj_text_hide = obj.getElementsByTagName('span')[0];

if (obj_content.style.display != '') {
obj_content.style.display = '';
obj_text_show.style.display = '';
obj_text_hide.style.display = 'none';
} else {
obj_content.style.display = 'none';
obj_text_show.style.display = 'none';
obj_text_hide.style.display = '';
}
return false;
}
</script>

В шаблон "Форма добавления сообщений" після $BBCODES$ вставляємо:

Code

<input type="button" value="spoiler" onclick="simpletag('spoiler1','','','message',''); return false;" class="codeButtons" title="Оффтоп" name="spoiler1"/>

в основному я просто скопіював чужий спойлер, але замінив BB коди на [spoiler1][/spoiler1]
у мене працює..)))

Відредаговано: Комарик - Вт, 29.09.2009, 19:28
Spirit Дата: Чт, 01.10.2009, 22:25 | Повідомлення № 12
Сис.адмін
Повідомлень: 406
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Меня в Укозе очень огорчило то, что он не сохраняет форматирование HTML-кода шаблона. А так как я помогал ребятам только с шаблоном, то знаю только про один минус. :)
filnick Дата: Пт, 02.10.2009, 16:47 | Повідомлення № 13
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
Цікава особливість Юкозу - це неоднозначність його роботи в різних браузерах.
Bandalak Дата: Пт, 09.10.2009, 00:37 | Повідомлення № 14
Лідер форуму
Повідомлень: 5609
Нагороди: 41
Рейтинг: 260
Дивний глюк.
У мене чомусь наш сайт інформатиків відмовляється завантажуватися при підключенні через Київстар. Хоча через Укртелеком та МТС - грузиться нормально. На інших Юкозівських сайтах цей ефект не спостерігається!
volevikt Дата: Ср, 14.10.2009, 22:33 | Повідомлення № 15
Перспективна вчителька
Повідомлень: 1838
Нагороди: 24
Рейтинг: 225
Вже другий день спостерігаю наступне: після написання повідомлення натискаю кнопку Додати відповідь і замість звичного повідомлення "Вашу відповідь додано..." відкривається вікно зі списком тем форуму. Заходжу ще раз на форум - мого повідомлення немає.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » Глюки Юкозу (Скаржимося на глюки, але сприймаємо їх з гумором!)
Сторінка 1 з 712367»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.