|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Глюки Юкозу |
| Bandalak |
Дата: Пт, 11.09.2009, 13:19 | Повідомлення № 1 |
|
Модератор
Група: Модератори
| Від сьогодні я не можу увійти під жодним обліковим записом на свій сайт vashkola.org.ua. В панель заходжу нормально, а на сайт тільки гостем і все!!! Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Пт, 11.09.2009, 13:49 | Повідомлення № 2 |
|
Знавець вірусів
| О вчора зовсім чудово було! В мене сторінка форуму грузилась 10 хвилин це при швидкості 8 Мь.
|
|
| | |
| alex |
Дата: Пт, 11.09.2009, 15:25 | Повідомлення № 3 |
|
Активний учасник
Група: VIP-користувачі
| Аналогічно
Відредаговано: alex - Пт, 11.09.2009, 15:25 |
|
| | |
| Ktara |
Дата: Пт, 11.09.2009, 15:50 | Повідомлення № 4 |
|
Перспективна вчителька
| Я тоже вчера на свой сайт только гостем могла зайти. В панели можно делать все, а на сайт - зась Потом правда попала волшебным образом использовав е-мейл при регистрации и пароль от панели управления
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Пт, 11.09.2009, 15:52 | Повідомлення № 5 |
|
Перспективна вчителька
| Да, кстати, судя по обращениям ко мне в аську с нетокоторых регионов Украины на наш форум вообще не могли зайти. Они решили что форум не работает. И были удивлены что я нормально захожу. И что это было?
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Пт, 11.09.2009, 15:53 | Повідомлення № 6 |
|
Перспективна вчителька
| Quote (НІКОЛЯ) О вчора зовсім чудово було! В мене сторінка форуму грузилась 10 хвилин це при швидкості 8 Мь. ;) Странно. А у меня при скорости 1Мб заходило очень даже шустренько. Я аж удивилась
|
|
| | |
| volodschool2 |
Дата: Пт, 11.09.2009, 23:36 | Повідомлення № 7 |
|
Наполегливий учасник
| Quote (Ktara) на наш форум вообще не могли зайти Я також не міг зайти на форум. Зазвичай заходжу через закладку в опері. Але потім додумався дописати в адресному рядку www. і сайт відкрився. Хтось може це пояснити?
|
|
| | |
| Комарик |
Дата: Пн, 28.09.2009, 20:48 | Повідомлення № 8 |
|
Прописаний назавжди
| щось ніяк не можу збагнути спойлери на укозі не відкриваються. кнопка є а кляцай, не кляцай.... ось так чи це тільки в мене?
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Пн, 28.09.2009, 22:01 | Повідомлення № 9 |
|
Знавець вірусів
| Quote (Комарик) чи це тільки в мене? Ні це не тільки в вас цей глюк уже 2 неділі не дає працювати з сполерами нормально
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Пн, 28.09.2009, 23:31 | Повідомлення № 10 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| У нас був сторонній скрипт спойлера, а тепер мабуть в Юкоз зробили, через те і такі проблеми. Будемо вирішувати.
|
|
| | |
| Комарик |
Дата: Вт, 29.09.2009, 18:02 | Повідомлення № 11 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (Ковальчук_Олександр) У нас був сторонній скрипт спойлера, а тепер мабуть в Юкоз зробили, через те і такі проблеми. Будемо вирішувати. у мене на сайті не було стороннього, але й укозівський не працює. також я намагався додати стороннього. безрезультатно. ______________________ знайшов вихід)) В шаблон "Общий вид страниц форума" після $BODY$ вставляємо: Code <script type="text/javascript"> e=document.getElementsByTagName("TD"); for(k=15; k<e.length;k++) { if(e[k].className=='posttdMessage') { s=e[k].innerHTML; while (s.indexOf('[spoiler1]') != -1){ s=s.replace('[spoiler1]','<fieldset><div style="margin: 3px; margin-top:1px;"><div class="smallfont" style="margin-bottom:5px"><a href="#" onclick="return spoiler_js(this);"><span><b>показати/приховати текст</b></span><span style="display:none;"><b>показати/приховати текст</b></span></a></div><div style=" margin-top:5px; margin-left:20px; padding:5px; border-left:2px solid #ff6600; border-top:1px solid #738499; border-right:1px solid #738499; border-bottom:1px solid #738499; background: #FFFFE0; display: none;">'); s=s.replace('[/spoiler1]','</div></div></fieldset>'); e[k].innerHTML=s; } } } </script>
<script type="text/javascript"> function spoiler_js(obj) { var obj_content = obj.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('div')[1]; var obj_text_show = obj.getElementsByTagName('span')[1]; var obj_text_hide = obj.getElementsByTagName('span')[0];
if (obj_content.style.display != '') { obj_content.style.display = ''; obj_text_show.style.display = ''; obj_text_hide.style.display = 'none'; } else { obj_content.style.display = 'none'; obj_text_show.style.display = 'none'; obj_text_hide.style.display = ''; } return false; } </script>
В шаблон "Форма добавления сообщений" після $BBCODES$ вставляємо: Code <input type="button" value="spoiler" onclick="simpletag('spoiler1','','','message',''); return false;" class="codeButtons" title="Оффтоп" name="spoiler1"/> в основному я просто скопіював чужий спойлер, але замінив BB коди на [spoiler1][/spoiler1] у мене працює..)))
Відредаговано: Комарик - Вт, 29.09.2009, 19:28 |
|
| | |
| Spirit |
Дата: Чт, 01.10.2009, 22:25 | Повідомлення № 12 |
|
Сис.адмін
Група: Друзі форуму
| Меня в Укозе очень огорчило то, что он не сохраняет форматирование HTML-кода шаблона. А так как я помогал ребятам только с шаблоном, то знаю только про один минус.
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Пт, 02.10.2009, 16:47 | Повідомлення № 13 |
|
Мудрий вчитель
Група: Друзі форуму
| Цікава особливість Юкозу - це неоднозначність його роботи в різних браузерах.
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Пт, 09.10.2009, 00:37 | Повідомлення № 14 |
|
Модератор
| Дивний глюк. У мене чомусь наш сайт інформатиків відмовляється завантажуватися при підключенні через Київстар. Хоча через Укртелеком та МТС - грузиться нормально. На інших Юкозівських сайтах цей ефект не спостерігається!
|
|
| | |
| volevikt |
Дата: Ср, 14.10.2009, 22:33 | Повідомлення № 15 |
|
Перспективна вчителька
| Вже другий день спостерігаю наступне: після написання повідомлення натискаю кнопку Додати відповідь і замість звичного повідомлення "Вашу відповідь додано..." відкривається вікно зі списком тем форуму. Заходжу ще раз на форум - мого повідомлення немає.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz |