Чт, 19.07.2018, 16:20
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » сайт на Ucoz не відкривається (зате відкривається через анонімайзер.)
сайт на Ucoz не відкривається
TYP Дата: Ср, 26.08.2009, 14:08 | Повідомлення № 1
Прописаний назавжди
Повідомлень: 444
Нагороди: 6
Рейтинг: 58
У мене на роботі не відкривається сайт нашого ліцею http://lit30.at.ua.
Пише:
ERROR
The requested URL could not be retrieved

--------------------------------------------------------------------------------

While trying to retrieve the URL: http://lit30.at.ua/

The following error was encountered:

•Connection to 195.216.243.22 Failed
The system returned:

(60) Operation timed outThe remote host or network may be down. Please try the request again.

Your cache administrator is webmaster.

--------------------------------------------------------------------------------

Generated Wed, 26 Aug 2009 08:54:23 GMT by localhost (squid/2.7.STABLE6)
Причому вдома все відкривається (інший провайдер). І через анонімайзер теж відкривається. тиждень назад така ж проблема була з іншим сайтом Юкозу. У провайдера більше 1500 клієнтів мають декілька спільних ІР.
Де шукати причину? У провайдера?

grebenchukov Дата: Ср, 26.08.2009, 14:35 | Повідомлення № 2
Прописаний назавжди
Повідомлень: 263
Нагороди: 2
Рейтинг: 31
http://lit30.at.ua./ -- ця ссилка не відкриється.
http://lit30.at.ua/ -- ця ссилка працює
TYP Дата: Ср, 26.08.2009, 17:11 | Повідомлення № 3
Прописаний назавжди
Повідомлень: 444
Нагороди: 6
Рейтинг: 58
у мене і без крапки не працює.............
Ktara Дата: Ср, 26.08.2009, 18:55 | Повідомлення № 4
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4017
Нагороди: 37
Рейтинг: 328
У меня открывается
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 26.08.2009, 19:04 | Повідомлення № 5
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3662
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Нормально працює.
Ковшун Дата: Ср, 26.08.2009, 19:38 | Повідомлення № 6
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1462
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Quote (TYP)
http://lit30.at.ua./ -- ця ссилка не відкриється.

Припустились помилки... ;)
треба було написати http://lit30.at.ua/ і все запрацює.
Приберіть крапку після ua
TYP Дата: Ср, 26.08.2009, 20:05 | Повідомлення № 7
Прописаний назавжди
Повідомлень: 444
Нагороди: 6
Рейтинг: 58
Дякую усім за відповідь, але проблема дійсно не у крапці. Я просто її випадково написав як кінець речення. Читайте внизу першого повідомлення (через анонімайзер відкривався без проблем) Через годину відкрився. Мабуть таки дійсно проблеми у провайдера. Як я й писав такаж проблема була у ще одного сайту. Вдома та інших людей відкривається, а на роботі ні.

Відредаговано: TYP - Ср, 26.08.2009, 20:06
filnick Дата: Ср, 26.08.2009, 21:18 | Повідомлення № 8
Мудрий вчитель
Повідомлень: 2238
Нагороди: 7
Рейтинг: 124
Мав аналогічну проблему кілька місяців тому. З тією лиш різницею, що через Мозіллу, Оперу міг відкрити, а через ІЕ - видавало помилку. Вирішення виявилося досить простим - у меню головної сторінки поставив лишній тег.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.10 Дизайн сторінок. Шаблони. Інформери та інші питання по системі Юкоз » сайт на Ucoz не відкривається (зате відкривається через анонімайзер.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.