Сб, 21.07.2018, 22:08
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.3 Форум » Дружественность интерфейса форума (Обсуждение повышения удобств пользования форумом)
Дружественность интерфейса форума
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 13.04.2018, 10:29 | Повідомлення № 31
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3662
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Глюк я замітив вчора ввечері. Думаю, ця частинка дизайну (таблиця), де знаходиться перемикач сторінок, відноситься до зашифрованого коду $body$, який Ucoz не дозволяє редагувати. Звідси виновок: це глюк Ucoz.
Прикріплення: 4131318.jpg(113.2 Kb)
volodschool2 Дата: Пт, 13.04.2018, 10:41 | Повідомлення № 32
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1482
Нагороди: 14
Рейтинг: 344
Цитата Ковальчук_Олександр ()
Звідси виновок: це глюк Ucoz.
У мене є сайт, на котрому використовується такий шаблон, як і на цьому форумі. Перемикачі сторінок там нормальні. Отже, висновок не правильний. Тут явно хтось покопався в CSS. Ковальчук_Олександр, Ви показали скрін кешованої браузером сторінки, оновіть сторінку із натиснутим шифтом, побачите, що перемикачі наразі мають дещо інший вигляд.


Відредаговано: volodschool2 - Пт, 13.04.2018, 10:52
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 13.04.2018, 13:08 | Повідомлення № 33
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3662
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Дякую. Будемо розбиратися. До речі, в Хромі ця помилка дизайну не так страшно виглядає.
volodschool2 Дата: Пт, 13.04.2018, 14:19 | Повідомлення № 34
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1482
Нагороди: 14
Рейтинг: 344
Цитата Ковальчук_Олександр ()
в Хромі ця помилка дизайну не так страшно виглядає
У мну що в опері, що в хромі, що в мозіллі 1:1:1
Прикріплення: 9527214.jpg(192.7 Kb)
DPV Дата: Пт, 13.04.2018, 18:00 | Повідомлення № 35
Прописаний назавжди
Повідомлень: 464
Нагороди: 7
Рейтинг: 73
Цитата volodschool2 ()
У мну що в опері, що в хромі, що в мозіллі 1:1:1

Аналогічно, вже третій день.
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 13.04.2018, 20:57 | Повідомлення № 36
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3662
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Цитата Bandalak ()
Це лише у мене вже 2 дні такий глюк?

В тебе кеш застарілий. Очисть Кеш в Хромі, буде виглядати з одною сірою полоскою. Все одно не приємно, але не так дратуюче.
volodschool2 Дата: Пт, 13.04.2018, 21:08 | Повідомлення № 37
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1482
Нагороди: 14
Рейтинг: 344
Знайдіть в CSS кусок коду з /* forum Page switches */ і замініть на таке:

Код
/* forum Page switches */
.pagesInfo {background:#FFFFFF;font-size:7pt;}
.switches {background:#A9B8C2;}
.switch {background:#FFFFFF;width:15px;font-size:7pt;}
.switchActive {background:#F4F4F4;font-weight:bold;color:#4D6D91;width:15px}
a.switchDigit:link,a.switchBack:link,a.switchNext:link {text-decoration:none; color:#000000;}
a.switchDigit:visited,a.switchBack:visited,a.switchNext:visited {text-decoration:none; color:#000000;}
a.switchDigit:hover,a.switchBack:hover,a.switchNext:hover {text-decoration:underline; color:#FF0000;}
a.switchDigit:active,a.switchBack:active,a.switchNext:active {text-decoration:underline; color:#FF0000;}
/* ------------------- */


Відредаговано: volodschool2 - Пт, 13.04.2018, 21:11
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 13.04.2018, 21:27 | Повідомлення № 38
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3662
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Навіть не має там такого коду. Пробував додати, нічого не міняється.
volodschool2 Дата: Пт, 13.04.2018, 21:41 | Повідомлення № 39
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1482
Нагороди: 14
Рейтинг: 344
Дивно, я бачу таке:
Прикріплення: 8143402.jpg(122.4 Kb)


Відредаговано: volodschool2 - Пт, 13.04.2018, 21:42
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 13.04.2018, 22:21 | Повідомлення № 40
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3662
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Так, дійсно провтикав. Дякую Вам за підказку.
Поставив .switches {background:#FFFFFF;}
Сірий колір зник, але виглядає начебто не так як раніше. Чи так і було? (в кого не відображаються зміни оновіть кеш браузера)
Nicola Дата: Пт, 13.04.2018, 23:09 | Повідомлення № 41
Прописаний назавжди
Повідомлень: 391
Нагороди: 2
Рейтинг: 18
Цитата volodschool2 ()
Дивно, я бачу таке:
Хром уперто підвантажує з кеша. Тому всі налаштування роблю на мозілі. Там зміни чітко відображаються(перевірено не один раз і на багатьох сайтах.
А чи не пропало посилання на якийсь файл CSS у head?

    Схоже що відповідає це
<ul class="switches switchesTbl forum-pages">
    <li class="pagesInfo">Сторінка <span class="curPage">3</span> з <span class="numPages">3</span></li>
    <li class="switch switch-back"><a class="switchBack" href="/forum/80-1647-2" title="Попередня">«</a></li> <li class="switch"><a class="switchDigit" href="/forum/80-1647-1">1</a></li>
    <li class="switch"><a class="switchDigit" href="/forum/80-1647-2">2</a></li>
    <li class="switchActive">3</li>
</ul>
http://informatic.org.ua/_st/my.css

Додано (13.04.2018, 23:09)
---------------------------------------------

Цитата Ковальчук_Олександр ()
Сірий колір зник,
Ні!
volodschool2 Дата: Пт, 13.04.2018, 23:10 | Повідомлення № 42
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1482
Нагороди: 14
Рейтинг: 344

Сірий зник. Пропали межі
Цитата Nicola ()
А чи не пропало посилання на якийсь файл CSS у head?
Ця штука на місці
Код
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="[url=http://informatic.org.ua/_st/my.css]/_st/my.css" />
Прикріплення: 9940908.jpg(8.1 Kb)


Відредаговано: volodschool2 - Пт, 13.04.2018, 23:15
Nicola Дата: Пт, 13.04.2018, 23:13 | Повідомлення № 43
Прописаний назавжди
Повідомлень: 391
Нагороди: 2
Рейтинг: 18
Цитата volodschool2 ()
Пропали межі
Дивіться через Дослідити елемент(ПК на обєкті)
І ще розмір шрифта


Відредаговано: Nicola - Пт, 13.04.2018, 23:14
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 14.04.2018, 00:08 | Повідомлення № 44
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3662
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Виявляється, проблема не єдина, а ми тут голову ломаємо:
https://www.ucoz.ru/qa....8%D1%86
Ktara Дата: Сб, 14.04.2018, 08:56 | Повідомлення № 45
Перспективна вчителька
Повідомлень: 4017
Нагороди: 37
Рейтинг: 328
А у всех теперь серый фон? Кеш почистила. Возле страниц - серая полоса :) 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.3 Форум » Дружественность интерфейса форума (Обсуждение повышения удобств пользования форумом)
  • Сторінка 3 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.