|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Мережеве адміністрування та інтернет засобами LAN |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Сб, 15.09.2007, 08:14 | Повідомлення № 1 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Шановні колеги! Пропоную на обговорення програми для управління мережею (які існують, які ви використовуєте). А також про створення інтернету в локальній мережі. Хто щось знає ділиться досвідом. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 01:12 |
|
| | |
| andron |
Дата: Нд, 11.11.2007, 15:16 | Повідомлення № 61 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Шановні колеги, є ще одна програмка це Net Control2 v.6, вона мала за розміром (десь біля 3 Мб) та працює не гірше за Netopschool, а інтерфейс повністю російський. Правда є і недолік, вона умовно безкоштовна, тобто 30 діб вона працює, а далі хоче реєстрації. Пробував переставляти, але нічого не виходить. У відділі освіти кажуть, що подумають про закупівлю ліцензії, але це залишається лише на словах
|
|
| | |
| Newbie |
Дата: Чт, 15.11.2007, 09:32 | Повідомлення № 62 |
|
Хелпер
Група: Друзі форуму
| http://194.44.251.218/ запрацював мій сервер можете зайти зазирнути. доступу "зі сторони" до вмісту сайту нема - тільки для наших учнів та вчителів. але до окремих сторінок з гостьовий доступ, можна ознайомитись із загальними можливостями системки
|
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Чт, 15.11.2007, 12:00 | Повідомлення № 63 |
|
Адмін
| Quote (Newbie) http://194.44.251.218/ запрацював мій сервер можете зайти зазирнути. доступу "зі сторони" до вмісту сайту нема - тільки для наших учнів та вчителів. але до окремих сторінок з гостьовий доступ, можна ознайомитись із загальними можливостями системки Вразило! Робите корисну справу! Думаю, що треба поділитись, і дуже грунтовно, ДОСВІДОМ у цій справі!
|
|
| | |
| Jokerz |
Дата: Чт, 15.11.2007, 15:53 | Повідомлення № 64 |
|
Хостер
| немного полазил по вашей системе и использовано: php и базу для хранение или MySQL или MSSQL что то одно. Система модульная.
|
|
| | |
| mouse |
Дата: Пт, 16.11.2007, 01:06 | Повідомлення № 65 |
|
Досвідчений учасник
| Трохи не про сайти і ДН. Сьогодні був ВРАЖЕНИЙ!!!!! А все тому, що спробував...вперше в житті...... Net OP School5. Це ж подарунок долі для вчителя інформатики, і не тільки. Я вже міркував.... а навіщо тоді інтерактивна дошка за 12000 грн, якщо можна реалізувати все майже даром! Я в захваті. З роботи сьогодні не йшов, не біг - скоріше низько летів, але швидко! Там є все, чого душа бажає: тести, керування мишею, клавою, монітором, запуск додатків, використання олівця для поміток !!!! Останнє надзвичайно важливо і потрібно! Все наочно, зручно! Знаєте, НетМітінг - як нічого нема - добре, але якщо є Net OP School - то вже нічого не потрібно! ______________________________________________________________________________ так, радості в мене було сьогодні після обіду... це не передати словами.
|
|
| | |
| Jokerz |
Дата: Пт, 16.11.2007, 07:43 | Повідомлення № 66 |
|
Хостер
| NetMiting - передает с низким качеством, и к сожалению не использует канал передачи данных по локальной сети даже на 10% по-этому такое низкое качество передачи данных.
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Пт, 16.11.2007, 08:47 | Повідомлення № 67 |
|
Адмін
| Quote (mouse) А все тому, що спробував...вперше в житті...... Net OP School5. Це вже цікаво. До цього часу вже понад рік користуюсь net support school 8.1 і також задоволений. Лише одна проблема - вона портить драйвера відео, мабуть замінює на якісь свої. Net OP School5 дуже хочеться спробувати, можливо, вона набагато краща. А як на рахунок пропозиції, точніше прохання, скинути мені на мило? Розумію, що розмір програми величенький, та все ж таки... Раз вже розтривожили нерви, то треба колотись (заливати) ^_^. Буду чекати з надією і нетерпінням.
|
|
| | |
| mouse |
Дата: Пт, 16.11.2007, 11:41 | Повідомлення № 68 |
|
Досвідчений учасник
| Quote (Ковальчук_Олександр) Раз вже розтривожили нерви, то треба колотись (заливати) Звичайно, що не буду говорити: "А! заздріть, не перешлю!" Як дехто тут.... Але є одна проблема :'( вона майже 25 метрів Що робити? З моїм щастям (швидкістю) це довго. До речі, шановні колеги, ніколи не користувався фтп клієнтами. Порадьте як швидко заливати файли! А то точно придеться бігти на пошту - бандєролью посилати. (хоча можна і в клуб нормальний підти, за 2-3 грн. можна метрів 150 відправити без шкоди для здоров'я. Чекаю.
|
|
| | |
| Jokerz |
Дата: Пт, 16.11.2007, 14:55 | Повідомлення № 69 |
|
Хостер
| лично я пользуюсь Total Comander там есть возможность подключаться к фтп так же есть в Far ну и есть специфические клиенты, меня тотал устраивает совей простотой
|
|
| | |
| KulAlex |
Дата: Пт, 16.11.2007, 15:10 | Повідомлення № 70 |
|
Знаток програмування
Група: VIP-користувачі
| Якщо потрібно Net OP School5, можу скинути.
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Пт, 16.11.2007, 16:18 | Повідомлення № 71 |
|
Адмін
| Quote (KulAlex) Якщо потрібно Net OP School5, можу скинути. Скидайте в приватному форумі ссилочку, звідки можна закачати програмку і не забудьте там же залити до неї... Ну, сподіваюсь ви зрозуміли що. Або можна і всю прогу залити в наш файловий каталог, якщо нема ссилки. Щоб інші ВІПовці могли теж її отримати. Quote (mouse) то точно придеться бігти на пошту - бандєролью посилати. А чим поганий варіант. Я вже думаю над питанням обміну дисками по пошті. І хочу створити розділ "розсилка дисків". Це було б реально корисно. Час, час... Його завжди бракує.
|
|
| | |
| Newbie |
Дата: Пт, 16.11.2007, 18:41 | Повідомлення № 72 |
|
Хелпер
| А OP і Support - це хіба не одна і та ж програма? Просто версії різні... Чи ні? Добавлено (16.11.2007, 18:41) --------------------------------------------- Шкода, але маю проблемку з програмою Children Control. Пропрацювала вона десь 10-14 днів (точно не пам*ятаю коли я її поставила, на канікулах) - і тепер просить реєстрації щоразу при включенні нового користувача. Я її лікувала при інсталяції, але щось неправильно спрацювало мабуть. Хтось нею користується - може підкажете як вирішити проблемку?
|
|
| | |
| mouse |
Дата: Ср, 28.11.2007, 15:11 | Повідомлення № 73 |
|
Досвідчений учасник
| Я за пошту! І я за те, щоб розраховуватись бартером або грошима через вебмані. Це буде зручно. (гроші звісно за пересилку). Якщо припустити, що кожен буде цим користуватися, то гроші просто будуть постійно крутитись з одного гаманця на інший. Не буде ніяких питань з приводу розрахунків, як це може бути при бартері. Як обіцяв залив дві програми через файлообмін: InstantDemo i NetOp5. Посилання у приватному форумі, а саме Обмін творчими надбаннями -- Корисне програмне забезпечення Буду дуже радий, якщо ці програми знайдуть тих, хто їх використає на повну. Хотілось би побачити відповідні розробки щодо них. (а там є де розвернутися). До речі, файли які виходять з ІнстантДемо, можна зробити малими і вільно розповсюджувати.Добавлено (28.11.2007, 15:11) --------------------------------------------- Пробую розібратися власними зусиллями. Важко. Головне що воно працює. Є таке питання: як зберігати "карту" класу? А то після того як всі були компи - включаєш, а там нічого, потрібно знову все шукати.... А це час. Великі проблеми у тестуванні за допомогою цієї програми NSS8.1. Хоча за можливостями досить цікава. Нічим не поступається NetOp5. Скоріше має набагато більше можливостей. Просто вона ні рідною мовою - та ще незрозумілою, приходиться дуже часто перекладати. АЛе на мою думку, кращої програми найближчі роки від МОН не дочекаєшься. Особливо для інформатиків ( а особливості у відсутності мультимедіапроектора) ця річ - є так само необхідною як наприклад текстовий редактор. Пропоную :'( (особливо Вам Олександре) об'єднати наші зусилля, та й написанти для людей щось на зразок "Як працювати з найкращою програмою для керування класом ПК". Тільки потрібно розділити ділянки роботи. Я думаю, що для початківців - учителів інформатиків - це буде як подарунок. Сам себе памятаю як мучився з питанням як показати всім те роблю за ПК.
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Ср, 28.11.2007, 17:41 | Повідомлення № 74 |
|
Адмін
| Я Net support school 8.1 успішно використовую вже 15 місяців. Дев’яту версію не ставлю, тому що в класі проінстальована 8.1 і за 15 місяців вінду переустановлюва лише на 1 компі. Через два тижні хочу провести гру між 10-ми класами "Самий розумний інформатик", на яку запрошу дирекцію і деяких вчителів. Тут якраз ця програма дуже стане внагоді, так як Net support school 8.1+power point - все, що необхідно для такого виховного заходу. Справа в тому, що я коли її ставив, то пів дня програвся, щоб все нормально запрацювало. Дійсно важка в інсталяції та налаштуванні, але виключно для початківців. Професіонал, знавець своєї справи обов’язково доб’ється позитивних результатів. Я вже не пам’ятаю всіх тонкощів установки і налаштування, потрібно ще раз спробувати, щоб згадати. Хелп писати зараз немає часу зовсім. На учнівські компи ставиться версія - student, на вчительський - studen and tutor. А далі все потрібно правильно налаштувати, зокрема обов’язково прописати ір адреси та порти учнівських комп’ютерів. В мене все працює як часики і жодних збоїв. Quote (mouse) Головне що воно працює. Є таке питання: як зберігати "карту" класу? А то після того як всі були компи - включаєш, а там нічого, потрібно знову все шукати.... А це час. Не зрозуміло, що за карта. В програмі є кнопочка "Monitor student mashines", натискаємо її і бачимо всі комп’ютери. На малюнку в мене був включений лише 1 комп’ютер №10, тому я бачу його робочий стіл і можу робити з ним деякі дії, наприклад, керувати, або показувати свій робочий стіл. Інші комп’ютери - вимкнені в даний момент, тому доступу до них немає.
|
|
| | |
| Newbie |
Дата: Ср, 28.11.2007, 18:31 | Повідомлення № 75 |
|
Хелпер
| Quote (Ковальчук_Олександр) А далі все потрібно правильно налаштувати, зокрема обов’язково прописати ір адреси та порти учнівських комп’ютерів. Quote (Ковальчук_Олександр) Справа в тому, що я коли її ставив, то пів дня програвся, щоб все нормально запрацювало. А я нічого не налаштовувала. Абсолютно!!! Поставила на учнівські версію student, на вчительський - student+teacher та й все. Воно само працює Чесно кажучи не мала наразі натхнення досліджувати всі можливості програми, використовую її для перегляду презентацій чи просто демонстрацій з вчительського комп*ютера. А також - є пункт Send Work дуже зручно розсилати файлики на учнівські машини (починаючи від оновлень антивіруса, закінчуючи складеними тестами чи заготовленими картинками до завдань).
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz |