Чт, 19.09.2019, 10:27
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.1 Програмне забезпечення для роботи в школі » Мережеве адміністрування та інтернет засобами LAN (Говорити про програми для управління мережею...)
Мережеве адміністрування та інтернет засобами LAN
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 15.09.2007, 08:14 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3709
Нагороди: 18
Рейтинг: 209
Шановні колеги! Пропоную на обговорення програми для управління мережею (які існують, які ви використовуєте).
А також про створення інтернету в локальній мережі. Хто щось знає ділиться досвідом.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 01:12
GаrDArik Дата: Нд, 06.09.2009, 14:01 | Повідомлення № 226
Прописаний назавжди
Повідомлень: 326
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
А в мене для трансляції на учнівські і перегляду їх стоїть комплекс Net Class )
W-w-W Дата: Вт, 29.09.2009, 23:55 | Повідомлення № 227





Шановна Fast, відповіді на ваші питання можна знайти у темі: http://informatic.org.ua/forum/8-45-225-16-1189833288
Roksolana Дата: Ср, 30.09.2009, 09:39 | Повідомлення № 228
Новий користувач
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
Я встановила цю програму в класі. Взагалі задоволена, але є певний глюк поки не знаю з чим пов'язаний. Перші 4 уроки режим демонстрації з учительського компа працює, а на останніх зависає і вішає половину учнівських компів. Я грішу на мережного черв'яка, якого нічм не можу виловити. Може хтось мав уже такі проблеми і знає як їх вирішити?
НІКОЛЯ Дата: Ср, 30.09.2009, 13:09 | Повідомлення № 229
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Roksolana)
Може хтось мав уже такі проблеми і знає як їх вирішити?

Установите нод обновите бзы и просканируйте систему.
Зделайте розришение одинаковое как на компютерах учиников так и на учительськом 1024 х 768 и всё будет окей.
dpi Дата: Пн, 05.10.2009, 15:08 | Повідомлення № 230
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 1438
Нагороди: 1
Рейтинг: 39
Год с этим бьюсь. Дело не в вирусах. Мне кажется это глюк в самой программе. Или не соответствие видеоадаптеров на учительском и ученических компах. У вас, к стати, одинаковые или разные?

Відредаговано: dpi - Пн, 05.10.2009, 15:09
НІКОЛЯ Дата: Вт, 06.10.2009, 21:48 | Повідомлення № 231
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
Quote (Fast)
Чи існує русифікований варіант програми

Можу дати русифікатор розархівуйте його і замініть в папці C:\Program Files\Danware Data\NetOp School\Teacher\ після перезагрузки отримаєте російське меню.
Що до трансляції відео в нетупі помістіть файл який хочете транслювати в папку C:\Program Files\Danware Data\NetOp School\Teacher\Media і відео буде
транслюватись без тормозіння на учнівських компах ;)
Прикріплення: HTConfTest.dll(232.0 Kb)
volodschool2 Дата: Вт, 06.10.2009, 21:55 | Повідомлення № 232
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1528
Нагороди: 15
Рейтинг: 364
Quote (Fast)
Чи існує русифікований варіант програми?

Лінк на русифіковану 6-ту версію я вже давав на форумі, беріть ще раз ТУТ


Відредаговано: volodschool2 - Вт, 06.10.2009, 21:56
НІКОЛЯ Дата: Вт, 06.10.2009, 22:07 | Повідомлення № 233
Знавець вірусів
Повідомлень: 2878
Нагороди: 18
Рейтинг: 206
русифікатор до NetOp School 4 та 5 версії
Прикріплення: HTConfTest.dll(232.0 Kb)
piktor Дата: Сб, 12.12.2009, 08:13 | Повідомлення № 234
Активний учасник
Повідомлень: 534
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Quote (piktor)
Шкода, що під віндами немає такої розвиненої консолі. Бо якби роздача інтернетів велася через Linux-машину, то було-б значно простоіше та елегантніше - через ssh.

Не знаю, для кого це може пригодитися... Хоча, порада діє і для РРРоЕ з’єднань, і для інтернету через мобільний телефон чи модем.
Отже, створюється з’єднання, у властивостях якого знімаються галочки "Показати хід підключення", "Запитувати телефонний номер", "Запитувати логін та пароль для входу". Потім, з віддаленого компютера через telnet (чи ssh - OpenSSH є для Windows також) командуємо rasphone -d <назва з’єднання>. Для роз’єднання - то саме, але з опцією -h. Хоча, під ХР роз’єднується також чомусь по -d.

Додано (06.12.2009, 21:28)
---------------------------------------------
P.S. Після суперечок з одним фанатичним лінуксоїдом, що обзивав вінду г**ном, не знаючи взагалі системи, я поліз в google та на microsoft.com і відкрив для себе, що віндова консоль не така і вже бідна, а NTFS підтримує софтлінки, та інші цікаві речі.

Додано (12.12.2009, 08:13)
---------------------------------------------
По telnet віндою таки краще командувати, ніж по OpenSSH.

mudrak Дата: Сб, 12.12.2009, 20:15 | Повідомлення № 235
Наполегливий учасник
Повідомлень: 824
Нагороди: 4
Рейтинг: 73
NetOp i NetSupport, здається, не є вільнопоширюваними! Покинув я їх, перейшов на italc: 12 Мб, ставиться за 7 сек, ніяких кряків не треба. З можливостями поки що до кінця не розібрався, але основне (демонстрація мого столу, керування учнівським комп'ютером, блокування, вимикання класу) робить навіть швидше!
sacbara Дата: Чт, 17.12.2009, 14:58 | Повідомлення № 236
Новий користувач
Повідомлень: 11
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
Покинув я їх, перейшов на italc:
Чи неможна про цю програму поточніше і де її можна скачати тому що пошукова система видає тільки англійську версію
Andrey123q Дата: Чт, 17.12.2009, 16:05 | Повідомлення № 237
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1236
Нагороди: 3
Рейтинг: 84
Quote (sacbara)
Чи неможна про цю програму поточніше і де її можна скачати тому що пошукова система видає тільки англійську версію

С оф. сайта: http://italc.sourceforge.net
Укр язык программа поддерживает по-моему.
JKMZ Дата: Пт, 25.12.2009, 12:24 | Повідомлення № 238
Часто заходить...
Повідомлень: 85
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
iTALC очень тормозит по сети. очень тяжело (долго) редактировать (напр. в word). оперативки 512 на учит. компе, а у учеников 192. windows xp
это нормально? может, италк можно как-то настроить, или на учениках что-то сделать можно? перед этим стоял радмин, он не тормозил...


Відредаговано: JKMZ - Пт, 25.12.2009, 18:54
piktor Дата: Сб, 26.12.2009, 13:12 | Повідомлення № 239
Активний учасник
Повідомлень: 534
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
JKMZ, ви це драйвер ставили? Рекомендується. Пробував.

Додано (26.12.2009, 13:12)
---------------------------------------------
Рекомендується тут, я сам нічого не придумав. :Q

PanPete Дата: Нд, 27.12.2009, 17:39 | Повідомлення № 240
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Враховуючи явне зацікавлення учителів Вінницького району в практичному застосуванні iTALC розпочато публікацію матеріалів, що стосується цієї програми на Сайті МО вчителів інформатики Вінницького району.
Буду вдячний якщо форумчани, які мають досвід роботи з згаданою програмою, залишать в коментарях до вже опублікованих матеріалів власні зауваження щодо роботи з програмою, або перешлють на мою ел. адресу матеріали для публікації.


Відредаговано: PanPete - Нд, 27.12.2009, 17:40
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.1 Програмне забезпечення для роботи в школі » Мережеве адміністрування та інтернет засобами LAN (Говорити про програми для управління мережею...)
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2019.