Чт, 09.02.2012, 10:39
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Сторінка 15 з 17«121314151617»
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.1 Програмне забезпечення для роботи в школі » Мережеве адміністрування та інтернет засобами LAN (Говорити про програми для управління мережею...)
Мережеве адміністрування та інтернет засобами LAN
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 15.09.2007, 07:14 | Повідомлення № 1
Адмін
Група: Адміністратори
Нагороди: 10
Шановні колеги! Пропоную на обговорення програми для управління мережею (які існують, які ви використовуєте).
А також про створення інтернету в локальній мережі. Хто щось знає ділиться досвідом.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 00:12
piktor Дата: Пн, 16.02.2009, 11:37 | Повідомлення № 211
Активний учасник
Група: VIP-користувачі
Нагороди: 1
Quote (vitya111)
Також використовую NetOp School. Хоча маю з нею проблеми, оскільки час від часу на деяких учнівських компах вона вилітає і треба її переустановлювати.

Та в мене теж бувають парадокси - хоче працює, хоче - ні. Один день хоч ти трісни, не видно в списку деяких учнів, на наступний день - все працює як ні в чому не бувало. І нічого не можу зробити - налаштування всі вірні.
Babayan4eG Дата: Сб, 28.02.2009, 01:20 | Повідомлення № 212
Новий користувач
Група: користувачі
Нагороди: 0
Коллеги, ті хто використовував User Gate, підкажіть будь ласка, що вказувати у підключенні ?
Коли використовую стандартне, підкючення не відбуваеться. Бачу помилку "Is server started?"

Підкажіть будь ласка, що я роблю не так. Можливо стандартні налаштунки потрібно змінити? У мануалі нічого не знайшов з цього приводу ((

piktor Дата: Сб, 28.02.2009, 20:40 | Повідомлення № 213
Активний учасник
Quote (Babayan4eG)
"Is server started?"

Це у вас який? 4-й? В ньому э два модулі - власне, сервер, що виконує усю роботу і адмінмодуль, що з'єднується із сервером через мережу, а тому може запускатися навіть на віддаленому комп'ютері. Ну, власне, ваше повідомлення значить, що адмінмодуль не може з'єднатися з сервером. Якщо вони працюють на одному комп'ютері - виставте в налаштуваннях адресу 127.0.0.1, порт - не пам'ятаю, дивісться вже в мануалах. Або дійсно сервер не запущений - спробуйте його запустити - в меню має бути пункт.
Babayan4eG Дата: Пн, 02.03.2009, 15:36 | Повідомлення № 214
Новий користувач
piktor, дякую. Підключення відбулось.

Я хочу на одному комп'ютері, рахувати трафік для декількох користувачів. Мені потрібна я так розумію HTTP авторизація (5-та версія) Я встановлюю корстувачів, ставлю логіни, паролі та в загальних налаштунках включаю "...терминальних користувачів". Зберігаю зміни.
В налаштунках браузеру прописав сервер (localhost) та порт (2345). Вхожу в інет. Але сторінки не відкриваються зовсім. Потрібної аутентифікації немає ((

Порадьте будь ласка, що потрібно ще налаштувати?

Додано (02.03.2009, 16:36)
---------------------------------------------
Все налаштував, порт встановив 8080 у браузері. Однак при запиті аутентфікації вношу логін і пароль. І потрібна сторінка не відкриіваеться.

UserGate proxy server message: Remote host address is not resolved, or remote host is not answering (error 10061) Подключение не установлено, т.к. конечный компьютер отверг запрос на подключение. http://mail.ru/ 02.03.2009, 15:50.32 Copyright 2002-2008 by Entensys Company

Відредаговано: Babayan4eG - Нд, 01.03.2009, 22:47
piktor Дата: Пн, 02.03.2009, 19:09 | Повідомлення № 215
Активний учасник
Ви хочете, щоб юзери отримували інтернети в обмін на пароль? Тоді зверніть ваші ясні очі до протоколу PPPoE.
Babayan4eG Дата: Пн, 02.03.2009, 20:57 | Повідомлення № 216
Новий користувач
piktor, не дуже розумію про що ви. Підкажіть будь ласка, що саме зробити в налаштунках?
piktor Дата: Вт, 03.03.2009, 14:32 | Повідомлення № 217
Активний учасник
Quote (Babayan4eG)
piktor, не дуже розумію про що ви. Підкажіть будь ласка, що саме зробити в налаштунках?

Ну ви, пане, молодець. Ломитеся в аську, не представляєтеся, я не знаю хто це, аж раптом побачив ваш нік тут.
PPPoE - це протокол, що використовується для роздачі інтернетів по локальній мережі в обмін на пароль. Але для такої роздачі інтернетів вам знадобиться налаштовувати сервер під Linux чи FreeBSD, бо вони з цим дружать найкраще.
Ostrenko_Aleks Дата: Ср, 04.03.2009, 13:29 | Повідомлення № 218
Часто заходить...
Quote (vitya111)
Також використовую NetOp School. Хоча маю з нею проблеми, оскільки час від часу на деяких учнівських компах вона вилітає і треба її переустановлювати.

Я користуюсь NetOp School 4.0 уже 2 роки і ні разу не вилітала. Може ви при першому налаштуванні її не сховали від учнів і вони мають до неї доступ? (При першому запуску в першому вікні необхідно поставити всі 4 галочки)

Spirit Дата: Ср, 04.03.2009, 13:48 | Повідомлення № 219
Сис.адмін
Група: Друзі форуму
Quote (Babayan4eG)
Я хочу на одному комп'ютері, рахувати трафік для декількох користувачів.

Я намахался с 5-ой версией UserGate - так и не удалось мне сделать так, чтоб пользователи через него ходили в Интернет, проблемой была пересылка ДНС-запросов.

Рекомендую, чтоб не мучаться ставить версию UserGate 2.8 делать там авторизацию по логину и паролю и всё. Работает отлично!

swetikccc Дата: Чт, 02.04.2009, 12:15 | Повідомлення № 220
Ветеран спілкування
Нагороди: 8
В NetOp School була можливість показувати дії учнів за вашим компом (створивши наприклад документ на вчительському компі, по черзі підключаетесь до учнівских , а вони показують свої дії на весь клас) в Net Support School такої можливості не знайшов
volodschool2 Дата: Пт, 03.04.2009, 15:06 | Повідомлення № 221
Наполегливий учасник
Нагороди: 5
Quote (swetikccc)
підключаетесь до учнівских , а вони показують свої дії на весь клас

Quote (volodschool2)
в Net Support School такої можливості не знайшов

Погано шукали. В цій програмі є багато можливостей, більше , ніж в NetOpSchool
Спробуйте Show menu / Exhibit

Відредаговано: volodschool2 - Пт, 03.04.2009, 15:08
swetikccc Дата: Пт, 03.04.2009, 20:16 | Повідомлення № 222
Ветеран спілкування
Quote (volodschool2)
Погано шукали. В цій програмі є багато можливостей, більше , ніж в NetOpSchool
Спробуйте Show menu / Exhibit

Це зовсім різне. При Show menu / Exhibit, транслюеться екран учнівського компа.
В NetOp School була можливість підключати компи до вчитольського, і вони виконуючи дії на вчительському компі транслювали все це на клас, було досить зручно
Quote (volodschool2)
В цій програмі є багато можливостей, більше , ніж в NetOpSchool

Більше можливостей якраз в NetOp School, от тільки трансляція у неї з тормозами
dpi Дата: Пт, 03.04.2009, 22:52 | Повідомлення № 223
Досвідчений вчитель
У меня NetOp работает надежнее, не глючит, а Net Support капризничала, особенно болезненно реагировала на вирусы и работу NODa.
swetikccc Дата: Ср, 20.05.2009, 12:42 | Повідомлення № 224
Ветеран спілкування
Quote (dpi)
У меня NetOp работает надежнее

Это верно, но трансляция в Net Support быстрее работает

Додано (20.05.2009, 13:42)
---------------------------------------------
Встановив NetOp 6.0 і Net Support 10
Перші враження про NetOp 6.0
недоліки
1. Трансляція працюе не так швидко як в Net Support
2. Вийти з користувача можливо , а от зайти іншим зась
Переваги
1. Російський інтерфейс
2. На порядок кращий анотаційний екран (Коли ви підписуєте і малюєте на екрані)
3. І головне Я починаю наприклад демонструвати презентацію на учнівські компи, в любий момент можу передати керування своїм компом любому компьютеру класу с демонстрацією на інші компи, з можливістю анотаційного екрану (Це дае можливість наприклад робити опитування на запущеній у вас презентації)
4. Не створюе свою відеокарту

І головне ці програми спокійно живуть разом на компах

Відредаговано: swetikccc - Ср, 20.05.2009, 12:43
yanasklyar Дата: Чт, 03.09.2009, 16:14 | Повідомлення № 225
Часто заходить...
Нагороди: 5
Підкажіть будь ласка ссилочку де скаати NetOp School 4.0
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.1 Програмне забезпечення для роботи в школі » Мережеве адміністрування та інтернет засобами LAN (Говорити про програми для управління мережею...)
Сторінка 15 з 17«121314151617»
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz