|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Мережеве адміністрування та інтернет засобами LAN |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Сб, 15.09.2007, 07:14 | Повідомлення № 1 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Шановні колеги! Пропоную на обговорення програми для управління мережею (які існують, які ви використовуєте). А також про створення інтернету в локальній мережі. Хто щось знає ділиться досвідом. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 00:12 |
|
| | |
| piktor |
Дата: Пн, 16.02.2009, 11:37 | Повідомлення № 211 |
|
Активний учасник
Група: VIP-користувачі
| Quote (vitya111) Також використовую NetOp School. Хоча маю з нею проблеми, оскільки час від часу на деяких учнівських компах вона вилітає і треба її переустановлювати. Та в мене теж бувають парадокси - хоче працює, хоче - ні. Один день хоч ти трісни, не видно в списку деяких учнів, на наступний день - все працює як ні в чому не бувало. І нічого не можу зробити - налаштування всі вірні.
|
|
| | |
| Babayan4eG |
Дата: Сб, 28.02.2009, 01:20 | Повідомлення № 212 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Коллеги, ті хто використовував User Gate, підкажіть будь ласка, що вказувати у підключенні ? Коли використовую стандартне, підкючення не відбуваеться. Бачу помилку "Is server started?" Підкажіть будь ласка, що я роблю не так. Можливо стандартні налаштунки потрібно змінити? У мануалі нічого не знайшов з цього приводу ((
|
|
| | |
| piktor |
Дата: Сб, 28.02.2009, 20:40 | Повідомлення № 213 |
|
Активний учасник
| Quote (Babayan4eG) "Is server started?" Це у вас який? 4-й? В ньому э два модулі - власне, сервер, що виконує усю роботу і адмінмодуль, що з'єднується із сервером через мережу, а тому може запускатися навіть на віддаленому комп'ютері. Ну, власне, ваше повідомлення значить, що адмінмодуль не може з'єднатися з сервером. Якщо вони працюють на одному комп'ютері - виставте в налаштуваннях адресу 127.0.0.1, порт - не пам'ятаю, дивісться вже в мануалах. Або дійсно сервер не запущений - спробуйте його запустити - в меню має бути пункт.
|
|
| | |
| Babayan4eG |
Дата: Пн, 02.03.2009, 15:36 | Повідомлення № 214 |
|
Новий користувач
| piktor, дякую. Підключення відбулось. Я хочу на одному комп'ютері, рахувати трафік для декількох користувачів. Мені потрібна я так розумію HTTP авторизація (5-та версія) Я встановлюю корстувачів, ставлю логіни, паролі та в загальних налаштунках включаю "...терминальних користувачів". Зберігаю зміни. В налаштунках браузеру прописав сервер (localhost) та порт (2345). Вхожу в інет. Але сторінки не відкриваються зовсім. Потрібної аутентифікації немає (( Порадьте будь ласка, що потрібно ще налаштувати? Додано (02.03.2009, 16:36) --------------------------------------------- Все налаштував, порт встановив 8080 у браузері. Однак при запиті аутентфікації вношу логін і пароль. І потрібна сторінка не відкриіваеться. UserGate proxy server message: Remote host address is not resolved, or remote host is not answering (error 10061) Подключение не установлено, т.к. конечный компьютер отверг запрос на подключение. http://mail.ru/ 02.03.2009, 15:50.32 Copyright 2002-2008 by Entensys Company
Відредаговано: Babayan4eG - Нд, 01.03.2009, 22:47 |
|
| | |
| piktor |
Дата: Пн, 02.03.2009, 19:09 | Повідомлення № 215 |
|
Активний учасник
| Ви хочете, щоб юзери отримували інтернети в обмін на пароль? Тоді зверніть ваші ясні очі до протоколу PPPoE.
|
|
| | |
| Babayan4eG |
Дата: Пн, 02.03.2009, 20:57 | Повідомлення № 216 |
|
Новий користувач
| piktor, не дуже розумію про що ви. Підкажіть будь ласка, що саме зробити в налаштунках?
|
|
| | |
| piktor |
Дата: Вт, 03.03.2009, 14:32 | Повідомлення № 217 |
|
Активний учасник
| Quote (Babayan4eG) piktor, не дуже розумію про що ви. Підкажіть будь ласка, що саме зробити в налаштунках? Ну ви, пане, молодець. Ломитеся в аську, не представляєтеся, я не знаю хто це, аж раптом побачив ваш нік тут. PPPoE - це протокол, що використовується для роздачі інтернетів по локальній мережі в обмін на пароль. Але для такої роздачі інтернетів вам знадобиться налаштовувати сервер під Linux чи FreeBSD, бо вони з цим дружать найкраще.
|
|
| | |
| Ostrenko_Aleks |
Дата: Ср, 04.03.2009, 13:29 | Повідомлення № 218 |
|
Часто заходить...
| Quote (vitya111) Також використовую NetOp School. Хоча маю з нею проблеми, оскільки час від часу на деяких учнівських компах вона вилітає і треба її переустановлювати. Я користуюсь NetOp School 4.0 уже 2 роки і ні разу не вилітала. Може ви при першому налаштуванні її не сховали від учнів і вони мають до неї доступ? (При першому запуску в першому вікні необхідно поставити всі 4 галочки)
|
|
| | |
| Spirit |
Дата: Ср, 04.03.2009, 13:48 | Повідомлення № 219 |
|
Сис.адмін
Група: Друзі форуму
| Quote (Babayan4eG) Я хочу на одному комп'ютері, рахувати трафік для декількох користувачів. Я намахался с 5-ой версией UserGate - так и не удалось мне сделать так, чтоб пользователи через него ходили в Интернет, проблемой была пересылка ДНС-запросов. Рекомендую, чтоб не мучаться ставить версию UserGate 2.8 делать там авторизацию по логину и паролю и всё. Работает отлично!
|
|
| | |
| swetikccc |
Дата: Чт, 02.04.2009, 12:15 | Повідомлення № 220 |
|
Ветеран спілкування
| В NetOp School була можливість показувати дії учнів за вашим компом (створивши наприклад документ на вчительському компі, по черзі підключаетесь до учнівских , а вони показують свої дії на весь клас) в Net Support School такої можливості не знайшов
|
|
| | |
| volodschool2 |
Дата: Пт, 03.04.2009, 15:06 | Повідомлення № 221 |
|
Наполегливий учасник
| Quote (swetikccc) підключаетесь до учнівских , а вони показують свої дії на весь клас Quote (volodschool2) в Net Support School такої можливості не знайшов Погано шукали. В цій програмі є багато можливостей, більше , ніж в NetOpSchool Спробуйте Show menu / Exhibit
Відредаговано: volodschool2 - Пт, 03.04.2009, 15:08 |
|
| | |
| swetikccc |
Дата: Пт, 03.04.2009, 20:16 | Повідомлення № 222 |
|
Ветеран спілкування
| Quote (volodschool2) Погано шукали. В цій програмі є багато можливостей, більше , ніж в NetOpSchool Спробуйте Show menu / Exhibit Це зовсім різне. При Show menu / Exhibit, транслюеться екран учнівського компа. В NetOp School була можливість підключати компи до вчитольського, і вони виконуючи дії на вчительському компі транслювали все це на клас, було досить зручно Quote (volodschool2) В цій програмі є багато можливостей, більше , ніж в NetOpSchool Більше можливостей якраз в NetOp School, от тільки трансляція у неї з тормозами
|
|
| | |
| dpi |
Дата: Пт, 03.04.2009, 22:52 | Повідомлення № 223 |
|
Досвідчений вчитель
| У меня NetOp работает надежнее, не глючит, а Net Support капризничала, особенно болезненно реагировала на вирусы и работу NODa.
|
|
| | |
| swetikccc |
Дата: Ср, 20.05.2009, 12:42 | Повідомлення № 224 |
|
Ветеран спілкування
| Quote (dpi) У меня NetOp работает надежнее Это верно, но трансляция в Net Support быстрее работает Додано (20.05.2009, 13:42) --------------------------------------------- Встановив NetOp 6.0 і Net Support 10 Перші враження про NetOp 6.0 недоліки 1. Трансляція працюе не так швидко як в Net Support 2. Вийти з користувача можливо , а от зайти іншим зась Переваги 1. Російський інтерфейс 2. На порядок кращий анотаційний екран (Коли ви підписуєте і малюєте на екрані) 3. І головне Я починаю наприклад демонструвати презентацію на учнівські компи, в любий момент можу передати керування своїм компом любому компьютеру класу с демонстрацією на інші компи, з можливістю анотаційного екрану (Це дае можливість наприклад робити опитування на запущеній у вас презентації) 4. Не створюе свою відеокарту І головне ці програми спокійно живуть разом на компах
Відредаговано: swetikccc - Ср, 20.05.2009, 12:43 |
|
| | |
| yanasklyar |
Дата: Чт, 03.09.2009, 16:14 | Повідомлення № 225 |
|
Часто заходить...
| Підкажіть будь ласка ссилочку де скаати NetOp School 4.0
|
|
| |