Вт, 26.09.2017, 15:54
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 9 з 18«1278910111718»
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.1 Програмне забезпечення для роботи в школі » Net Support School 8.51 (Заміна відеодрайверів програмою Net Support School 8.51)
Net Support School 8.51
volodschool2 Дата: Пн, 26.05.2008, 09:47 | Повідомлення № 1
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
Не знайшов на форумі відповіді на питання вирішення проблеми з відеодрайверами (не працює 3D) після встановлення прекрасної програми Net Support School 8.51. Якщо хто-небуть має вирішення цієї проблеми, прошу допомогти.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 02:05
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 17.10.2009, 01:07 | Повідомлення № 121
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3620
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (volodschool2)
Не полінувався і зняв фішку "Power SW" з материнок на всіх учнівських комп’ютерах

Я от що подумав: в Net Support School часом не має функції блокування включення комп’ютера (бо видьоргувати Power SW якось дико)? А може є програмка, яка відключає кнопку Power?
sgrecords Дата: Сб, 17.10.2009, 11:26 | Повідомлення № 122
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
Quote (Ковальчук_Олександр)
А може є програмка, яка відключає кнопку Power?

Думаю, що ніяка програмка не буде працювати/блокувати кнопку, так, як сам компутер виключений. Ну хіба що в біосі є така весела настройка як відключення кнопки Power ;)
piktor Дата: Вт, 20.10.2009, 09:21 | Повідомлення № 123
Активний учасник
Повідомлень: 521
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Quote (sgrecords)
хіба що в біосі є така весела настройка як відключення кнопки Power

??
А чим же тоді вмикати? І як ця опція називається, бо щось не бачив.
sgrecords Дата: Вт, 20.10.2009, 13:06 | Повідомлення № 124
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
Quote (piktor)
А чим же тоді вмикати? І як ця опція називається, бо щось не бачив.

В тому і справа, що такої настройки немає :)
piktor Дата: Вт, 20.10.2009, 22:23 | Повідомлення № 125
Активний учасник
Повідомлень: 521
Нагороди: 1
Рейтинг: 19
Мій веселий друг трошки займався моддінгом - пофарбував корпус, зробив збоку віконце з неоновою підсвіткою, а головне - замість кнопки Power втулив замок запалювання від мотоцикла і "заводив" свій агрегат ключем. Це така ідейка щодо попередження несанкціонованого вмикання компів учнями. :$
Yura_Shrol Дата: Чт, 29.10.2009, 01:15 | Повідомлення № 126
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 514
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
З використанням NSS 10 така ж історія як і з 8 версією. На учнівських машинах не працює "Прискорення DirectDraw i Direct3D" Хоча в перші дні після встановлення все було добре. Потім не контролював, а тепер запустив DXDIAG і упс!
Видалення програми ні до чого доброго не призвело.
Хто що може сказати/порадити???
dpi Дата: Чт, 29.10.2009, 06:37 | Повідомлення № 127
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 1438
Нагороди: 1
Рейтинг: 39
По этой причине я перешел на NetOpen School 6.0 Rus
sgrecords Дата: Чт, 29.10.2009, 10:27 | Повідомлення № 128
Активний учасник
Повідомлень: 604
Нагороди: 2
Рейтинг: 59
Quote (dpi)
По этой причине я перешел на NetOpen School 6.0 Rus

dpi, только поставил NetOpen School 6.0 Rus. Вчера. При демонстрации фильмов на студ. комп. черный экран, ? Или иногда при демонстрации своего экрана.
volodschool2 Дата: Чт, 29.10.2009, 14:44 | Повідомлення № 129
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 267
Quote (Yura_Shrol)
З використанням NSS 10 така ж історія як і з 8 версією. На учнівських машинах не працює "Прискорення DirectDraw i Direct3D"

Ні, не так, як з вісімкою. Якщо виконати рекомендації з постів цієї теми, то все працює. На учнівських машинах внесіть зміни в конфігурацію програми, збережіть їх і перезавантажте машину.
Зміни такі: http://s41.radikal.ru/i091/0906/c7/5cca10c41f5a.jpg


Відредаговано: volodschool2 - Чт, 29.10.2009, 14:44
Yura_Shrol Дата: Чт, 29.10.2009, 18:56 | Повідомлення № 130
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 514
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Да ні. Знаю я про цю галочку. Ставив її відразу. Хіба що вона сама відключилась?!!
Крім того зніс я NSS10 а проблема залишилась. Прийдеться зносить віндовс. Але більше я цієї програми не встановлю і іншим не порекомендую! Поставлю нет оп або італк
GаrDArik Дата: Ср, 11.11.2009, 02:54 | Повідомлення № 131
Прописаний назавжди
Повідомлень: 326
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
поставив Win7. І на учнівських і на сервері. Так НетСуппорт не бачить учнівських компів. Хоча мережа працює номально. Ніхто не підкаже чого?
Yura_Shrol Дата: Вт, 17.11.2009, 20:17 | Повідомлення № 132
Знаток супутникового інету
Повідомлень: 514
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Сьогодні стикнувся ще з одним глюком NSS10 чи може я помиляюсь?!? Встановив тестуючу систему MyTest, все працювало, а потім видалив NSS10 з учнівської машини (вирішив користуватися NetOp...) і упс... В результаті MyTest не бачить сервера, хоча по мережі комп’ютер з встановленим сервером доступний. Експерименти на інших машинах дали такий же результат.
Тепер цю програму "не пожелаю и врагу"!


Відредаговано: Yura_Shrol - Вт, 17.11.2009, 20:18
swetikccc Дата: Пт, 27.11.2009, 14:17 | Повідомлення № 133
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3864
Нагороди: 25
Рейтинг: 346
Користуюся NetOp School
Розсилає файл 400 мегабайт на всі компи за 2 хвилини, а от NSS10 розсилав щось дуже довго.
Для чого спитаєте?
Шадов при перезавантаженні витирає цей файл чи файли )))))
Roman255 Дата: Вт, 16.02.2010, 21:51 | Повідомлення № 134
Тут живе...
Повідомлень: 110
Нагороди: 0
Рейтинг: 9
NetOpen School 6.0 Rus - дана програмка в мене не працювала. Поставив NSS10, враховуючи зауваження вказані тут, все працює. На двох комп'ютерах програма не встановлювалась , використав Acronis і красота - все працює, відео біжить по мережі. Можливо дана програма хоче Net Framework
Igor66 Дата: Нд, 21.03.2010, 19:55 | Повідомлення № 135
Я тут недавно...
Повідомлень: 25
Нагороди: 0
Рейтинг: 1
Quote (Roman255)
поставив Win7. І на учнівських і на сервері. Так НетСуппорт не бачить учнівських компів. Хоча мережа працює номально. Ніхто не підкаже чого?

Перевірте антивірус. В мене таке було, правда на XP. Як виявилося NOD блокував підключення, хоча мережа працювала. Створив правило для підключення NSS і все працює.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.1 Програмне забезпечення для роботи в школі » Net Support School 8.51 (Заміна відеодрайверів програмою Net Support School 8.51)
Сторінка 9 з 18«1278910111718»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.