Чт, 09.02.2012, 09:15
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Сторінка 4 з 16«1234561516»
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.1 Програмне забезпечення для роботи в школі » Net Support School 8.51 (Заміна відеодрайверів програмою Net Support School 8.51)
Net Support School 8.51
volodschool2 Дата: Пн, 26.05.2008, 07:47 | Повідомлення № 1
Наполегливий учасник
Група: VIP-користувачі
Нагороди: 5
Не знайшов на форумі відповіді на питання вирішення проблеми з відеодрайверами (не працює 3D) після встановлення прекрасної програми Net Support School 8.51. Якщо хто-небуть має вирішення цієї проблеми, прошу допомогти.

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 00:05
Yura_Shrol Дата: Сб, 20.09.2008, 18:28 | Повідомлення № 46
Знаток супутникового інету
Нагороди: 1
Мабуть щось криво поставилось. Попробуйте перевстановити. Учня ставити не потрібно.
volodschool2 Дата: Сб, 20.09.2008, 18:49 | Повідомлення № 47
Наполегливий учасник
Quote (Yura_Shrol)
Мабуть щось криво поставилось

Криво чи рівно - не знаю, але під час інсталяції і після неї я ніяких настройок не робив. Можливо треба було створювати класи, групи, чи ще щось? При запуску учительської частини програми вона (програма) сканує клас і потім готова працювати з учнівськими компами. Ваші рекомендації я виконав, але галочка у відповідних настройках конфігуратора була поставлена за замовчуванням, а 3D не працює. Галочку знімав, виникало повідомлення про перезавантаження клієнта (якого? це ж учительський комп, на ньому немає клієнтської частини!) - не допомогло, галочку поставив знову - не допомагає. Мабуть, ця програма вирішила перевірити, хто здасться перший, я чи вона. Поки що я програю. HELP!!!!!

Відредаговано: volodschool2 - Сб, 20.09.2008, 18:50
makos Дата: Чт, 09.10.2008, 15:07 | Повідомлення № 48
Новий користувач
Група: Кандидати в VIP
Нагороди: 0
Запитання до тих, хто вже попрацював з NSS 10. У мене поки стоїть v8.51, і проблема така, що при виході із сплячого режиму компютера учня клієнт NSS перестає реагувати на серверну частину (не під'єднується). Перевірте, будь-ласка, чи в 10-й версії нормально відновлюється робота клієнта після "сплячки".
Ковальчук_Олександр Дата: Чт, 09.10.2008, 20:21 | Повідомлення № 49
Адмін
Група: Адміністратори
Нагороди: 10
Quote (makos)
Запитання до тих, хто вже попрацював з NSS 10. У мене поки стоїть v8.51, і проблема така, що при виході із сплячого режиму компютера учня клієнт NSS перестає реагувати на серверну частину (не під'єднується). Перевірте, будь-ласка, чи в 10-й версії нормально відновлюється робота клієнта після "сплячки".

А навіщо вам Спящий режим вмикати? Не настільки він вже й хороший, краще користуватись вимкненням, тим більше, якщо такі проблеми. Чи для вас це принципово?
P.S. В мене після виходу з цього режиму клієнт під’єднується автоматично, версія 8.51
makos Дата: Чт, 09.10.2008, 21:40 | Повідомлення № 50
Новий користувач
Quote (Ковальчук_Олександр)
А навіщо вам Спящий режим вмикати?

На стареньких машинах із 128 Мб на борту повністю фарширована Віндоза (NSS, антивіруси, "зверь" збірка із додатковим утилітами і оформленнями) вантажиться до 3 хв. Сплячий режим - супер вихід в такій ситуації. А ще постійно стикаюсь з випадком, коли учень сідає за компютер, бачить пустий (чорний) екран (може бути вимкнений або просто "відпочивати") і, не дивлячись на палаючий ясним рубіновим полум'ям індикатор на сисблоці, клацає кнопочкою "Повер"! І тепер рахуйте: компютер 1 хв вимикається + 1 хв (буває й довше) учень доганяє, чому далі компютер мовчить (це потрібно бачити:) + 3хв повного завантаження = 5 хв уроку. Я наразі повимикав завершення роботи компютера кнопкою на сисблоці. А так би поставив на сплячий режим - 20 с вимик+20 с вмикання. Вуаля!
swetikccc Дата: Пт, 10.10.2008, 14:04 | Повідомлення № 51
Ветеран спілкування
Нагороди: 8
Quote (Ковальчук_Олександр)
А навіщо вам Спящий режим вмикати? Не настільки він вже й хороший, краще користуватись вимкненням, тим більше, якщо такі проблеми. Чи для вас це принципово?

І вимикати потрібно тільки на ніч , часте вмикання , вимикання самі розуміете до чого приводить.
Ковальчук_Олександр Дата: Пт, 10.10.2008, 21:45 | Повідомлення № 52
Адмін
Quote (swetikccc)
І вимикати потрібно тільки на ніч , часте вмикання , вимикання самі розуміете до чого приводить.

А спящий режим це не те саме вимикання? Маю на увазі, що процесор і всі інші пристрої отримують таке ж саме навантаження при виході з цього режиму, як і при ввімкненні. Інша справа режим очікування. В мене на день комп’ютери вимикаються двічі, наприклад, коли в мене перших два уроки і останніх два. Залишати всі комп’ютери ввімкненими на 3 вікна сенсу не бачу.
argun Дата: Сб, 11.10.2008, 08:00 | Повідомлення № 53
Прописаний назавжди
Нагороди: 1
Quote (swetikccc)

Для системного блоку нічого не буде, якщо не порушувати порядок вимикання.
Інша справа CRT монітори. Їх, як і телевізори, не бажано часто вмикати/вимикати.
makos Дата: Пн, 13.10.2008, 10:53 | Повідомлення № 54
Новий користувач
А ще скажіть, чи підтримує 10-а версія переведення у сплячий режим дистанційно? Бо у 8.51 такого пункту не було.
Newbie Дата: Пн, 13.10.2008, 12:22 | Повідомлення № 55
Хелпер
Група: Друзі форуму
Нагороди: 3
Quote (makos)
А ще скажіть, чи підтримує 10-а версія переведення у сплячий режим дистанційно? Бо у 8.51 такого пункту не було.

є функція вимикання, сплячого режиму немає
makos Дата: Пн, 13.10.2008, 13:25 | Повідомлення № 56
Новий користувач
Дякую. Шкода. А взагалі, варто переходити з 8.51 на 10? Також варто би було створити окрему тему по 10ій версії. Інакше невеличкий офтоп получається :)
volodschool2 Дата: Пн, 13.10.2008, 13:42 | Повідомлення № 57
Наполегливий учасник
Quote (makos)
окрему тему по 10ій версії. Інакше невеличкий офтоп получається

В 10-й версії таких проблем, які були у 8-й, немає. Програма працює добре, "глюків" я ще не виявив. Не подобається панелька інструментів, яка весь час висить у верхній частині екрану, але її можна прибрати, треба покопатись в настройках. Для тих, хто працює з 8-ю версією рекомендую переходити на десятку. Ніяких проблем з відео на тих компах, де не стояла вісімка. Якщо деінсталювати восьму версію і встановити десяту, то проблеми з 3D не зникають. Необхідно перелопатити реєстр віндовс і знайти причину. Не вистачає ні часу ні знань. Створювати нову тему по 10-й версії мабуть не потрібно. Там нічого обговорювати. Все і так нормально працює. Будуть проблеми, от тоді і будемо їх спільними зусиллями вирішувати. А ця вітка форуму не вирішила основної проблеми NSS v.8.* Шкода...
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 18.10.2008, 22:34 | Повідомлення № 58
Адмін
Поставив вчора NSS 10 на кількох учнівських комп’ютерах після встановлення свіжої Вінди і поставив на вчительському теж на свіжу. Але щось програма відмовляється працювати. Часу не було як слід розібратись. Може підскажете, чому програма видає помилки. NSS 8.51 працювала 2 роки відмінно.
Ось, що видає:

З мого перекладу: клієнт u3 не сумісний з даною версією продукту. Що може бути не сумісне? Відеокарта?

А ось така помилка появляється, при спробі з’єднатися з комп’ютером, де встановлена NSS 8.51:
sergey Дата: Сб, 18.10.2008, 23:37 | Повідомлення № 59
Знаток мови С
Скачав 10-ту версію. Ще не встановлював. Але щось не зрозумів - де взяти серійний номер та інші дані?
Ковальчук_Олександр Дата: Сб, 18.10.2008, 23:57 | Повідомлення № 60
Адмін
Quote (sergey)
Але щось не зрозумів - де взяти серійний номер та інші дані?

Серійного номера не потрібно, встановлюєте як демо на 30 днів, а потім розпаковуєте файли PCICTL.dll і NSM.LIC в папку з програмою.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.1 Програмне забезпечення для роботи в школі » Net Support School 8.51 (Заміна відеодрайверів програмою Net Support School 8.51)
Сторінка 4 з 16«1234561516»
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz