|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Заміна Shadow Defender
| |
swetikccc |
Дата: Вт, 02.02.2021, 07:09 | Повідомлення № 31 |
Ветеран спілкування
| Цитата Bandalak (  ) Через 2 дні використання Шадов, Аваст почав матюкатися, що не правильний день і не працює!Що додати у виключення? Шадов. А це квіточки, тому зразу видалив. Більше року, крім налаштувань дітьми гами під себе, ніяких проблем.
Відредаговано: swetikccc - Вт, 02.02.2021, 07:10 |
|
| |
Bandalak |
Дата: Вт, 02.02.2021, 19:30 | Повідомлення № 32 |
Лідер форуму
| Шкода нема як груповими політиками заборонити налаштування робочого столу. А з Авастом я вирішив просто. Видалив його.
|
|
| |
volodschool2 |
Дата: Вт, 02.02.2021, 22:22 | Повідомлення № 33 |
Досвідчений учасник
| Цитата Bandalak (  ) Шкода нема як груповими політиками заборонити налаштування робочого столу У прикріпленому архіві reg-файл, який забороняє зміну шпалер робочого столу.
Цитата Bandalak (  ) А з Авастом я вирішив просто. Видалив його Дуже мудре рішення. Аваст - зло.
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Пт, 05.02.2021, 18:14 | Повідомлення № 34 |
Ветеран спілкування
| Залишилося ще домен підняти.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Нд, 07.02.2021, 12:29 | Повідомлення № 35 |
Лідер форуму
| Цитата volodschool2 (  ) У прикріпленому архіві reg-файл, який забороняє зміну шпалер робочого столу.
Крім того треба ще заборонити ярлики пересувати і щось там змінювати.
Цитата volodschool2 (  ) Залишилося ще домен підняти.
Для чого?
Цитата Bandalak (  ) Аваст - зло.
Чому? У мене вдома і у школі на центральному комп'ютері Аваст працює відмінно. Я навіть Premium версію купив. А на учнівських машинах просто не дружить з Шадовом!
|
|
| |
ejnstejn |
Дата: Сб, 23.10.2021, 16:47 | Повідомлення № 36 |
Новий користувач
| Цитата zivert (  ) Як саме налаштувати Linux, щоб реалізувати вище зазначені функції ? Поділіться, будь ласка, досвідом.
1. Повертати стан робочого столу після перезавантаження у початковий стан. 2. Заборонити інсталяцію застосунків, або автоматично їх видаляти після перезавантаження. 3. Після перезавантаження виходити з усіх облікових записів на сайтах і видаляти їх. 4. Не дозволяти нічого видаляти з ПЗ і вносити будь-які зміни у налаштування системи і додатків.
Чи є аналоги Shadow Defender для Linux щоб успішно використовувати на старих шкільних комп'ютерах і реалізувати описані вище функції? Можливо десь є покрокова інструкція створення обмеженого облікового запису для учнів/студентів?
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |