Вт, 20.11.2018, 21:31
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.1 Програмне забезпечення для роботи в школі » Програмне середовище Borland C чи Turbo C
Програмне середовище Borland C чи Turbo C
InformGRU Дата: Чт, 19.04.2018, 08:14 | Повідомлення № 1
Часто заходить...
Повідомлень: 60
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Шановні колеги, поділіться програмним середовищем  Borland C чи Turbo C в MS DOS інтерфейсі, з модулем graphics.h для роботи з графікою. 
Bandalak Дата: Чт, 19.04.2018, 09:38 | Повідомлення № 2
Лідер форуму
Повідомлень: 6024
Нагороди: 43
Рейтинг: 276
Соромлюся запитати, а який сенс в даний час використовувати MS DOS?

Зараз передивлюся свої старі дискети 20-річної давності. Там точно є, але я не впевнений, що вони ще читаються.
Bandalak Дата: Чт, 19.04.2018, 10:45 | Повідомлення № 3
Лідер форуму
Повідомлень: 6024
Нагороди: 43
Рейтинг: 276
Вам пощастило, воно було не на дискетах, а на компакт-диску.

https://drive.google.com/open?id=1V6Z5IZLxWAm6WCoMUzXUMJbNuZ68gooo


Це з СД диска 2000-го року "Програмирование для школьников". Вся папка С і С+. Виберете, що Вам підходить.
Прикріплення: 1441061.jpg(62.7 Kb)
InformGRU Дата: Вт, 24.04.2018, 12:06 | Повідомлення № 4
Часто заходить...
Повідомлень: 60
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Дуже дякую, за програму, потрібно для невеличкої наукової роботи.

Додано (24.04.2018, 12:54)
---------------------------------------------
Да проблема серйозна, кругом стоїть 7,10 windows (лізензія), щей платформа 64-розрядна, а програмувати вирішили на гуртку в С++ з використанням принципово модуля графіки #include graphics.h

Додано (24.04.2018, 13:06)
---------------------------------------------
Програмуємо Arduino

TYP Дата: Вт, 24.04.2018, 18:40 | Повідомлення № 5
Прописаний назавжди
Повідомлень: 454
Нагороди: 6
Рейтинг: 58
Цитата InformGRU ()
а програмувати вирішили на гуртку в С++
Якщо мова йде про графіку - спробуйте Javascript. Синтаксис схожий. Малювати на канві - без проблем. І сучасно і ПЗ особливого не потрібно
https://habr.com/post/111308/
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 25.04.2018, 16:02 | Повідомлення № 6
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4249
Нагороди: 38
Рейтинг: 381
Цитата InformGRU ()
програмувати вирішили на гуртку в С++ з використанням принципово модуля графіки #include graphics.h
graphics.h можна "прикрутити" до сучасного середовища програмування CodeBlocks:
https://www.geeksforgeeks.org/include-graphics-h-codeblocks/
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.1 Програмне забезпечення для роботи в школі » Програмне середовище Borland C чи Turbo C
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.