|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Netop Vision Pro - програма керування комп'ютерним класом
| |
bgd |
Дата: Пн, 02.05.2016, 23:45 | Повідомлення № 1 |
Досвідчений вчитель
| Netop Vision Pro - програмне забезпечення для керування комп'ютерним класом. Vision Pro - це наступне покоління Netop School.
Три потужних розширення функціональності відрізняють Vision Pro в кращу сторону:
- Високошвидкісні демонстрації екрану: Покажіть будь-яку програму, запущену у Вас на комп'ютері, - від AutoCAD до QuickTime
- Управління Інтернет-доступом: Vision Pro дає вам можливість налаштувати доступ до Інтернет-сайтів в класі і застосовувати різні
правила доступу в залежності від ситуації
- Віддалений вхід в систему: Тепер ви можете віддалено здійснити вхід в Windows на комп'ютерах учнів одночасно для всього класу. Комп'ютери будуть повністю готові до роботи до початку занять.
Шановні колеги, хто має досвід використання даної програми напишіть свої враження.Додано (03.05.2016, 00:45) --------------------------------------------- Я працював з даною програмою версії 8.0 - враження чудові, правда програма дорога а ліків в Інтернеті так і не знайшов, тому відмовився від неї. Демонстрував відеофільм через свій ПК на всіх компах (15 шт), фільм йшов майже без затримки на всіх однаково.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Вт, 03.05.2016, 10:59 | Повідомлення № 2 |
Ветеран спілкування
| Цитата bgd (  ) Віддалений вхід в систему: Тепер ви можете віддалено здійснити вхід в Windows на комп'ютерах учнів одночасно для всього класу. Комп'ютери будуть повністю готові до роботи до початку занять. Ця функція мені подобається. Тобто можна встановити паролі на різні облікові записи і далі не заморочуватись, бігаючи по класі і вводячи пароль на кожен ПК?
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Вт, 03.05.2016, 11:12 | Повідомлення № 3 |
Лідер форуму
| Цитата Ковальчук_Олександр (  ) Ця функція мені подобається. На НетСуппортСкуул цією функцією я давно користуюся.
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Ср, 04.05.2016, 01:14 | Повідомлення № 4 |
Ветеран спілкування
| Цитата Ковальчук_Олександр (  ) Тобто можна встановити паролі на різні облікові записи і далі не заморочуватись А навіщо пароль, якщо його доводиться самому набирати на багатьох машинах? Не простіше наклеїти етикетку на куточку монітора і пропонувати учням самим набирати? Або зробити скрізь однаковий і озвучувати? Через декілька днів всі запам'ятають і буде спокій :) Йдеться ж про обліковий запис учня без прав адміністратора...
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Ср, 04.05.2016, 08:21 | Повідомлення № 5 |
Лідер форуму
| У мене всі однакові паролі, не мінялися з 2004 року. Якщо чужак потрапляє у клас зайти не може. Свої заходять на автоматі.
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Ср, 04.05.2016, 09:20 | Повідомлення № 6 |
Ветеран спілкування
| В NSS аналогічно, набираєш користувача і пароль. Досить зручно , окремий користувач для кожного класу.
Цитата bgd (  ) Netop School. Трохи тормозив при показі, на мою думку.
Існує цікава фішка , я наприклад починаю набирати програму демонструючи все класу і якщо хтось, наприклад знає як далі, то можу передати набір іншому компу з демонстрацією класу. (Учень віддалено працює на моєму компі і демонструє класу мій екран.) В NSS учні можуть демонструвати тільки свій екран.
|
|
| |
kom_adm |
Дата: Ср, 04.05.2016, 10:27 | Повідомлення № 7 |
Ветеран спілкування
| Цитата swetikccc (  ) В NSS аналогічно, набираєш користувача і пароль.Досить зручно , окремий користувач для кожного класу. Тикніть носом де це робиться. Я ніколи цю функцію не використовував. Потрібно одним введенням зайти одночасно на певного користувача всіх учнівських ПК.
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Ср, 04.05.2016, 11:09 | Повідомлення № 8 |
Ветеран спілкування
| Управление - Войти, Выйти, або права кнопочка на вибраних.
Там також включити і виключити компи.
Відредаговано: swetikccc - Ср, 04.05.2016, 11:16 |
|
| |
gry |
Дата: Ср, 04.05.2016, 11:26 | Повідомлення № 9 |
Досвідчений учасник
| Цитата bgd (  ) Netop Vision Pro - програмне забезпечення для керування комп'ютерним класом А де знайти ? Бажано з ліками... (намагався знайти в неті - не вийшло...)
|
|
| |
Alexey-zp |
Дата: Вт, 06.12.2016, 11:14 | Повідомлення № 10 |
Я тут недавно...
| Цитатаgry (  ) А де знайти ? Бажано з ліками... нет еще. сам ищу, т.к. стоит Win8.1Додано (06.12.2016, 11:14) --------------------------------------------- поставил NetSupportSchool не очень удобно
|
|
| |
vinohodov |
Дата: Ср, 28.12.2016, 21:32 | Повідомлення № 11 |
Прописаний назавжди
| А під windows 10 існує?
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |