Пн, 24.09.2018, 01:17
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.1 Програмне забезпечення для роботи в школі » Net Support School 11 та вище (Обговорення програми)
Net Support School 11 та вище
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 26.02.2014, 12:31 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3677
Нагороди: 18
Рейтинг: 204
Створюю тему по обговоренню Net Support School 11 + новіші версії, оскільки версії 8.1, 10.х вже стають не актуальні.

Попередні теми: Тут та тут

[admin]Шановні форумчани! Повідомлення, які не стосуються теми можуть видалятися без попередження![/admin]
fox11 Дата: Пт, 22.12.2017, 16:24 | Повідомлення № 106
Прописаний назавжди
Повідомлень: 290
Нагороди: 3
Рейтинг: 61
Цитата mudrak ()
Таки да! Правда, обійшовся вимкненням одного захисника віндовс! Так що всім спасибі!
Так помогите другим, если не трудно ))
Roman255 Дата: Чт, 04.01.2018, 18:11 | Повідомлення № 107
Тут живе...
Повідомлень: 121
Нагороди: 0
Рейтинг: 14
Все ніби встановилося, але при запуску появляється вікно активації програми і при введенні активаційного коду результат 0.
mudrak Дата: Сб, 13.01.2018, 15:35 | Повідомлення № 108
Наполегливий учасник
Повідомлень: 788
Нагороди: 4
Рейтинг: 68
Цитата fox11 ()
Так помогите другим, если не трудно
Із задоволенням...., але ж все вже розповіли більш досвідчені користувачі цієї програми: на 7ках все пройшло на "ура", без ніяких додаткових танців (якщо не рахувати вимкнення інтернету), якщо 8 і вище - то ще антивірус, брандмауер, захисник. Конкретно як це зробити подивитися в інтернеті саме для вашого випадку. Мені допомогло оце http://remontka.pro/windows-defender-turn-off/)
Цитата Roman255 ()
при запуску появляється вікно активації програми і при введенні активаційного коду результат 0
Було таке і вмене ;) , але придивився уважніше і помітив, що саме в момент Ctr+C дані у вікні міняються, і мені вже не підходять, довелося пальцями - "проконало". Потрібно слідкувати, щоб код активації був згенерований саме на ваш код інсталяції (забув як воно точно там називється, але суть така).

Додано (13.01.2018, 09:41)
---------------------------------------------
Зрозуміло, що і сам би мав це вияснити, але, для економії часу кілька питань досвідченим користувачам:
1. Чи можливо 11 версією обмежити доступ до інтернету, тобто надати його до конкретного сайту? Відповідна вкладка зараз неактивна, можна лише заборонити все, або дозволити все.
2. Чи в цій програмі можливість обмеження дій для учня? Наприклад - працюємо лише у Word, і ніяких там плеєрів.

Додано (13.01.2018, 14:35)
---------------------------------------------
Ось що я знайшов! Може кому пригодиться.
http://674143.shestopa.web.hosting-test.net/wp-cont....ool.pdf

alpex Дата: Пн, 29.01.2018, 14:24 | Повідомлення № 109
Часто заходить...
Повідомлень: 71
Нагороди: 0
Рейтинг: 6
Цитата bgd ()
Оновив посилання на Net Support School 11Потрібно встановлювати не тріальну версію а активовану. Там є кейген в архіві Таблетка. Тоді встановиться і все буде працювати.

Українізатор: https://drive.google.com/drive....sharing

Чи в мене лижы не їдуть, чи то я туплю, але в упор не бачу пароля. Ткніть носом, будь-ласка!
Roman255 Дата: Пн, 29.01.2018, 18:18 | Повідомлення № 110
Тут живе...
Повідомлень: 121
Нагороди: 0
Рейтинг: 14
Пароль: 1980
alpex Дата: Вт, 30.01.2018, 22:33 | Повідомлення № 111
Часто заходить...
Повідомлень: 71
Нагороди: 0
Рейтинг: 6
Цитата Roman255 ()
Пароль: 1980


дякую, вже побачив, як архів у вінрарі відкрив. В тоталі пароль не видно
sashamo Дата: Пт, 16.03.2018, 15:46 | Повідомлення № 112
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Доброго дня! Не виходить активувати програму. "Було таке і вмене  , але придивився уважніше і помітив, що саме в момент Ctr+C дані у вікні міняються, і мені вже не підходять, довелося пальцями - "проконало". Потрібно слідкувати, щоб код активації був згенерований саме на ваш код інсталяції "

У мене навіть якщо пальцями тільки починаєш вводити одразу міняються серійний номер і код авторизації.  Хтось може скинути робочі реєстраційні данні?
stlesya72 Дата: Пт, 13.04.2018, 21:58 | Повідомлення № 113
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
У кого комп'ютери, придбані за угодою Україна - Китай 2016 року? Зараз пропонують продовжити ліцензію, а яка вартість на 15 ПК? У кого замовляєте?
LemSug Дата: Вт, 10.07.2018, 01:12 | Повідомлення № 114
Новий користувач
Повідомлень: 7
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Хтось пробував використовувати NetSupport Manager? У ньому є можливисть встановити компонент Tutor, що дає нам звичайний NetSupport School але більш новішої версії. Знайшов в Інтернеті версію менеджера 12.50.0002, але після використання патча перестає працювати служба клієнта (client32). Пише що неправильна версія файлу :(  Здається патч не для цієї версії. Чого тільки не пробував зробити.. Може в когось є робочий варіант?
Прикріплення: 3954127.jpg(67.8 Kb)
LemSug Дата: Вт, 10.07.2018, 10:29 | Повідомлення № 115
Новий користувач
Повідомлень: 7
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Спробував інші версії (12.50.3, 12.50.4) але і там така сама проблема. Після застосування патчу служба clien32 відмовляється запускатись. Хоча сам Manager працює (бачить і з'єднується з клієнтами). Під час запуску Tutor'а завжди виникає така помилка:
Прикріплення: 4943266.png(28.5 Kb)
LemSug Дата: Вт, 10.07.2018, 17:14 | Повідомлення № 116
Новий користувач
Повідомлень: 7
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Люди добрі, допоможіть хто може. Їде вже криша.
В моєму кабінеті використовуються нульові клієнти vcloudpoint. Роль сервера виконує windows 10 ltsb з програмою RDPWrapper. Через рідну програму (vMatrix) нульових клієнтів все підключається і працює але NSS відмовляється чомусь :( Не бачить воно клієнтів, оскільки на клієнтах не запускається клієнтський модуль. Якщо пробувати запустити його вручну, то видає таку помилку Пошук в Гуглі результатів не приніс. Є одне посилання, яке стосуєтся цієї помилки але воно відноситься до Mac OS.
Як же без NSS управлятись з 15 робочими місцями...
Прикріплення: 7891161.png(4.3 Kb)
volodschool2 Дата: Ср, 11.07.2018, 15:22 | Повідомлення № 117
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1492
Нагороди: 14
Рейтинг: 344
Цитата LemSug ()
В моєму кабінеті використовуються нульові клієнти vcloudpoint
Не знаю, як воно з нульовими клієнтами, але на звичайних учнівських компах з віндовсом клієнт на запускався поки не відключив на всіх машинах брендмауер. Можливо і у Вашій системі щось аналогічне.
LemSug Дата: Ср, 11.07.2018, 19:41 | Повідомлення № 118
Новий користувач
Повідомлень: 7
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Цитата volodschool2 ()
відключив на всіх машинах брендмауер
Повідключав все що можна було (брандмауер та антивірусник) перед інсталяцією та так і не вмикав.
Pentiume Дата: Ср, 22.08.2018, 14:48 | Повідомлення № 119
Тут живе...
Повідомлень: 185
Нагороди: 2
Рейтинг: 28
https://www.youtube.com/watch?v=qddnRfKmx1U - глянь.....
vasmaz Дата: Пт, 31.08.2018, 23:04 | Повідомлення № 120
Часто заходить...
Повідомлень: 68
Нагороди: 1
Рейтинг: 11
Нам у всі школи району дали комп'ютерні класи зі встановленою програмою керування класом classroom management (http://www.prestigio.ua/mclass). Але в демонстраційному режимі можна підключити тільки 5 учнів. Може хтось використовує таку програму. Чи є у кого повна версія? Що можете сказати про неї?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ V: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ » 5.1 Програмне забезпечення для роботи в школі » Net Support School 11 та вище (Обговорення програми)
  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.