Я видалив через панель керування, встановив 14-ту, налаштування підтягнулися від 11-ї версії. Тобто, нічого налаштовувати не довелось. На учнівських поки залишив 11-ту, працює і так. Окрім оновленого інтерфейсу якихось нових корисних функцій не знайшов. Не знаю, чи це так, але демонстрація учительського екрану начебто пришвидшилась.
Мониторинг клавиатуры Это позволяет репетитору контролировать использование клавиатуры ученика при использовании любого утвержденного приложения. Репетитор может контролировать весь класс, быстро просматривая любой набранный контент и следя за уровнями активности учеников. Чтобы еще больше улучшить процесс мониторинга, Репетитор может создавать «целевые» и «несоответствующие» списки слов, и когда Студент набирает слово в списке, оно будет немедленно выделено Репетитору. В режиме «Набор текста» преподаватель может просматривать подробные сведения о целевых или неприемлемых словах и использовать доступные значки для:
Создайте новый список слов.
Загрузите существующий список слов.
Мониторинг студенческой активности.
Текущее приложение будет отображаться вместе с текстом, который набирает Студент, и любые целевые или неуместные слова будут обозначаться либо зеленым (целевой), либо красным (неуместный) визуальным индикатором. Подсчет количества целевых / неподходящих слов, набранных каждым учеником, также будет отображаться. (Мониторинг клавиатуры недоступен на следующих языках: корейский, упрощенный китайский, традиционный китайский, арабский, японский и русский.)
Можливо хтось з таким мав справу: вчительський ноутбук (Win 10) приєднується до мережі через WiFi, учнівські desktop комп'ютери (Win 7) приєднані до роутера Mikrotik дротами. Mikrotik з'єднується до роутера TP Link з інтернетом через WiFi. При запуску Net Support School не доступні учнівські комп'ютери. При з'єднанні вчительського ноутбука через кабель все OK. Пораддьте в яку сторону дивитись)
Може допоможе, в мене схожа ситуація була в початкових класах, у них окремі пристрої, всі під'єднані по wifi, мікротік, Біготня поміж парт чесно вже набридла, виникла ідея поставити програмулю
Я прописав маску для ір на учнівських пристроях в конфігураторі студента, в мене наприклад 192.168.5 На вчительському ноутбуці відразу всіх побачив Також доцільно, щоб не заплутатись хто є хто, підписати іменами учнів або створити користувача
Питання по цій версії: 1. Чи коректно працює на Windows 10 з Гігабітною мережею. 2. Чи треба ще щось шаманити, щоб 3D графіка не відвалювалася як у попередніх версіях? 3. Чи працюватиме з 15-ма клієнтами?
Я не знаю, щодо Гігабітної, 100 Мбіт працює коректно в мене з 15 клієнтами. Єдине, що відео тормозить, але це очевидно. Все інше йде норм. Також вони не вдосконалили свій мережевий програвач і для демонстрації відео його потрібно конвертувати в avi або mpg, mp4 до цих пір не підтримується. Інколи демонструю все ж відео з Ютюб, якщо мова йде про відео захопленого екрану, то буває, що навіть йде без особливих тормозів.