Ср, 29.03.2017, 12:14
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Безлимитный хостинг, бесплатный домен, бесплатный хостинг, Хостинг, dedicated, сервер, хостинг в Европе, хостинг в Германии, выделенный сервер

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Ktara, НІКОЛЯ, Bandalak, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.2 Користувачі » Вдосконалення форми реєстрації користувачів (Скрипти перевірки доступності логіну та складності паролю.)
Вдосконалення форми реєстрації користувачів
Ковальчук_Олександр Дата: Пн, 09.08.2010, 20:04 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3594
Нагороди: 16
Рейтинг: 187
В даній темі пропоную розміщувати скрипти для покращення функціональності форми реєстрації користувачів.

1 скрипт: перевірка зайнятості логіна. Це полегшена версія скрипту, працює коректно. Перевіряє тільки зайнятий логін чи вільний.

- Панель управления - управление дизайном - персональная страница пользователя. Після после <body ...> ставимо:
<span id="chUName" style="display:none;">Проверка логина, так сказать :)</span>
- Вставляємо скрипт в шаблон "Форма регистрации пользователей". Замість $LOGIN_FL$ вставляємо:

Code
            
<tr id="siM42"><td class="manTd1" width="35%" id="siM43">$LOGIN_SIGN$</td><td class="manTd2" id="siM44"><input type="text" id="siF13" class="manFlLogin" name="user" value="" size="20" style="width:200px" maxlength="25" onchange="PrepareLoginToChecking();SubmitLoginToCheck()" />            
<iframe name="lf" src="/index/8-0-*" height="1px" width="1px" frameborder="0" onload="GetMessageAboutAvailableLogin()"></iframe>            
<input type="hidden" id="tch" value="*">            
<span id="msg"></span>            
<script>            

function PrepareLoginToChecking()            
{            
var original=("-").split("*")            
var neww=("~").split("*")            
var xy=0            
for(xy=0; xy<=(original.length-1); xy++) {            
var original1="/"+original[xy]+"/g"            
document.getElementById("tch").value = document.getElementById("siF13").value.replace(eval(original1), neww[xy])            
}            
}            
function SubmitLoginToCheck()            
{            
if(document.getElementById("siF13").value.length <= 1)            
{            
document.getElementById('msg').innerHTML='<span style=\"font-size:7pt;\"><img src=\"http://src.ucoz.ru/img/icon/er.png\" align=\"absmiddle\" border=\"0\"> Введіть логін.</span>';            
return false;            
}            
window.lf.location='/index/8-0-'+document.getElementById("tch").value+'';            
document.getElementById('msg').innerHTML='<span style=\"font-size:7pt;\"><img src=\"http://src.ucoz.ru/img/wd/3/ajaxs.gif\" align=\"absmiddle\" border=\"0\"> Перевірка логіна...</span>';            
}            
function GetMessageAboutAvailableLogin()            
{            
if(document.getElementById("siF13").value.length <= 1)            
{            
document.getElementById('msg').innerHTML='<span style=\"font-size:7pt;\"><img src=\"http://src.ucoz.ru/img/icon/er.png\" align=\"absmiddle\" border=\"0\"> Введіть логін</span>';            
return false;            
}            
if(window.lf.document.getElementById('chUName'))            
{            
document.getElementById('msg').innerHT ML=' <spa n style=\"font-size:7pt;\"><img src=\"http://src.ucoz.ru/img/icon/er.png\" align=\"absmiddle\" border=\"0\"> Логін зайнятий</span>';            
}            
else            
{            
document.getElementById('msg').innerHTML='<span style=\"font-size:7pt;\"><img src=\"http://src.ucoz.ru/img/icon/ok.png\" align=\"absmiddle\" border=\"0\"> Логін вільний</span>';            
}            
}            
</script>

2. Простий скрипт перевірки складності паролю.

- Панель управления - управление дизайном - Форма регистрации пользователей.
Замість $PASSWORD_FL$ вставляємо:

Code

<div>$PASSWORD_FL$<div id="indicate" style="width:10px;height:8px;background-image:url(http://studioad.ru/diff/1.gif)"></div></div>
<script>
var pass = document.getElementsByName('password')[0];
pass.onkeyup = checkPass;
function checkPass(){
var val,sum,size;
sum = 1;
val = pass.value;
size = val.split('').length;
if(RegExp("[A-Z]", "g").test(val)){sum++}
if(RegExp("[-a-z_]", "g").test(val)){sum++}
if(RegExp("[0-9]", "g").test(val)){sum++}
if(size==0){size=1}
if(size>=7 && sum<=3){sum++}
if(RegExp("[^-A-Za-z0-9_]", "g").test(val)){sum=1;}
document.getElementById("indicate").style.backgroundImage = "url(http://studioad.ru/diff/"+sum+".gif)";
document.getElementById("indicate").style.width = size+'0px';
};
</script>
volodschool2 Дата: Вт, 07.06.2011, 12:14 | Повідомлення № 2
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1267
Нагороди: 12
Рейтинг: 232
Що сталось з авторизацією на укозовських сайтах? Увесь час (браузер опера) викидає таке повідомлення:
Code

This document had no style information.
<ajax>
<cmd p="innerHTML" t="blk549665">
<![CDATA[<div align="left" style="padding:10px;"><div class="myWinLoadSD"></div></div>]]>
</cmd>
<cmd p="js">
<![CDATA[var ad=window.location.href.replace(/#(.*)?/,''); setTimeout("window.location.href='"+ad+"?lYN6Iv'",'1000')]]>
</cmd>
</ajax>

Після повернення на сторінку авторизації і натискування кнопки "Оновити" виявляється, що авторизація відбулась. На цьому форумі при натискуванні на кнопку "Увійдіть" іноді викидає сторінку з повідомленням "Невозможно найти ресурс". Перевірено на різних укозівських сайтах і на різних комп’ютерах. Все це почало відбуватись після останніх оновлень опери. Може хтось знає, які зміни треба внести в код сторінки авторизації, щоб не виникало подібних артефактів?
mouse Дата: Вт, 07.06.2011, 12:21 | Повідомлення № 3
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2024
Нагороди: 4
Рейтинг: 62
Користуюсь Хромом, Мозилою та ІЕ. Все добре. Можливо, варто поміняти браузер?
volodschool2 Дата: Вт, 07.06.2011, 13:14 | Повідомлення № 4
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1267
Нагороди: 12
Рейтинг: 232
Це не відповідь, якщо завтра щось подібне станеться з мозілою, запропонуєте поміняти мозілу на щось інше? Мені цікавіше дізнатися причину і ліквідувати її, не будемо ж ми шукати легких шляхів. :Q
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 08.06.2011, 02:22 | Повідомлення № 5
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3407
Нагороди: 27
Рейтинг: 231
Quote (volodschool2)
Перевірено на різних укозівських сайтах і на різних комп’ютерах.

Прошу перевірити на моєму сайті: http://teachlab.ucoz.ua
З Опери 11.11 випуск 2109 щойно нормально авторизувався.
volodschool2 Дата: Ср, 08.06.2011, 18:38 | Повідомлення № 6
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1267
Нагороди: 12
Рейтинг: 232
Перевірив, дійсно без проблем. Чому ж тоді на інших проблема? На Вашому сайті для авторизації використовується uNet профіль, можливо тому і не виникає помилка авторизації.
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 08.06.2011, 19:49 | Повідомлення № 7
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3407
Нагороди: 27
Рейтинг: 231
Якщо не помиляюсь, при вході під uNet-профілем в якості імені вводиться поштова адреса. Але я входжу, вказуючи логін, а не адресу. Крім того, пробував зайти звичайним користувачем, а не адміном - теж нормально...
Ktara Дата: Ср, 08.06.2011, 19:59 | Повідомлення № 8
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3706
Нагороди: 36
Рейтинг: 254
Пилипчук_О_П, Вы правы вход под uNet-профилем осуществляется вводом электронного адреса. Я на своем сайте тоже поставила локальную регистрацию а не под uNet
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 08.06.2011, 22:41 | Повідомлення № 9
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3407
Нагороди: 27
Рейтинг: 231
А хіба вони взаємовиключають одна одну? Я думаю, що при дозволеній uNet локальна реєстрація теж можлива. Чи я помиляюсь?
Ktara Дата: Ср, 08.06.2011, 22:49 | Повідомлення № 10
Перспективна вчителька
Повідомлень: 3706
Нагороди: 36
Рейтинг: 254
Пилипчук_О_П, можно управлять :) Я отключила uNet
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 09.06.2011, 12:25 | Повідомлення № 11
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3407
Нагороди: 27
Рейтинг: 231
Я знаю, що він відключається. А от коли включений, локальна реєстрація теж доступна.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ X: СИСТЕМА UCOZ. СТВОРЕННЯ САЙТІВ, СКРИПТИ, ІНШЕ » 10.2 Користувачі » Вдосконалення форми реєстрації користувачів (Скрипти перевірки доступності логіну та складності паролю.)
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.