Пт, 27.04.2018, 07:47
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.8 Рубрика системного адміністратора » load average в браузере
load average в браузере
Jokerz Дата: Пн, 11.05.2009, 14:54 | Повідомлення № 1
Хостер
Повідомлень: 1236
Нагороди: 7
Рейтинг: 146
Вообщем вижу раздел целы вывели отдельно для админов:)
Тогда я начну первую темку.
Нужно мне как то было зделать что бы с браузера можно было смотреть среднюю загрузку ЦП.
Накатал скриптег

#!/bin/sh
/bin/echo "Content-type: text/html"
/bin/echo ""

/usr/bin/uptime | cut -d" " -f 12-15

терь кидаем этот скрипт файлом в cgi-bin директорию и обзываем uptime.cgi
Ставим права на выполнения 755 и смотрим в браузере: average: 0.23, 0.68, 0.57

Еще можно пхп парсить данные.:
<?php
$up = file("http://domain.ru/cgi-bin/uptime.cgi");
$up2 = explode(" ", $up[0]);
$up3 = $up2[3];
?>
Парсит и выводит именно последнее значение (загрузка Цп за 15 минут)
потому что оно более информативное.
Пхп скрипт мне по просьбе написали.
Пример первого скрипта можно посмотреть по адресу: wishhost.net/cgi-bin/uptime.cgi

Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІХ: ІНТЕРНЕТ, МЕРЕЖІ, ХОСТІНГ » 9.8 Рубрика системного адміністратора » load average в браузере
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.