|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Вибір телевізора
| |
volodschool2 |
Дата: Mo, 19.12.2016, 21:01 | Повідомлення № 61 |
Досвідчений учасник
| У мене LG, якщо на ньому виставляю співвідношення сторін 16:9, то зображення з ноута відображається в повний екран. Коли підключав комп (4:3), то відповідно і на екрані телевізора по краях чорні смуги. Та й чому тут дивуватись, якщо навіть ефірна телепередача транслюється в форматі 4:3, то і показує не повний екран. Невже так працює тільки LG, на інших якось інакше?
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Mo, 19.12.2016, 21:06 | Повідомлення № 62 |
Ветеран спілкування
| Цитата volodschool2 (  ) У мене LG, якщо на ньому виставляю співвідношення сторін 16:9, то зображення з ноута відображається в повний екран. Коли підключав комп (4:3), то відповідно і на екрані телевізора по краях чорні смуги. Та й чому тут дивуватись, якщо навіть ефірна телепередача транслюється в форматі 4:3, то і показує не повний екран. Невже так працює тільки LG, на інших якось інакше? Комп не підключав, а от для ефірного поставив не то обрізання не то маштабування.
Я не знаю чи є такий телік де вибирався б маштаб для окремого каналу, от такий я б і купляв.
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Mo, 19.12.2016, 21:27 | Повідомлення № 63 |
Знавець вірусів
| Цитата Bandalak (  ) 1. Супутниковий ресівер2. Андроїд медіа приставка 3. Системний блок маленький лежачий 4. Для настройки різних чужих пристроїв. Переконаний, що перетикати постійно порт не тільки не зручно, а й це призведе до його розхитування. Ну хоча б три порти треба мати. Толю купи отакий баян СОВДЕПОВСЬКИЙ ТРОЙНІК ЧАЙНАУ можеш два і проблема вирішена Щоб нікого не розшатувати Або для збочень отакий І на закуску ось ОЦЕ точно тобі допоможе вирішити проблему
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Mo, 19.12.2016, 21:46 | Повідомлення № 64 |
Лідер форуму
| Цитата НІКОЛЯ (  ) Толю купи отакий баян СОВДЕПОВСЬКИЙ ТРОЙНІК ЧАЙНАУ Круто! Але тут не пише, яка версія HDMI. Для UHD потрібно не нижче другої версії.
От би ще проблему 3D вирішити!
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Mo, 19.12.2016, 23:46 | Повідомлення № 65 |
Знавець вірусів
| Цитата Bandalak (  ) От би ще проблему 3D вирішити! медіаприставка на Андрюхі вирішить проблему 3Д HDMI тільки провідник))) даже какашка тіпа убогого китайця Еленберга лупить в 3 Д без проблем)))
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Tu, 20.12.2016, 07:02 | Повідомлення № 66 |
Лідер форуму
| Я був переконаний, що 3D це конструктивна особливість телевізора!!! В LG пасивна 3D технологія по поляризаційному принципу. Значить поверхня екрану мала би бути покрита поляризаційними фільтрами.
Хіба це просто спеціальна обробка сигналу, яку може виконати медіаприставка? І окуляри вже потрібні будуть активного типу? А як тоді сигнал з супутникового тюнера направити через приставку на телевізор?
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Th, 22.12.2016, 22:33 | Повідомлення № 67 |
Лідер форуму
| Купив сьогодні Panasonic tx-50dxm710
http://www.displayspecifications.com/ru/model/fc228d9
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Mo, 26.12.2016, 15:35 | Повідомлення № 68 |
Знавець вірусів
| ндмі сигнал бездротова передача пристрої Толю глянь може пригодиця
|
|
| |
Ktara |
Дата: Mo, 26.12.2016, 15:56 | Повідомлення № 69 |
Перспективна вчителька
| Вот теперь и я буду выбирать телевизор. Малая подросла и хочет отдельный ТВ. Отдам то я ей свой (это понятно), то теперь надо что-то выбирать мне Вводные данные - телевизор стоит в гостинной (она же и моя спальня), кухня объединена с гостинной (ну чтоб спокойно с кухни можно было смотреть ТВ)
|
|
| |
titovaLANKO23 |
Дата: We, 28.12.2016, 13:30 | Повідомлення № 70 |
Новий користувач
| Рік тому купував телевізор Соні з діагоналлю "42". Телевізор виправдав очікування. Тому рекомендую і вам.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: We, 28.12.2016, 17:26 | Повідомлення № 71 |
Лідер форуму
| Мій Панасонік не виправдав очіуване. Хромає саме той параметр по якому я його вибирав. Зображення дуже гниле ні кольору ні контрасту. Звичайно викидати його не буду, але задоволення від перегляду не отримуватиму. Якось у магазині мені показалося, що він ліпше всіх показує, а прийшов додому придивився - кака какою! Я думаю, що може той телевізор з вітрини треба було брати, а цей з упаковки - брак? Така суб'єктивна проблема з якою і по гарантії не звернешся. Не рекомендую Панасонік!
|
|
| |
skif |
Дата: We, 28.12.2016, 17:32 | Повідомлення № 72 |
Прописаний назавжди
| Цитата Bandalak (  ) Зображення дуже гниле ні кольору ні контрасту. може у вас завищені вимоги до телевізора? не думаю що Панасоніки аж такі погані телевізори... 4К епта!
Відредаговано: skif - We, 28.12.2016, 17:34 |
|
| |
Bandalak |
Дата: We, 28.12.2016, 17:43 | Повідомлення № 73 |
Лідер форуму
| Не знаю наскільки завищені вимоги, але за ці дні спеціально обходив знайомих із флешкою з контрольним відеокліпом. У всіх абсолютно і на LG і на Samsung i на Philips, навіть на якомусь нерозпізнаному китайцеві зображення яскраве, контрастне і насичене. А на моєму - гниле, як земля!
Цитата skif (  ) епта Що таке "ЕПТА"?
|
|
| |
volevikt |
Дата: We, 28.12.2016, 17:48 | Повідомлення № 74 |
Перспективна вчителька
| Цитата skif (  ) 4К 4000, якщо не помиляюся.
Цитата Bandalak (  ) Що таке "ЕПТА"? Так кажуть, коли хочуть вжити нецензурне слово. 
Цитата Bandalak (  ) Зображення дуже гниле ні кольору ні контрасту Може потрібно його додатково налаштувати за допомогою пульта? Дуже шкода, що розчарований телевізором. Тим більше, що знаю, яким коштом і як нелегко він тобі дістався. Якщо все так катастрофічно, може спробуй поміняти? Придумай причину. Моя мама купила телевізор місяць тому, а через тиждень поміняла, так як виявився завеликим для даної кімнати. Зараз задоволена.
Щодо фірми-виробника, останнім часом перестала звертати на це увагу. У неділю придбала холодильник. (попередній холодильник прослужив мамі, а потім мені в сумі 46 років - працює і досі, але вже розсипається) Хотіла купити BOSH, але купила SNEIGE з такими ж характеристиками, але на 2 тисячі дешевше (плата за бренд). Зовсім не шкодую і дуже задоволена.)
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: We, 28.12.2016, 18:41 | Повідомлення № 75 |
Ветеран спілкування
| Цитата volevikt (  ) 4000, якщо не помиляюся. https://uk.wikipedia.org/wiki/4K
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |