Вт, 19.09.2017, 18:21
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 2 з 3«123»
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VIІІ: ОБМІН ДОСВІДОМ (УРОКИ, ФАКУЛЬТАТИВИ, ПОЗАКЛАСНА РОБОТА) » 8.7 Факультатив з веб-дизайну » Коди і скрипти для веб-сторінок (Обмін кодами і скриптами для веб-сторінок)
Коди і скрипти для веб-сторінок
Lviza Дата: Чт, 04.09.2008, 18:21 | Повідомлення № 1
Тут живе...
Повідомлень: 158
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Більшість із вчителів, які створюють веб-сторінки не мають часу досконально вивчати java та інші мови для того, щоб "збагатити" веб-сторінку більш динамічними об'єктами. Та й конструкції HTML не завжди бувають простими. Пропоную в цій темі не просто обговорювати веб-дизайн, а конкретно пропонувати певні скрипти і коди для установки їх на свої сайти. Щось на зразок цього я бачила на форумі ucoz. Та не всі із наших колег цікавляться ucoz. Дещо можна запозичити з книжок, дещо один в одного. Обмінюймося, бо ми того варті! %)

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: Lviza - Чт, 04.09.2008, 21:37
Ковальчук_Олександр Дата: Нд, 18.01.2009, 22:40 | Повідомлення № 16
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (TYP)
Якщо Ви про тінь то її можна прибрати.

Ні. Тінь в меню умісна. Я про об’єм пам’яті, що займає меню (разом з скриптом, ксс та зображеннями) і відповідно про загальний об’єм веб-сторінки.
53 Кб - забагато.
volodschool2 Дата: Вт, 20.01.2009, 00:17 | Повідомлення № 17
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Пропоную оцінити ще один варіант меню для сайта (10,2 кБ)
Прикріплення: Menu.rar(3Kb)
Ковальчук_Олександр Дата: Вт, 20.01.2009, 20:18 | Повідомлення № 18
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (volodschool2)
Пропоную оцінити ще один варіант меню для сайта (10,2 кБ)

Досить не погане, малооб’ємне. Єдине що варто додати - стилі гіперпосилань для псевдокласів link. visited, active, hover.
А взагалі то, мені здається, що дане меню має таблицю стилів, яка в вашому прикріплені відсутня. Оскільки
<li class="m">
<li class="m"><a class="m" href="http://#">Підрозділ номер 1</a></li>
А де клас m описаний?

Чи там стилі в самому ява-скрипті? Але все рівно десь має бути клас m.

volodschool2 Дата: Ср, 21.01.2009, 13:08 | Повідомлення № 19
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1357
Нагороди: 12
Рейтинг: 263
Quote (Ковальчук_Олександр)
Але все рівно десь має бути клас m.

Стилі описуються в CSS, в тому числі і клас m, наприклад
* Main Menu */
.m {font-family:Tahoma,Arial,Helvetica;}
a.m:link {text-decoration:none; color:#FFF}
a.m:visited {text-decoration:none; color:#FFF}
a.m:hover {text-decoration:none; color:#48FFE4; font-weight:bold;}
a.m:active {text-decoration:none; color:#48FFE4; font-weight:bold;}

Це приклад стандартного CSS для uCoz, в ньому є клас m і його можна самому модифікувати.
Але в даному випадку дійсно для Розділів стилі описані в ява-скрипті . Клас m діє для підрозділів, який описано в таблиці стилів CSS на uCoz.
Шановний Ковальчук_Олександр, хіба мені Вас цьому вчити?

Відредаговано: volodschool2 - Ср, 21.01.2009, 13:52
Ковальчук_Олександр Дата: Ср, 21.01.2009, 21:05 | Повідомлення № 20
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3621
Нагороди: 17
Рейтинг: 192
Quote (volodschool2)
Шановний Ковальчук_Олександр, хіба мені Вас цьому вчити?

Просто подумав, що клас "m" - це якийсь клас, що описує стилі цього меню, ви його прописали в свій КСС-файл і забули додати в архів. Тепер зрозумів, що даний клас описує меню uCoz.
А взагалі чудове "легке" меню. Дякую.
Irina_Mix007 Дата: Чт, 22.01.2009, 13:41 | Повідомлення № 21
Я тут недавно...
Повідомлень: 22
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Створюю в html підручник, і хочу створити тести також в html. можливо у когось є скрипт?
W-w-W Дата: Пн, 25.05.2009, 00:28 | Повідомлення № 22
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2715
Нагороди: 10
Рейтинг: 202
На даному сайті можна використати різні скрипти, шаблони
TYP Дата: Пн, 25.05.2009, 01:10 | Повідомлення № 23
Прописаний назавжди
Повідомлень: 355
Нагороди: 4
Рейтинг: 28
Ось погрався із прикладом меню як на сайті S.T.A.L.K.E.R.: Зов Припяти. Спробував склепати з трьох різних прикладів меню. Тому може десь щось зайве.
Прикріплення: stalker.rar(19Kb)


Відредаговано: TYP - Пн, 25.05.2009, 01:11
Nicola Дата: Пн, 25.05.2009, 16:03 | Повідомлення № 24
Прописаний назавжди
Повідомлень: 337
Нагороди: 2
Рейтинг: 13
Quote (Irina_Mix007)
хочу створити тести також в html. можливо у когось є скрипт?
І мені таке треба.
W-w-W Дата: Пн, 25.05.2009, 23:44 | Повідомлення № 25
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2715
Нагороди: 10
Рейтинг: 202
Ще один сайт по меню, скриптам для Юкоз відкрити
PanPete Дата: Пн, 25.05.2009, 23:46 | Повідомлення № 26
Наполегливий учасник
Повідомлень: 797
Нагороди: 1
Рейтинг: 45
Quote (Nicola)
І мені таке треба.

Примітив того, що ви шукаєте (робота гуртківця, 2007 рік)
Прикріплення: Tests.rar(57Kb)
W-w-W Дата: Вт, 26.05.2009, 00:25 | Повідомлення № 27
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2715
Нагороди: 10
Рейтинг: 202
Сайт, який містить масу інфо по сайтобудуванню дивитись тут
W-w-W Дата: Пн, 19.10.2009, 23:22 | Повідомлення № 28
Ветеран спілкування
Повідомлень: 2715
Нагороди: 10
Рейтинг: 202
Вставляєм між <body></body>

Заміняєм
Code
<body>
на
Code
<body onload='carousel()'>

Де написано "ссылка на картинку", міняйте на своє)))

Приклад: тут

NataliyG Дата: Нд, 14.02.2010, 17:15 | Повідомлення № 29
Активний учасник
Повідомлень: 680
Нагороди: 2
Рейтинг: 37
Я теж хочу поділитися цікавим сайтом.
%) Тут є http://aceweb.ru/ : готові шаблони сайтів, javascript, книги по webдизайну, gif анімації і ще багато всього корисного.
Nicola Дата: Пт, 19.02.2010, 23:02 | Повідомлення № 30
Прописаний назавжди
Повідомлень: 337
Нагороди: 2
Рейтинг: 13
Quote (NataliyG)
Я теж хочу поділитися цікавим сайтом.
Тут є http://aceweb.ru/
Так дійсно можна знайти багато корисного. Але останнім часом використовую готову CMS тільки добавляю потрібні скрипти.
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VIІІ: ОБМІН ДОСВІДОМ (УРОКИ, ФАКУЛЬТАТИВИ, ПОЗАКЛАСНА РОБОТА) » 8.7 Факультатив з веб-дизайну » Коди і скрипти для веб-сторінок (Обмін кодами і скриптами для веб-сторінок)
Сторінка 2 з 3«123»
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.