Чт, 18.08.2022, 16:07
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: Bandalak, Ktara, НІКОЛЯ, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ VIІІ: ОБМІН ДОСВІДОМ (УРОКИ, ФАКУЛЬТАТИВИ, ПОЗАКЛАСНА РОБОТА) » 8.7 Факультатив з веб-дизайну » Візуальні редактори (Про FrontPage, Dreamweaver та інші візуальні HTML-редактори.)
Візуальні редактори
kom_adm Дата: Ср, 12.12.2007, 22:52 | Повідомлення № 1
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3767
Нагороди: 19
Рейтинг: 217
Про FrontPage, Dreamweaver та інші візуальні HTML-редактори.

Який з редакторів кращий? Яким користувались ви при створенні власного сайту? Що краще хороший WYSIWYG редактор чи простий "Блокнот"?

Висловлюйте аргументи "За" і "Проти".

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Jokerz Дата: Пт, 14.12.2007, 18:38 | Повідомлення № 16
Хостер
Повідомлень: 1376
Нагороди: 9
Рейтинг: 153
Quote (Ковшун)
Але ж основу треба спочатку закласти!А вже потім переходити і до візуального редактора.Чомусь же спочатку в школі читають "Буквар".Так от, таким "Букварем", є БЛОКНОТ !!!

Вы наверно не поняли меня. Я не сказал использовать визуальный редактор. Редактор с подсветкой синтаксиса это тот же по сути блокнот тока когда пишешь код он например код с незакрытой скобкой и закрытой по разному цветом отображает.

О лучше скрин скину что бы было видно:

вот более наглядны пример подсвети синтаксиса php кода smile
а то на пальцах рассказывать плохо

и кстати а почему лимит на загрухку файлов в 10 килобайт??? sad
пришлось скрин кидать на свой хост

Відредаговано: Jokerz - Пт, 14.12.2007, 18:40
kom_adm Дата: Пт, 14.12.2007, 22:07 | Повідомлення № 17
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3767
Нагороди: 19
Рейтинг: 217
Редактор з підсвічуванням коду - це супер. Це вміють майже всі візуальні редактори. Нижче скрін редактора CoffeCup HTML editor 2006.
Видно закладки "Code Editor", "Visual Editor" та "Preview". Дуже зручно переходити з однієї на другу і зразу ж бачити результати діяльності. Тому вважаю, що для учнів дуже корисно давати простенький WYSIWYG редактор, що вміщує можливості редактора коду, візуального редактора і функцію "Перегляд". Непоганий варіант Web Page Maker або Notepad++, який сподіваюсь Zen0n завантажить в цю тему. Я не за шаблони, а за візуальні редактори, що будують оптимальний код. Хоча інколи і не гріх використати шаблон.

Quote (Jokerz)
и кстати а почему лимит на загрузку файлов в 10 килобайт??? пришлось скрин кидать на свой хост

Ліміт із-за того, що у нас не проплачений простір в укозі. Я поки що не готовий сам 100$ віддати за розширення простору. Можливо, пізніше з активними користувачами зкинемось і проплатимо на 2 роки. А зараз зробив ліміт на закачку, то на місяців 9 мінімум точно ще вистачить спілкуватися. Протягнем до літа, а там буде видно.
kom_adm Дата: Сб, 15.12.2007, 17:33 | Повідомлення № 18
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3767
Нагороди: 19
Рейтинг: 217
Знайшов Notepad++. Ось що про нього пишуть:

Notepad++ 4.6 - Текстовый редактор, предназначенный для программистов и тех, кого не устраивает скромная функциональность входящего в состав Windows Блокнота.
Основные особенности Notepad++ :
- Подсветка текста и возможность сворачивания блоков, согласно синтаксису языка программирования
- WYSIWYG (печатаешь и получаешь то, что видишь на экране)
- Настраиваемый пользователем режим подсветки синтаксиса -
Авто-завершение набираемого слова
- Одновременная работа с множеством документов -
Поддержка регулярных выражений Поиска/Замены
- Полная поддержка перетягивания фрагментов текста
- Динамическое изменение окон просмотра
- Автоматическое определение состояния файла
- Увеличение и уменьшение
- Поддержка большого количества языков

Непогана річ. Завантажити: http://soft.softodrom.ru/scr/get.php?id=3232 (1,9 Мб)

Ковшун Дата: Нд, 16.12.2007, 09:56 | Повідомлення № 19
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1462
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Quote (Jokerz)
Вы наверно не поняли меня. Я не сказал использовать визуальный редактор. Редактор с подсветкой синтаксиса это тот же по сути блокнот тока когда пишешь код он например код с незакрытой скобкой и закрытой по разному цветом отображает.

Я Вас правильно зрозумів.
Візуальні редактори мають велику перевагу.
Але під час вивчення мови гіпертекстової розмітки використовується БЛОКНОТ.
Бо більше часу не має.
І всі конкурси з Web-дизайну, обласного, Всеукраїнського рівнів проходять з використанням текстового редактора БЛОКНОТ.
Jokerz Дата: Нд, 16.12.2007, 11:00 | Повідомлення № 20
Хостер
Повідомлень: 1376
Нагороди: 9
Рейтинг: 153
я не буду спорить с Вами, просто я не преподаватель и не знаю что там в программе написано, какую программу использовать.
Я рассуждаю как web програмист.
Ковшун Дата: Пн, 17.12.2007, 08:25 | Повідомлення № 21
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1462
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Quote (Jokerz)
...Я рассуждаю как web програмист.

З точки зору Web-програміста, Ви, правильно мислите!
Проте, Ви починали з БЛОКНОТу.
badm Дата: Пт, 21.12.2007, 12:17 | Повідомлення № 22
Знаток програмування
Повідомлень: 185
Нагороди: 0
Рейтинг: 3
Cайт notepad++ http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/site.htm
Cайт PHP Expert http://ankord.com одного з найкрашщих редакторів
Spirit Дата: Пн, 11.02.2008, 13:15 | Повідомлення № 23
Сис.адмін
Повідомлень: 408
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Уважаемые пользователи, Ковшун и Jokerz!

Я думаю, что в школе нужно за несколько уроков дать основы HTML в БЛОКНОТЕ, а потом показать детям визуальный редактор. Я лично очень склоняюсь к Adobe (Macromedia) DreamWeaver.
Про существование визуальных редакторов дети должны знать, они в жизни буду пользовться этим, так как визуальный редактор облегчает работу!
ПО моему это классно, показать как делается траничка в БЛОКНОТЕ, а потом дать детям получить удовольствие показав как это легко делается в визуальном редакторе. И детям от этого станет интересно! smile

Adobe (Macromedia) DreamWeaver CS3 можно скачать на официальном сайте Adobe (триальную версию)
Если нужно лекарство к нему, сообщайте.
Более низкие версии надо искать. Если кому-то нужно, то опять же сообщите, я пороюсь дома, думаю найду smile Только заливать надо будет в Интернет.

oleg_teacher Дата: Пн, 11.02.2008, 13:54 | Повідомлення № 24
Любитель дискутувати
Повідомлень: 177
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Quote (Ковшун)
Але під час вивчення мови гіпертекстової розмітки використовується БЛОКНОТ.
Бо більше часу не має.

не погоджуюся, бо у програмах є тема: "Засоби створення НTML файла." і показувати, що блокнот є тільки одним засобом створення веб-сторінки не є правильно!!!
dpi Дата: Ср, 05.03.2008, 17:47 | Повідомлення № 25
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 1438
Нагороди: 1
Рейтинг: 39
Quote (oleg_teacher)
не погоджуюся, бо у програмах є тема: "Засоби створення НTML файла." і показувати, що блокнот є тільки одним засобом створення веб-сторінки не є правильно!!!

Господи! Какая разница. Лишь бы не в Worde. Лучше подумайте о таблицах стилей, скриптах, РНР, Денвере и т.д.
Сразу перестанет болеть голова в чем писать.
oleg_teacher Дата: Ср, 05.03.2008, 17:51 | Повідомлення № 26
Любитель дискутувати
Повідомлень: 177
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Quote (dpi)
Лишь бы не в Worde.

А чом би не показати як сторінки не треба робити!!!! smile

Spirit Дата: Чт, 06.03.2008, 16:17 | Повідомлення № 27
Сис.адмін
Повідомлень: 408
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Quote (oleg_teacher)
А чом би не показати як сторінки не треба робити!!!!

Так как факультатив - то классная идея, не то что показать чем не надо делать, а дать попробовать сделать в разных редакторах MS Word, MS FrontPage, Adobe DreamWeaver, посчитать сколько така страничка будет загружаться на модеме при скорости 50 Кбит/сек и пусть сами делают выводы smile

oleg_teacher Дата: Чт, 06.03.2008, 19:05 | Повідомлення № 28
Любитель дискутувати
Повідомлень: 177
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Quote (Spirit)
Так как факультатив - то классная идея

Я хочу сказати наступне: якщо є можливість показати як можна робити - то покажи, людина буде більш обізнаною. А для факультативу це гарна ідея (постановка проблемної ситуації, найбільш ефективний метод роботи. учні знають чого і нащо воно). Треба взяти на замітку собі
anton_k Дата: Чт, 06.03.2008, 19:25 | Повідомлення № 29
Часто заходить...
Повідомлень: 77
Нагороди: 0
Рейтинг: 2
Quote (Spirit)
Так как факультатив - то классная идея, не то что показать чем не надо делать, а дать попробовать сделать в разных редакторах MS Word, MS FrontPage, Adobe DreamWeaver, посчитать сколько така страничка будет загружаться на модеме при скорости 50 Кбит/сек и пусть сами делают выводы

стопудово правильна думка!
у мене тільки запитання: скільки коштує фронтпейдж і адобовська штучка? Ніякий директор не купить мені їх заради кількох уроків на рік.
Spirit Дата: Чт, 06.03.2008, 22:56 | Повідомлення № 30
Сис.адмін
Повідомлень: 408
Нагороди: 1
Рейтинг: 25
Quote (anton_k)
Ніякий директор не купить мені їх заради кількох уроків на рік.

Тю... а зачем покупать, перед началом серии уроков устанавливаете триальную версию на 30 дней и пользуетесь smile

Форум інформатиків » РОЗДІЛ VIІІ: ОБМІН ДОСВІДОМ (УРОКИ, ФАКУЛЬТАТИВИ, ПОЗАКЛАСНА РОБОТА) » 8.7 Факультатив з веб-дизайну » Візуальні редактори (Про FrontPage, Dreamweaver та інші візуальні HTML-редактори.)
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2022.