|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Вправи для очей
| |
kom_adm |
Дата: Пн, 13.10.2008, 01:47 | Повідомлення № 1 |
Ветеран спілкування
| Пропоную в даній темі описувати кращі вправи для очей або залишати посилання на відповідні сайти. Шановні форумчани!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!! http://chmelvv.org.ua/eyes.php - вправи для очей Віктора Чмеля http://comp-doctor.narod.ru/eye/eye_upr.htm - вправи для очей з сайту "Болезни от компьютера, профилактика и лечение". Проблема №1 при роботі з комп’ютером - прогресуюча короткозорість. Відчув на собі. Всі, хто понад норму працює за комп’ютером, старждають цією хворобою. І якщо ви сьогодні ще можете розрізнити об’єкт на відстані 5 метрів, то взавтра ви його можете не бачити. Прохання в дану тему окрім вправ для очей говорити та давати посилання на різні методики боротьби з короткозорістю та відновлення зору. Quote Якщо в вас короткозорість, значить ваш організм вважає, що в вас немає потреби дивитися вдалину. Якщо ви не користуєтесь якоюсь функцією свого організму, зничить вона просто занепадає. Якщо ви будете продовжувати ігнорувати погляд вдалину, то в вас два шляхи: штучно давати навантаження своїм очам за допомогою різних методик (вправ) або потроху сліпнути. Будь яка методика, що повертає людині зір - це просто штучна заміна звичайним рухам передбаченим природою.
|
|
| |
SLKuty |
Дата: Чт, 15.05.2014, 14:10 | Повідомлення № 16 |
Монтажер
| Цитата НІКОЛЯ (  ) CАМОНАВІЮВАННЯ +збільшення кровообігу навколо очей+тренування очних м'язів і маємо результат. Особисто мені допомогає
|
|
| |
Scorpion |
Дата: Сб, 28.02.2015, 22:30 | Повідомлення № 17 |
Часто заходить...
| Привіт, колеги!!! Хочу поділитися з Вами гімнастикою для очей: Гімнастика для очей з Барашем Гімнастика для очей з Копатичем Гімнастика для очей з Лосяшем Гімнастика для очей "У Простоквашино" (хоч і російський мультфільм - але це наше дитинство)
Натрапила на цікавий і корисний матеріал: Гімнастика для очей "Політ птахів" Гімнастика для очей "Вузлики" [admin]А не проще дать ссылку просто один раз на свой сайт, чем кучу ссылок? Я понимаю, как хочется, показать свой ресурс - но делать это надо корректно :)[/admin]
Відредаговано: Scorpion - Сб, 28.02.2015, 22:34 |
|
| |
volevikt |
Дата: Пн, 02.03.2015, 06:24 | Повідомлення № 18 |
Перспективна вчителька
| Яка користь від вправ для очей біля комп'ютера чи навіть екрану, на який проектується презентація? Моя особиста думка: такі вправи потрібно проводити без використання будь-якої техніки.
Цитата Scorpion (  ) Натрапила на цікавий і корисний матеріал: Як можна "натрапити", якщо Ви особисто завантажили цей матеріал?
Цитата Scorpion (  ) Тепер розумію, про яку підтримку йде мова.) Сайт створено 21.01.2015. Роботи зроблено чимало. Сподіваюся, що Ваш запал та натхнення з часом не згаснуть. Успіхів Вам, п. Інно!
|
|
| |
volevikt |
Дата: Нд, 22.03.2015, 10:50 | Повідомлення № 19 |
Перспективна вчителька
| Вирішила, що настав час зайнятися покращенням свого зору.))) Знайшла відео з гарними вправами для очей. Дуже гарно все розповідають))). Побачимо, як буде на практиці.)
Гимнастика для глаз
(Чомусь не можу вставити відео у повідомлення, тому надаю посилання)
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |