|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Варіативна частина навчального плану та інформатика |
| filnick |
Дата: Пт, 23.05.2008, 14:25 | Повідомлення № 1 |
|
Мудрий вчитель
Група: Друзі форуму
| Хотілося б дізнатися як адміністрація Вашого закладу планує використати варіативну частину навчальних планів саме на вивчення інформатики наступного навчального року. Інакше кажучи, скільки годин інформатики і в яких класах будуть введені у Ваших школах в 2008-2009 н.р. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 00:31 |
|
| | |
| Newbie |
Дата: Пн, 26.05.2008, 18:09 | Повідомлення № 16 |
|
Хелпер
| додаткових нуль, але ж 1 година залишається
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Пн, 26.05.2008, 18:26 | Повідомлення № 17 |
|
Мудрий вчитель
| Так, з числа годин на весь клас (але не на групу)
|
|
| | |
| GаrDArik |
Дата: Пн, 26.05.2008, 20:15 | Повідомлення № 18 |
|
Прописаний назавжди
Група: VIP-користувачі
| В мене години інформатики розподілені наступним чином (я 1 інформатик на школу - приблизно 440 учнів): 1 кл. - 1година (2 групи), 2, 3 кл. - 1 год (по 2 гр), 10а - півтори год. (2 групи), 10б - 4 год, 1 група, 11а - 2год(2гр), 11б - 1,5г(2гр), 11в - 4год(1 гр). Ото планів писати)))
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Вт, 27.05.2008, 11:39 | Повідомлення № 19 |
|
Модератор
Група: Модератори
| Quote (filnick) Шановний, Bandalak, а в 10 і 11 класах Ви мали по 2 години чи по одній? Мене цікавить цифра, не рахуючи поділу на групи. По 2 я мав. Профіль універсальний. Мав би по 1, але адміністрація правдами і не правдами вибила мені по 2 год. Один мій одногрупник зараз працює СісАдміном у Чернівецькій філії НацБанку. Він сказав мені, тікай з школи на любу роботу і з твоїми здібностями будеш получати в десятеро більше, ніж у школі. Але є багато об'єктивних і суб'єктивних причин по яких я це зробити не зможу. Вчитель інформатики - це ТАБУ працювати за напів-даром!
|
|
| | |
| ihor_hontar |
Дата: Вт, 27.05.2008, 20:39 | Повідомлення № 20 |
|
Досвідчений вчитель
| Quote (GаrDArik) 1 кл. - 1година (2 групи), 2, 3 кл. - 1 год (по 2 гр), 10а - півтори год. (2 групи), 10б - 4 год, 1 група, Ви, п. Олександр, в 1-3 класах мвєте годину з державного компоненту, що поділено на групи? А 10-і класи такі малі (менше 16 учнів), що не діляться на групи, чи два профелі в одному класі (в нас так в сільських школах роблять, бо там малі класи)?Quote (Bandalak) Один мій одногрупник зараз працює СісАдміном у Чернівецькій філії НацБанку. Він сказав мені, тікай з школи на любу роботу і з твоїми здібностями будеш получати в десятеро більше, ніж у школі. Я теж мав можливість в 1995 році піти в банк "ЗУКБ", вже, навіть, місяць літом пробував робити, але не пішло, до цього працював змінним інженером в обчислювальному ценрі радіозаводу (філія від ЛОРТИ), але там завод розпався. Де хто дивуються, що в школі досі працюю, кажуть в школі мущина працює, або "ідіот", або "патріот".
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Вт, 27.05.2008, 21:43 | Повідомлення № 21 |
|
Мудрий вчитель
| Quote (ihor_hontar) в 1-3 класах маєте годину з державного компоненту, що поділено на групи? В 1-3 класах державного компоненту(інваріантної частини) бути не може. А поділ на групи може здійснюватись в будь-якому випадку: чи інваріантна чи варіативна частина.
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Ср, 28.05.2008, 14:29 | Повідомлення № 22 |
|
Модератор
| Quote (filnick) А поділ на групи може здійснюватись в будь-якому випадку: чи інваріантна чи варіативна частина. А у нас варіативну не ділять, мовляв для факультативу достатньо взяти 5 учнів, і не беріть більше!
|
|
| | |
| GаrDArik |
Дата: Ср, 28.05.2008, 20:54 | Повідомлення № 23 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (ihor_hontar) в 1-3 класах мвєте годину з державного компоненту, що поділено на групи? А 10-і класи такі малі (менше 16 учнів), що не діляться на групи, чи два профелі в одному класі (в нас так в сільських школах роблять, бо там малі класи)? В школі експериментальний курс "Сходинки" - 1 год\тиждень. Да, 10Б універсальний, 16 учнів.
|
|
| | |
| Махновець_Ігор |
Дата: Вт, 03.06.2008, 11:18 | Повідомлення № 24 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| В цьому році був попередній розподіл годин варіативної частини на наступний рік, мене вразило, що дирекція без всіляких муток в 6,8,9,10,11 кл. мені дали по 1 год. на інформатики
|
|
| | |
| Newbie |
Дата: Вт, 03.06.2008, 11:45 | Повідомлення № 25 |
|
Хелпер
| Quote (WWW) мене вразило, що дирекція без всіляких муток в 6,8,9,10,11 кл. мені дали по 1 год. на інформатики для мене принцип розподілу тих годин - повна загадка. спершу кажуть, що нічого нема, нічого не можна, а потім звідкись все з*являється... найцікавіше, що тиск здійснюють батьки - приходять з претензіями: чому в 5 класі нема інформатики?!?! а як дітям вчитись, реферати писати, інформацію шукати. я думаю в молодших дітей відповідно молодші батьки, які розуміють необхідність такого предмету, от і доводиться з ними рахуватись
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Вт, 03.06.2008, 12:28 | Повідомлення № 26 |
|
Мудрий вчитель
| Quote (WWW) мене вразило, що дирекція без всіляких муток в 6,8,9,10,11 кл. мені дали по 1 год. на інформатики А чому пропустили 5 і 7 класи?
|
|
| | |
| Махновець_Ігор |
Дата: Вт, 03.06.2008, 22:16 | Повідомлення № 27 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Quote (Newbie) для мене принцип розподілу тих годин - повна загадка ну тут руки прикладає дирекція до розподілу Quote (Newbie) найцікавіше, що тиск здійснюють батьки - приходять з претензіями: отут ви праві на 100%, як не трогають дирекцію, то самі не пошевеляться години давати Quote (filnick) А чому пропустили 5 і 7 класи? ну тут Newbie вже частково вище дала відповідь, значить в 5 класі було 1 чи 2 години вар.частини, то їх віддали на інші предмети, а в 7 кл. дирекція стверджує, що нема жодної години варіативної складової
|
|
| | |
| dpi |
Дата: Ср, 04.06.2008, 08:44 | Повідомлення № 28 |
|
Досвідчений вчитель
| Организуйте получение выпускниками профессии "Оператор компьютерного набора". (Лицензия ДАК Украины) Администрация будет в этом заинтересована и выделит вам по 2 часа в старших классах дополнительно. Пользуюсь этим уже 7 лет. На уроках давайте любые темы, времени на все хватит.
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Ср, 04.06.2008, 12:06 | Повідомлення № 29 |
|
Модератор
| Quote (dpi) Организуйте получение выпускниками профессии "Оператор компьютерного набора". (Лицензия ДАК Украины) Розкажіть про методу отримання такої ліцензії. Скільки штук баксів пішло, і з чієї кишені?
|
|
| | |
| GаrDArik |
Дата: Ср, 04.06.2008, 19:51 | Повідомлення № 30 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (Bandalak) Розкажіть про методу отримання такої ліцензії. Скільки штук баксів пішло, і з чієї кишені? 2 dpi Так, дісно - як це зробити? Алгоритм, будьласка)
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|