Вт, 22.05.2018, 06:48
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

 
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Модератор форуму: НІКОЛЯ, Ktara, Bandalak, volevikt  
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІІ: МЕТОДИКА, ЗАСОБИ ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАТИКИ » 3.5 Обговорення програм з інформатики (нова 11-річка) » Навчальні програми (Програми профільного навчання)
Навчальні програми
KulAlex Дата: Чт, 06.12.2007, 13:31 | Повідомлення № 1
Знаток програмування
Повідомлень: 326
Нагороди: 6
Рейтинг: 19
Ваші думки відносно нових програм.

Добавлено (06.12.2007, 12:31)
---------------------------------------------
Дані програми є на сайті Міністрерства освіти і науки, але вони там не скачуються. Їх виставили на olympiada.km.ua і на форумі metodinfo.3bb.ru йде їх обговорення. Вносяться пропозиції до 11 грудня.


Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!


Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 02:46
Пилипчук_О_П Дата: Вт, 14.02.2012, 13:22 | Повідомлення № 646
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4129
Нагороди: 38
Рейтинг: 362
Quote (ASUS200)
як можна вивчити мову Паскаля самостійно

Як і будь-яку іншу мову програмування, Паскаль мовжна вивчити програмуючи на ньому :)

Якщо є бажання працювати самостійно - літератури море. Наприклад: http://oleg-derevenets.narod.ru/

Детальніше - у відповідному розділі форуму: http://informatic.org.ua/forum/17
gry Дата: Вт, 14.02.2012, 20:33 | Повідомлення № 647
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1093
Нагороди: 4
Рейтинг: 120
Quote (Пилипчук_О_П)
Як і будь-яку іншу мову програмування, Паскаль мовжна вивчити програмуючи на ньому

Підтримую повністю. Ніколи не можна навчитися плавати, не наливши в басейн води...
dpi Дата: Ср, 15.02.2012, 10:35 | Повідомлення № 648
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 1438
Нагороди: 1
Рейтинг: 39
Самостоятельное изучение любого языка - это года... А тем более, если это первый язык.
На много лучше, когда рядом есть знающий человек. Срок изучения сократится примерно... в 10 раз. ^_^

Додано (15.02.2012, 08:35)
---------------------------------------------
Да и если начинать с нуля, то С++ или Java.

Безбородько Дата: Чт, 22.03.2012, 01:15 | Повідомлення № 649
Тут живе...
Повідомлень: 112
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Quote (ASUS200)
Допоможіть як можна вивчити мову Паскаля самостійно!!!

Пропоную Вам власну розробку з програмування на Паскалі.
Прикріплення: Progr_TP.rar(571.5 Kb)


Відредаговано: Безбородько - Чт, 22.03.2012, 01:16
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 22.03.2012, 01:30 | Повідомлення № 650
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4129
Нагороди: 38
Рейтинг: 362
Ярлик Main.lnk на вході не діє. Запускати файл Main.htm з папки Step?
volodschool2 Дата: Чт, 22.03.2012, 12:37 | Повідомлення № 651
Досвідчений учасник
Повідомлень: 1473
Нагороди: 14
Рейтинг: 339
Quote (Безбородько)
Пропоную Вам власну розробку з програмування на Паскалі.

russo Дата: Чт, 22.03.2012, 22:04 | Повідомлення № 652
Тут живе...
Повідомлень: 142
Нагороди: 1
Рейтинг: 35
В IE exeшники запускаються, у Firefox ні.
Пилипчук_О_П Дата: Чт, 22.03.2012, 23:25 | Повідомлення № 653
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4129
Нагороди: 38
Рейтинг: 362
У мене Download Master перехоплює ніби на скачування, а потім не скачує, бо, напевно, помічає, що файл локальний :)
Жозефіна Дата: Чт, 22.03.2012, 23:31 | Повідомлення № 654
Часто заходить...
Повідомлень: 90
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Quote (Безбородько)
Пропоную Вам власну розробку з програмування на Паскалі.

Розділ "Двовимірний масив" Завдання для самостійної роботи не запускаються (з фрейма зліва). Можливо не працює гіперпосилання.


Відредаговано: Жозефіна - Чт, 22.03.2012, 23:33
Безбородько Дата: Пт, 23.03.2012, 01:35 | Повідомлення № 655
Тут живе...
Повідомлень: 112
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Quote (russo)
В IE exeшники запускаються, у Firefox ні.

Даний програмний продукт розроблявся Windows XP sp1 і IE.
Якщо є проблеми, використати різні браузери.

Додано (22.03.2012, 23:27)
---------------------------------------------

Quote (Пилипчук_О_П)
У мене Download Master перехоплює ніби на скачування, а потім не скачує, бо, напевно, помічає, що файл локальний

Не потрібно ніякого Dounload Master, використайте будьякий браузер.

Додано (22.03.2012, 23:35)
---------------------------------------------

Quote (Пилипчук_О_П)
Ярлик Main.lnk на вході не діє. Запускати файл Main.htm з папки Step?

Так, дійсно завантажте main.htm з папки STEP.
Шановні колеги! Трохи попрацюйте і адаптуйте до своєї операційної системи, Турбо Паскаля та браузерів.
Нічого абсолютного досконалого не має.
Бажаю успіхів.
Пилипчук_О_П Дата: Пт, 23.03.2012, 01:44 | Повідомлення № 656
Ветеран спілкування
Повідомлень: 4129
Нагороди: 38
Рейтинг: 362
Quote (Безбородько)
Не потрібно ніякого Dounload Master

Я розумію :) Просто описав, яка аномалія виникла у мене: доки активний Download Master, приклади запускати неможливо.
Безбородько Дата: Пт, 23.03.2012, 01:48 | Повідомлення № 657
Тут живе...
Повідомлень: 112
Нагороди: 0
Рейтинг: 4
Quote (Жозефіна)
Розділ "Двовимірний масив" Завдання для самостійної роботи не запускаються (з фрейма зліва). Можливо не працює гіперпосилання.

Шановна Жозефіна. Виберіть зверху у головному меню (на зеленому тлі синій шрифт) ДВОВИМІРНИЙ МАСИВ. Вибачаюсь за деякі недоробки та проколи.Шановні колеги! Трохи попрацюйте і адаптуйте до своєї операційної системи, Турбо Паскаля та браузерів.
Нічого абсолютного досконалого не має.
Прикріплення: 2830058.rar(447.7 Kb)


Відредаговано: Безбородько - Пт, 23.03.2012, 02:45
anatoliuviktorovish Дата: Пт, 23.03.2012, 01:54 | Повідомлення № 658
Новий користувач
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Використовуйте Нормальний Браузер і зберігайте через оперу. Хай щастить! І все працює.
gvmir Дата: Сб, 30.06.2012, 21:48 | Повідомлення № 659
Часто заходить...
Повідомлень: 83
Нагороди: 1
Рейтинг: 6
[warning]Останнє попередження про надмірне нагадування про власний ресурс. Реклама у нас йде на інших умовах :) Якшо Ви не звертаєте увагу на попередження модераторів, то вас буде відправлено у спеціалізовану групу по вивченню правил[/warning]
inform6 Дата: Вт, 03.07.2012, 13:49 | Повідомлення № 660
Часто заходить...
Повідомлень: 79
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Програма "Школа 2100" РФ
Програма "Школа 2100"

5-6 клас Інформатика "Школа 2100"



6 клас Програма МОНМСУ Алгоритм


Календарно-тематический план (6 класс) Серова Н.П., учитель информатики



Відредаговано: inform6 - Вт, 03.07.2012, 16:14
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІІ: МЕТОДИКА, ЗАСОБИ ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАТИКИ » 3.5 Обговорення програм з інформатики (нова 11-річка) » Навчальні програми (Програми профільного навчання)
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2018.