|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
"Інформатика. Початковий курс. 4 клас", Антонова О.П.
| |
Ковшун |
Дата: Th, 17.07.2008, 10:19 | Повідомлення № 1 |
Досвідчений учасник
| Шановні колеги!!! Висловіть свої думки стосовно підручника "Інформатика. Початковий курс. 4 клас", Антонова О.П., "Аспект" -------------------------------------------------------- Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
Шестопалов |
Дата: Fr, 18.07.2008, 07:47 | Повідомлення № 2 |
Видавець посібників
| Шановні колеги! Якщо ви користуєтесь цією книгою у навчальному процесі, напишіть в цій темі, що в ній "поганого" і як на вашу думку можна зробити її кращою для себе та інших. Я буду уважно відпрацьовувати ваші зауваження та пропозиції у нових виданнях навчального посібника. З повагою! Євген Шестопалов, "Аспект"
|
|
| |
Ktara |
Дата: Fr, 18.07.2008, 08:36 | Повідомлення № 3 |
Перспективна вчителька
| А разве эта книга уже есть?
|
|
| |
Шестопалов |
Дата: Fr, 18.07.2008, 09:19 | Повідомлення № 4 |
Видавець посібників
| Quote (Ktara) А разве эта книга уже есть? Есть! Зайдите на aspekt-edu.kiev.ua и заказывайте!
|
|
| |
Luda |
Дата: Fr, 18.07.2008, 09:20 | Повідомлення № 5 |
Новий користувач
| Quote У видавництві "Аспект" вийшов з друку навчальний посібник "Інформатика. Початковий курс. 4 клас" Дуже чудовий навчальний посібник! Я сьогодні його отримала, велике спасибі видавництву "Аспект"!
|
|
| |
Irina_Mix007 |
Дата: Tu, 20.01.2009, 10:19 | Повідомлення № 6 |
Я тут недавно...
| Підручником користуюсь, чудова добірка задач, на уроці відпочиваєш! Раджу всім
|
|
| |
Шестопалов |
Дата: Tu, 20.01.2009, 11:16 | Повідомлення № 7 |
Видавець посібників
| Quote (Irina_Mix007) Підручником користуюсь, чудова добірка задач, на уроці відпочиваєш! Раджу всім Готовий до друку новий посібник, зараз знаходиться у коректора, поява у продажу в кінці лютого: "Інформатика. Початковий курс. 3 клас", Антонова О.П., 2009, "Аспект", 144 с., 13 грн. з доставкою.
|
|
| |
Svitla |
Дата: Fr, 20.03.2009, 15:14 | Повідомлення № 8 |
Новий користувач
| Дуже вдячна за підручник! Він дуже корисний і цікавий. Логічні завдання підібрані чудово. Діти з задоволенням користуються підручником. З нетерпінням чекаю виходу підручника "Інформатика. Початковий курс. 3 клас". А коли буде для 2 класу?
|
|
| |
Шестопалов |
Дата: Fr, 20.03.2009, 16:22 | Повідомлення № 9 |
Видавець посібників
| Quote (Svitla) З нетерпінням чекаю виходу підручника "Інформатика. Початковий курс. 3 клас". Вже у друкарні! Обкладинка готова, друкуються аркуші, має з’явитися до кінця березня. Замовити можа буде з сайту http://aspekt-edu/kiev.ua Десь тут на форумі (див. "Перспективний план видавнитва "Аспект") є його фрагменти та зміст. Quote (Svitla) А коли буде для 2 класу? Сьогодні текст завершеного у 1-му наближенні підручника для 2-го класу мені показувала автор. Ще 2-3 місяці роботи над ним технічних і літературних редакторів, коректорів - і можна готувати до друку. На початок наступного навчального року - обов’язково буде!
Відредаговано: Шестопалов - Fr, 20.03.2009, 16:24 |
|
| |
Svitla |
Дата: Mo, 06.04.2009, 16:00 | Повідомлення № 10 |
Новий користувач
| У мене вже є 1 примірник підручника "Інформатика. Початковий курс 3 клас". Сьогодні вперше використала на уроці. Дякую!!!!
|
|
| |
Шестопалов |
Дата: Mo, 06.04.2009, 16:26 | Повідомлення № 11 |
Видавець посібників
| Quote (Svitla) У мене вже є 1 примірник підручника "Інформатика. Початковий курс 3 клас". Сьогодні вперше використала на уроці. Цікаво, як Ви його "використали". Адже в ньому різноманітні завдання для виконання учнями під час уроку БЕЗ ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРА, на взірець робочих зошитів. Невже робите ксерокопії з книжки?!
|
|
| |
Svitla |
Дата: Tu, 07.04.2009, 16:20 | Повідомлення № 12 |
Новий користувач
| Ні, не робила ксерокопії. Використала тільки 1 завдання з теми "Алгоритми". Зробила завдання у PowerPoint і продемонструвала дітям (вони повинні були розставити дії по порядку).
|
|
| |
Шестопалов |
Дата: Tu, 07.04.2009, 19:21 | Повідомлення № 13 |
Видавець посібників
| Quote (Svitla) Ні, не робила ксерокопії. Використала тільки 1 завдання з теми "Алгоритми". Зробила завдання у PowerPoint і продемонструвала дітям (вони повинні були розставити дії по порядку). Штучно створюємо собі труднощі та успішно їх долаємо? А чи не краще забезпечити кожного учня підручником? Учні самостійно працюють, розумно завантажені індивідуальною роботою, а вчитель "п’є каву і читає газету". Чи може краще мучитись із саморобками?
Відредаговано: Шестопалов - Tu, 07.04.2009, 19:24 |
|
| |
Svitla |
Дата: We, 08.04.2009, 09:50 | Повідомлення № 14 |
Новий користувач
| Я з Вами повністю згодна, звичайно краще. І найближчим часом я збираюсь придбати підручники для 3-класу.
|
|
| |
Шестопалов |
Дата: We, 08.04.2009, 11:25 | Повідомлення № 15 |
Видавець посібників
| Quote (Svitla) Я з Вами повністю згодна, звичайно краще. І найближчим часом я збираюсь придбати підручники для 3-класу. Умница!
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |