|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Підручник з інформатики для 7 класу
|
| | |
volevikt |
Дата: Su, 22.03.2015, 09:06 | Повідомлення № 1 |
Перспективна вчителька
| У цьому році кожен навчальний заклад самостійно обиратиме та замовлятиме підручники для 4 та 7 класу на 2015/2016 навчальний рік. Цікаво було б дізнатися, який із запропонованих підручників з інформатики для 7 класу обрали для своїх шкіл форумчани і чому.
Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст, будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Su, 22.03.2015, 10:10 | Повідомлення № 2 |
| я для 7 класу вибрав підручник з інформатики авторРивкінд, це повязано з тим, що попередні 2 роки нам централізовано приходили в школу підручники саме Ривкінда, вирішив не ламати наступність по підручниках
|
|
| |
volevikt |
Дата: Su, 22.03.2015, 10:18 | Повідомлення № 3 |
Перспективна вчителька
| А я зламала наступність.))) Вибрала підручник, який вважаю найбільш зрозумілим для дітей та не переобтяжений теорією і "практикою".)
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Su, 22.03.2015, 10:28 | Повідомлення № 4 |
Ветеран спілкування
| Цитата W-w-W (  ) я для 7 класу вибрав підручник з інформатики авторРивкінд Приемственність це чудово, але... 1. Читати їх підручники просто жах, навіть інколи самому хочеться вести пальчиком по рядочку. Це специ верстали такий підручник? В Морже 42 рядкм у них 50 на сторіночку. 2. Це говорить про надмірність інформації яка зовсім непотрібна, список питань займає інколи більше сторінки, хто їх буде читати.
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Su, 22.03.2015, 10:46 | Повідомлення № 5 |
| Цитата volevikt (  ) Вибрала підручник, який вважаю найбільш зрозумілим для дітей та не переобтяжений теорією і "практикою".) згоден, але в кожному підручнику є як + так і -, в багатьох підручниках скріни такі, при перегляді і очі повилазять і це сьогодні, коли маса програм є робити якісні скріни, а скріни дурня повна та ще й є екземпляри на всю сторінку
Цитата swetikccc (  ) 1. Читати їх підручники просто жах, навіть інколи самому хочеться вести пальчиком по рядочку. Це специ верстали такий підручник? В Морже 42 рядкм у них 50 на сторіночку. 2. Це говорить про надмірність інформації яка зовсім непотрібна, список питань займає інколи більше сторінки, хто їх буде читати. так, інформації забагато і це при цьому, що на предмет виділяється 1 година цікаве ще й те, що якраз автор Морзе не весь обєм виставила в захищену версію і це багато чого говорить
Взагалі щороку веселіше з підручниками стає(( я стаю прихильником електронних версій підручників, це зручно дуже-дуже, планшети, ноутбуки і всякі "цяцьки" читають як пдф так і інші різні формати, не потрібно собою тягати паперові гантелі, нічого зайвого
|
|
| |
volevikt |
Дата: Su, 22.03.2015, 10:53 | Повідомлення № 6 |
Перспективна вчителька
| Цитата W-w-W (  ) в кожному підручнику є як + так і - Задача вчителя - обрати той підручник, де + більше, ніж -. Наприклад, більш зрозумілий виклад теорії, якісні запитання та практичні роботи, наявність електронної складової до підручника тощо.
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Su, 22.03.2015, 11:00 | Повідомлення № 7 |
| Цитата volevikt (  ) задача вчителя - обрати той підручник, де + більше, ніж -. точніше бути цапом відбувайлом при такому розкладі подій, як можна оцінювати + та -, коли я вже писав Цитата W-w-W (  ) не весь обєм виставила в захищену версію і це багато чого говорить )
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Su, 22.03.2015, 11:01 | Повідомлення № 8 |
Ветеран спілкування
| Цитата W-w-W (  ) що якраз автор Морзе не весь обєм виставила в захищену версію Як, у мене повна версія для 7 класу.
|
|
| |
volevikt |
Дата: Su, 22.03.2015, 11:01 | Повідомлення № 9 |
Перспективна вчителька
| Двох розділів кожного підручника цілком достатньо, щоб мати уявлення про весь підручник.
Цитата swetikccc (  ) Як, у мене повна версія для 7 класу. W-w-W, мабуть, мав на увазі підручники Морзе та Корнієнко для 4 класу.
|
|
| |
Bandalak |
Дата: Su, 22.03.2015, 13:00 | Повідомлення № 10 |
Лідер форуму
| Цитата volevikt (  ) А я зламала наступність.))) Вибрала підручник, який вважаю найбільш зрозумілим для дітей та не переобтяжений теорією і "практикою".) Аналогічно! 5-6 класи у нас був Морзе. Підручником це назвати можна в натяжку! Тепер замовили Казанцеву!
|
|
| |
PTetyana |
Дата: Mo, 23.03.2015, 09:24 | Повідомлення № 11 |
Прописаний назавжди
| У нас був Морзе в 6 класі. Потім замінили на Ривкінда. Так у нього забагато тексту. Але підручник Морзе побудований за методом "питання-відповідь". Учням же легше вчити матеріал у вигляді розповіді. Хоча це мабуть справа звички, але ця звичка за 4 роки початкової школи - справа серйозна.
Цитата W-w-W (  ) саме Ривкінда, вирішив не ламати наступність по підручниках Більшість наших вчителів зробили так само. Я також замовила Ривкінда, хоча підручник Казанцевої сподобався, мабуть куплю собі його додатково
|
|
| |
volevikt |
Дата: Mo, 23.03.2015, 09:44 | Повідомлення № 12 |
Перспективна вчителька
| Цитата PTetyana (  ) Більшість наших вчителів зробили так само. Я також замовила Ривкінда, хоча підручник Казанцевої сподобався Найбільше мене дивує те, що вчителям дали можливість вибрати підручник, а ми "за звичкою" знову купуємо те, що й було. А підручник, який сподобався
Цитата PTetyana (  ) мабуть куплю собі його додатково Де логіка? Навіщо тоді вчителям давалася можливість вибору? Можна ж було замовити автоматично все, що було, навіть не знайомлячись з підручниками. Якщо чесно, просто в шоці...
|
|
| |
W-w-W |
Дата: Mo, 23.03.2015, 18:15 | Повідомлення № 13 |
| Цитата volevikt (  ) Де логіка? ну я думаю, що для загального розвитку, оскільки PTetyana вибрала підручник автора Ривкінда
Цитата volevikt (  ) Навіщо тоді вчителям давалася можливість вибору? я думаю, хто-хто, а ви добре знаєте навіщо, повірте, на наступний рік ще щось нове придумають
|
|
| |
swetikccc |
Дата: Mo, 23.03.2015, 18:38 | Повідомлення № 14 |
Ветеран спілкування
| Як не дивно, щоб навчити(думати, аналізувати і т. д.) я б вибрав Морзе або Казанцеву. Я для читання вслух іЦитата PTetyana (  ) Учням же легше вчити матеріал у вигляді розповіді. Хоча це мабуть справа звички, але ця звичка за 4 роки початкової школи - справа серйозна. то чудово підійде Цитата PTetyana (  ) Ривкінда Взагалі то на підручнику з помилками краще навчу, головне їх самому знайти.
Відредаговано: swetikccc - Mo, 23.03.2015, 18:46 |
|
| |
volevikt |
Дата: Mo, 23.03.2015, 20:49 | Повідомлення № 15 |
Перспективна вчителька
| Цитата W-w-W (  ) я думаю, хто-хто, а ви добре знаєте навіщо Думала, що для свідомого та виваженого вибору підручника для дітей...
Якби там не було, ця тема - опитування, а не з'ясовування, хто правильно зробив свій вибір, а хто ні. Якщо Ви обрали той чи інший підручник - значить Ви вважаєте його найкращим. Врешті-решт працювати за ним Вам та Вашим діткам. Бажаю всім гарного та успішного навчання за обраним підручником.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2022.  |