Сб, 19.08.2017, 06:43
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

   
зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Особисті повідомлення
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво

Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІ: ЛІТЕРАТУРА З ІНФОРМАТИКИ » 2.3 Підручники і посібники у відгуках вчителів » Викладання інформатики в 11 класі 2011-2012 н. р. (Ділимось думками про...)
Викладання інформатики в 11 класі 2011-2012 н. р.
brateyko Дата: Вт, 16.08.2011, 22:11 | Повідомлення № 1
Новий користувач
Повідомлень: 8
Нагороди: 0
Рейтинг: 0
Колеги. Хто переглядав програму викладання інформатики в 11 класі (2011-2012) той напевно бачив, що на програмування виділяється 28 год (акад. рівень). А саме . Базові поняття програмування. Засоби візуальної розробки програм (9 год.) - {алгоритми і Visual Basic} і Основи структурного програмування (19 год.) - я так розумію Turbo Pascal - ЗНОВУ ПОВЕРНУВСЯ. І ЧИ МОЖНА ВИВЧИТИ VB ЗА 9 ГОД?
swetikccc Дата: Ср, 17.08.2011, 00:29 | Повідомлення № 2
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3773
Нагороди: 23
Рейтинг: 336
Quote (brateyko)
Колеги. Хто переглядав програму викладання інформатики в 11 класі (2011-2012) той напевно бачив, що на програмування виділяється 28 год (акад. рівень). А саме . Базові поняття програмування. Засоби візуальної розробки програм (9 год.) - {алгоритми і Visual Basic} і Основи структурного програмування (19 год.) - я так розумію Turbo Pascal - ЗНОВУ ПОВЕРНУВСЯ. І ЧИ МОЖНА ВИВЧИТИ VB ЗА 9 ГОД?

Да.........Які ми всі далекі від програмування, якщо базові структури зв’язуємо тільки з Паскалем.
А чому берете Visual Basic?
Візьміть Delphi, а ще скраще Lazarus
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 17.08.2011, 00:55 | Повідомлення № 3
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3670
Нагороди: 28
Рейтинг: 294
А звідки така прив'язка до конкретних мов та середовищ? Перелічені розділи можна нормально реалізувати, наприклад, мовою С++ в безплатному середовищі wxDev-C++. Дещо про це є на моєму сайті: http://teachlab.ucoz.ua/publ/2
dpi Дата: Ср, 17.08.2011, 09:09 | Повідомлення № 4
Досвідчений вчитель
Повідомлень: 1438
Нагороди: 1
Рейтинг: 39
Quote (Пилипчук_О_П)
мовою С++ в безплатному середовищі wxDev-C++

Н а этом языке надо работать в MinGW.
Пилипчук_О_П Дата: Ср, 17.08.2011, 14:50 | Повідомлення № 5
Ветеран спілкування
Повідомлень: 3670
Нагороди: 28
Рейтинг: 294
Тобто, MinGW Developer Studio? Для початкового курсу програмування wxDev-C++ має перевагу - український інтерфейс. Компілятор однаковий. Які переваги MinGW DS?
Форум інформатиків » РОЗДІЛ ІІ: ЛІТЕРАТУРА З ІНФОРМАТИКИ » 2.3 Підручники і посібники у відгуках вчителів » Викладання інформатики в 11 класі 2011-2012 н. р. (Ділимось думками про...)
Сторінка 1 з 11
Пошук:


© Форум інформатиків України, 2007-2017.