|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
МАН
| |
ViktoriaK |
Дата: Вт, 18.03.2008, 09:35 | Повідомлення № 1 |
Часто заходить...
| Будь ласка, поділіться досвідом участі у МАН з інформатики. Яку тему обрали, чому; як працювали, де брали літературу, яке місце зайняли тощо.
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Пт, 06.06.2008, 01:26 |
|
| |
Вчитель |
Дата: Вт, 01.12.2009, 23:28 | Повідомлення № 46 |
Прописаний назавжди
| Quote (VV) А що розуміють під "сесія МАН"? Це заняття з учнями професорів чи самостійна робота? Якщо є бажання - можна організувати і доцентів (не знаю за професорів, може - й їх...) БЕЗКОШТОВНО! Є така організація - АПН... Пишіть!Додано (01.12.2009, 23:28) --------------------------------------------- Мабуть - не треба... То навіщо було бідкатись!!!!
|
|
| |
gry |
Дата: Нд, 03.01.2010, 18:35 | Повідомлення № 47 |
Досвідчений учасник
| Ламаю голову - чи варто посилати на область учня, який зайняв у районі І місце (секція програмування) - розробив непогані тести з психології для шкільного психолога, якщо базова дисципліна - математика (контрольна робота також з математики). І якщо в районі ще щось він там порозв’язував, то на області буде провал, тому що вище 6-7 оцінка з математики йому не світила ніколи і не світить, хоча з програмуванням людина дружить. Ваша порада....
|
|
| |
alex |
Дата: Нд, 03.01.2010, 19:01 | Повідомлення № 48 |
Активний учасник
| Quote (gry) Ваша порада.... Нехай їде обовязково. Побачить інших учасників. Побуде в тій атмосфері. В більшості випадків зустріч, хоча і не довга з однолітками, інтелектуально більш розвинутими, приносить користь.
Відредаговано: alex - Нд, 03.01.2010, 20:54 |
|
| |
Ktara |
Дата: Нд, 03.01.2010, 19:09 | Повідомлення № 49 |
Перспективна вчителька
| gry, пусть идет. Хуже не будет. Я тоже шла с девочкой, которая не очень знала предмет, по которому писали тесты. Да, в первый год на область прошли, но с трудом, а вот на следующий год - до первой тройки (на Украине) не хватило 10 балов. Адреналин в таких дозах полезен. У нее потом стимул появился. Даже была членом Малой Академии Наук Украины. Тогда ей это помогло при поступлении в ВУЗ Так что - несмотря ни на что - опыт и общение будет полезным
|
|
| |
gry |
Дата: Пн, 04.01.2010, 08:43 | Повідомлення № 50 |
Досвідчений учасник
| Quote (Ktara) пусть идет. Хуже не будет. Дякую! Будемо пробувати.
|
|
| |
dpi |
Дата: Пн, 04.01.2010, 11:31 | Повідомлення № 51 |
Досвідчений вчитель
| Quote (gry) Будемо пробувати. , если есть свободное время.
|
|
| |
larisa2007 |
Дата: Вт, 09.02.2010, 09:04 | Повідомлення № 52 |
Часто заходить...
| Моего ученика вызвали на Ман. Профилирующей предмет - математика. может кто-нибудь поделится текстами контрольных работ с прошлых лет? понятно, что это уровень олимпиад, но хотелось бы конкретнее.
|
|
| |
myscience |
Дата: Ср, 07.04.2010, 00:55 | Повідомлення № 53 |
Новий користувач
| Конкурс Малой академии наук - лучший конкурс
|
|
| |
LeMa |
Дата: Пт, 23.12.2011, 20:21 | Повідомлення № 54 |
Новий користувач
| Нову тему відкривати не хочу, тому спитаю тут - чи правда, що додаватимуть бали при тестуванні, якщо дитина пройшла міський МАН? Хто володіє інформацією, викладіть посилання, будь ласка!
|
|
| |
Пилипчук_О_П |
Дата: Сб, 24.12.2011, 04:09 | Повідомлення № 55 |
Ветеран спілкування
| МАН - позашкільний навчальний заклад. Такий як ДЮСШ або музична школа. Ви працюєте в такому закладі?
|
|
| |
LeMa |
Дата: Нд, 25.12.2011, 01:05 | Повідомлення № 56 |
Новий користувач
| Мабуть, я неправильно поставила запитання, переформулюю: учень 11 класу зайняв 1 місце у міському етапі конкурсу науково-дослідницьких робіт малої академії наук. Чи отримає він додаткові бали за своє 1 місце, які сумуватимуться з тими балами, які він одержить під час зовнішнього незалежного оцінювання?
|
|
| |
pasichov |
Дата: Нд, 25.12.2011, 13:04 | Повідомлення № 57 |
Наполегливий учасник
| Quote (LeMa) Мабуть, я неправильно поставила запитання, переформулюю: учень 11 класу зайняв 1 місце у міському етапі конкурсу науково-дослідницьких робіт малої академії наук. Чи отримає він додаткові бали за своє 1 місце, які сумуватимуться з тими балами, які він одержить під час зовнішнього незалежного оцінювання? За міський (1 етап) не отримає. Добре було б, щоб не отримував і за наступні. І за перемоги на олімпіадах будь-якого рівня теж. Дітям, що є дійсними переможцями, ці %$%%$% пільги не потрібны, вони ЗА БУДЬ-ЯКИХ обставин набирають на до жаху спимітизованих завданнях ЗНО найвищіі бали (може, не лише вони, але і вони теж, це однозначно), і свого досягають. А ось наявність пільг в нашому корумпованому суспільстві (а освіта одна з найбільш корумпованих та "кумівських" сфер цього суспільства) породжує нестримне бажання дорослих лазити брудними руцями в дитячі ігри з метою отрмання цих пільг.
|
|
| |
mouse |
Дата: Пн, 26.12.2011, 22:44 | Повідомлення № 58 |
Ветеран спілкування
| важко тут з Вами не погодитись... Адже, навіть переможці районих олімпіад будуть набирати високи бали на ЗНО, це факт (перевірений). У нас багато таких парадоксів Знаю не по чутках.
|
|
| |
dpi |
Дата: Вт, 27.12.2011, 00:01 | Повідомлення № 59 |
Досвідчений вчитель
| А я согласен мухи отдельно, катлеты отдельно.
|
|
| |
PTetyana |
Дата: Ср, 28.12.2011, 15:35 | Повідомлення № 60 |
Прописаний назавжди
| Quote (Пилипчук_О_П) МАН - позашкільний навчальний заклад. Такий як ДЮСШ або музична школа. Ви працюєте в такому закладі? А хто по школах там працює? Нам сказали, маєте вищу категорію, пишіть з учнями наукову роботу. Добре, написали (вірніше спробували). Я ніколи не займалася науковими, тому точно що і як потрібно робити не знала. Переглянули з учнем зразки тем, що знайшли в інтернеті на сайтах МАН. З програмуванням в учня не дуже, тому вирішили створити базу даних в Access. Багато таблиць, форми (половина з яких містить макроси для запуску різних обєктів і т.д.), запити і все таке інше. Получилася зручна база даних про учнів для класного керівника. І що - нам сказали, нема дослідження і все... Я розумію, що не було створено якогось нового продукту, але якщо написати якусь програму, то це теж не дослідження, а створення. Може хтось стикався з таким ближче? Почали вчити з учнями Делфі, є плани на наступний рік написати якусь програму, але може не варто. Ліпше дослідити вплив якогось ну дуууже небезпечного віруса на ПК?
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |