|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Презентації - Prezi
|
NataliyG |
Дата: Пт, 30.08.2013, 21:08 | Повідомлення № 1 |
Активний учасник
| Cучасний спосіб подачі інформації. Чи може трохи інший. Сервіс Prezi дуже цікавий і простий у використанні. Їх ще називають "хмарковими" презентаціями. Чи може доповідь з використанням Prezi замінити Power Point? Які нюанси роботи з сервісом? Я тут знайшла декілька посилань, написала свої думки і зробила невелику Prezi: http://paperomaniyscho.ucoz.ua/news....08-17-5 У цій темі пропоную поговорити про Prezi, можливо комусь дізнатися, щось нове. А взагалі треба бути в курсі всіляких нових сервісів.
[admin]Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: W-w-W - Сб, 26.12.2015, 15:51 |
|
| | |
vinohodov |
Дата: Пт, 30.08.2013, 21:29 | Повідомлення № 2 |
Прописаний назавжди
| Цитата (NataliyG) А взагалі треба бути в курсі всіляких нових сервісів. Звичайно потрібно Тим паче, що новому сервісу, якщо не помиляюсь, вже 9 років.
|
|
| | |
Ktara |
Дата: Сб, 31.08.2013, 09:37 | Повідомлення № 3 |
Перспективна вчителька
| Действительно сервис далеко не новый и кажись не бесплатный
|
|
| | |
NataliyG |
Дата: Сб, 31.08.2013, 10:59 | Повідомлення № 4 |
Активний учасник
| Цитата (Ktara) Действительно сервис далеко не новый и кажись не бесплатный Ні якщо створювати Prezi он-лайн то це безкоштовно, зареєструвався і вперед. Я особисто не помітила, щоб від мене вимагали гроші. Більше того для зберігання prezi виділяється 100Mb десь читала таку рекомендацію, якщо це закінчиться то можна створити новий акаунт і працювати знову безкоштовно. От що стосується of-лайн програмного забезпечення, я щось не розібралося як воно працює завантажила, встановила а вони хочуть від мене пароль і логін тобто все одно хоче звязок з інтернетом. Цитата (vinohodov) Тим паче, що новому сервісу, якщо не помиляюсь, вже 9 років. Дивно чому такий цікавий сервіс не став популярним?
|
|
| | |
Пилипчук_О_П |
Дата: Сб, 31.08.2013, 12:49 | Повідомлення № 5 |
Ветеран спілкування
| На їхньому форумі - більше 57000 учасників. За останні декілька годин додалося 4 учасники. Обговорюється більше 50000 тем. Хіба це не популярність?
|
|
| | |
NataliyG |
Дата: Сб, 31.08.2013, 16:19 | Повідомлення № 6 |
Активний учасник
| Цитата Пилипчук_О_ПНа їхньому форумі - більше 57000 учасників. За останні декілька годин додалося 4 учасники. Обговорюється більше 50000 тем.Так само можна говорити і про скажімо Delphi. На скількох форумах його обговорюють, тим не менше і тут є така тема. Я не так сформулювала думку. На мою думку цей сервіс не популярний серед учителів: для представлення власного досвіду, пояснення теми уроку, тощо. А міг би бути таким. Звичайно є проблема з можливостями інтернету у вчителів, але ж це питання часу.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |