|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Танцююча дівчина
|
| |
Комарик |
Дата: Пт, 18.12.2009, 18:45 | Повідомлення № 1 |
Прописаний назавжди
| то у який бік крутиться дівчина?)
|
|
| | |
Ktara |
Дата: Пт, 18.12.2009, 19:10 | Повідомлення № 2 |
Перспективна вчителька
| пока на нее смотрела, то она 5 раз поменяла направление, потом мне надоело
|
|
| | |
vkravchuk |
Дата: Пт, 18.12.2009, 19:37 | Повідомлення № 3 |
Новий користувач
| Як не дивно, але буквально вчора я переглядав багато сайтів з оптичними ілюзіями. Серед цих ілюзій є "танцююча дівчина". Як стверджується, різні люди (залежно від того, яка половина мозку більше розвинена) бачать по різному. А дехто може бачити по черзі. Очевидно до них належить і Ktara Багато оптичних ілюзій можна знайти на сайті: [url=http://www.zipsites.ru/graphics/illusion/]
|
|
| | |
sgrecords |
Дата: Пт, 18.12.2009, 20:42 | Повідомлення № 4 |
Активний учасник
| Вліво
|
|
| | |
Ktara |
Дата: Пт, 18.12.2009, 20:53 | Повідомлення № 5 |
Перспективна вчителька
| мы тут с мужем спорили,я ему говорю что она крутится в обе стороны, а он говорит, что неправда - что только против часовой стрелки
|
|
| | |
serg |
Дата: Пт, 18.12.2009, 21:26 | Повідомлення № 6 |
Я тут недавно...
| Все залежить під яким кутом дивитися
|
|
| | |
Комарик |
Дата: Пт, 18.12.2009, 21:55 | Повідомлення № 7 |
Прописаний назавжди
| Quote (serg) Все залежить під яким кутом дивитися може вам і так. але для більшості це все ж не так.
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Сб, 19.12.2009, 00:52 | Повідомлення № 8 |
Лідер форуму
| Quote (Ktara) что неправда - что только влево Із курсу фізики 9 класу усім відомо, що тіло може обертатися за годинниковою стрілкою, або ж проти годинникової стрілки. Але ж ніяк не "вліво" чи "вправо". А ще все залежить від того як дивитися на дівчину, з неба на голову, чи з підлоги під спідницю! Якщо дивитися з неба - то вона обертається за годинниковою стрілкою, а коли із підлоги - то проти. Хто не довіряє своєму власному сприйняттю руху - робимо простий дослід. 1) зберігаємо даний gif файл на диск; 2) відкриваємо у програмі Adobe Image Ready5.0 - 9.0, або у Фотошоп СS3 чи CS4; 3) дивимося на палітру "Анімація" (включається через меню "вікно") 4) бачимо там 34 кадри анімації; 5) повільно прокручуємо покадрово і спостерігаємо за реальним рухом, без ілюзії; 6) від 14-го по 20-тий кадри є рухи туди-сюди, щоб запутати глядача; 7) потрібно дивитися на груди дівчини, по них найкраще помітно справжні рухи!!!
|
|
| | |
Комарик |
Дата: Сб, 19.12.2009, 13:02 | Повідомлення № 9 |
Прописаний назавжди
| Quote (Bandalak) Хто не довіряє своєму власному сприйняттю руху - робимо простий дослід. цікаві спостереження. але, чесно кажучи, у мене є деякі інші, які теж засновані на передивлянні анімації по кадриках. тільки поки не хочу їх викладати, хай народ ще поголосує)
|
|
| | |
PanPete |
Дата: Сб, 19.12.2009, 13:35 | Повідомлення № 10 |
Наполегливий учасник
| Можливо щось з психікою, але бачу тільки рух за годинниковою срілкою, напрям цей не змінюється
|
|
| | |
W-w-W |
Дата: Сб, 19.12.2009, 13:37 | Повідомлення № 11 |
| Quote (PanPete) Можливо щось з психікою, але бачу тільки рух за годинниковою срілкою, напрям цей не змінюється Ні з психікою нормально, почекайте і помітите, що вона періодично певертається проти годинникової стрілки!
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Сб, 19.12.2009, 14:02 | Повідомлення № 12 |
Лідер форуму
| Quote (Махновець_Ігор) періодично певертається проти годинникової стрілки! Частково повертається, але повний круг проти стрілки не робить!
|
|
| | |
sgrecords |
Дата: Сб, 19.12.2009, 22:05 | Повідомлення № 13 |
Активний учасник
| Quote (Bandalak) Із курсу фізики 9 класу усім відомо, що тіло може обертатися за годинниковою стрілкою, або ж проти годинникової стрілки. Але ж ніяк не "вліво" чи "вправо". В майбутньому буду лаконічнішим (я забув що я на форумі викладачів) Все ясно, Комарик періодично змінює фотографію :), вчора дама циркуліровала проти годинникової стрілки, сьогодні за годинниковою. І куди я тільки не заглядував, і під спідницю, і на груди...
|
|
| | |
Bandalak |
Дата: Сб, 19.12.2009, 23:26 | Повідомлення № 14 |
Лідер форуму
| Quote (sgrecords) Комарик періодично змінює фотографію треба було скачати учорашню і порівняти із сьогоднішою
|
|
| | |
dpi |
Дата: Сб, 19.12.2009, 23:34 | Повідомлення № 15 |
Досвідчений вчитель
| Смотрел одновременно с женой. Она видит по я против часовой. У меня напрвление меняется у нее нет и наоборот. Обман зрения.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2021.  |