|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Полтава Кременчук |
| Newbie |
Дата: Ср, 04.03.2009, 14:08 | Повідомлення № 1 |
|
Хелпер
Група: Друзі форуму
| Заключний етап конкурсу "Вчитель року 2009" буде проходити в Кременчуці Полтавської області. Ще до Полтави я потяг знайшла, а в Кременчук він не їде. Очевидно треба буде в Полтаві пересідати на місцевий потяг. Але на сайті написано окремо Полтава півд. і Полтава київська. То різні вокзали? Я в тих краях взагалі ніколи в житті не бувала, тож буду вдячна за поради, досвід і т.д. Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Ср, 04.03.2009, 22:29 | Повідомлення № 2 |
|
Мудрий вчитель
| Поїзд №128. По непарних. 12.30 зі Львова, а о 8,00 в Кременчузі. http://www.pz.gov.ua/_q/exprt.php?lid=1&mid=31
|
|
| | |
| gry |
Дата: Чт, 05.03.2009, 05:24 | Повідомлення № 3 |
|
Прописаний назавжди
Група: VIP-користувачі
| З станції Полтава-Південна на Кременчук ходять дизель-поїзди "Полтава-Кременчук", "Харків-Кременчук". В 11 год походить пасс. "Харків_Кременчук". А взагалі - порада. Переїдьте на автовокзал , там автобуси на Кременчук - щогодинно.
|
|
| | |
| Newbie |
Дата: Чт, 05.03.2009, 08:32 | Повідомлення № 4 |
|
Хелпер
| filnick, дякую, його я бачила. просто вчора чомусь подумала, що мені парне число потрібне. а виїзд же в попередній день. тож ним і поїду Quote (gry) А взагалі - порада. Переїдьте на автовокзал , там автобуси на Кременчук - щогодинно. дякую за пораду! от власне я не знала чи є такі автобуси і звідки вони їдуть
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|