|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Паління | |
| |
| false |
Дата: Пн, 26.01.2009, 13:24 | Повідомлення № 1 |
|
Я тут недавно...
Група: користувачі
| Зверніть Увагу!!!
|
|
| | |
| salal |
Дата: Нд, 24.01.2010, 19:25 | Повідомлення № 61 |
|
Прописаний назавжди
Група: VIP-користувачі
| Цікаво, що шкідливіше: регулярне паління, чи регулярне вживання кави?
|
|
| | |
| grebenchukov |
Дата: Нд, 24.01.2010, 19:48 | Повідомлення № 62 |
|
Тут живе...
| Quote (salal) Цікаво, що шкідливіше: регулярне паління, чи регулярне вживання кави? Добре, що регулярний секс не шкідливий
|
|
| | |
| salal |
Дата: Пн, 25.01.2010, 06:37 | Повідомлення № 63 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (grebenchukov) Добре, що регулярний секс не шкідливий ;) Я розумію Ваш гумор, але питання я поставив серйозно. Справа в тому, що і цигарки і кава містять слабкі наркотичні речовини, які при вживанні тонізують організм. Цим і викликана залежність від них людей, які їх регулярно вживають. Ось тільки паління ми возвели в ранг шкідливої та недостойної для вихованої людини звички, а вживання кави - ні. Хоча на організм вона впливає досить шкідливо. Шкідливість паління - це багато в чому соціальне питання. Вживання сучасної вуличної їжі (біляші, чебуреки, пончики тощо) та навіть їжі із певних продуктів із супермаркетів набагато більш небезпечне аніж паління. Із палінням держава і суспільство якось борються, а ось із продажею неякісних та шкідливих продуктів - ні. Оце і є справжня глобальна проблема нашого суспільства. А паління у порівнянні з нею - це дрібниці. Хоча я не виправдовую паління. Це дійсно досить шкідлива звичка, від якої слід відмовлятися.
Відредаговано: salal - Пн, 25.01.2010, 06:49 |
|
| | |
| Ktara |
Дата: Пн, 25.01.2010, 20:41 | Повідомлення № 64 |
|
Перспективна вчителька
Група: Модератори
| Quote (salal) Цікаво, що шкідливіше: регулярне паління, чи регулярне вживання кави? ну дивлячись якої кави Наприклад, від розчинної - не досить добре відчуваю, але мелену каву можу заварювати та пити до 10 разів на день (це вже мало, бо раніше менше 15-ти філіжанок не виходило). Зараз, якщо вдома, то разів 10 стабльно, якщо ж на роботі - то обходжусь 5-ма Так що з усією відповідальністю відношу себе до кавоманів (чи то кавовумен) На всі питання з усією серйозністю відповідаю - зі здоров'ям все гаразд (каву в такій кількості вживаю вже давно, єдине що вдома завжди була кава в зернах, тому звикла саме до неї). В зв'язку з тим що с минуло спорсменка то 2 рази на рік проводили дуже ретельну перевірку здоров'я - із серцем все гаразд (за стандартом кажуть, що кава "садить" серце)
|
|
| | |
| bambuchia |
Дата: Вт, 26.01.2010, 15:15 | Повідомлення № 65 |
|
Тут живе...
Група: Кандидати в VIP
| Quote (Ktara) (за стандартом кажуть, що кава "садить" серце) вона просто трохи тиск піднімає...
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Вт, 26.01.2010, 15:22 | Повідомлення № 66 |
|
Знавець вірусів
| Quote (Ktara) за стандартом кажуть, що кава "садить" серце 50 грамова банка на день з серцем ніяких проблем ніколи не було, тиск як в космонафта 80/120
|
|
| | |
| vitert |
Дата: Вт, 26.01.2010, 18:49 | Повідомлення № 67 |
|
Тут живе...
| Quote (Ktara) На всі питання з усією серйозністю відповідаю - зі здоров'ям все гаразд (каву в такій кількості вживаю вже давно, єдине що вдома завжди була кава в зернах, тому звикла саме до неї). В зв'язку з тим що с минуло спорсменка то 2 рази на рік проводили дуже ретельну перевірку здоров'я - із серцем все гаразд (за стандартом кажуть, що кава "садить" серце) Quote (НІКОЛЯ) 50 грамова банка на день з серцем ніяких проблем ніколи не було, тиск як в космонафта 80/120 По-перше очевидна річ, не дивлячись на те, що є загальна тенденція, дія на організм чи то куріння чи то кави чи то будь чого іншого і відповідна шкода чи користь індивідуальна. По-дурге, щоб робити якісь висновки, давайте проведемо такий екперемент: зробимо ваших клонів які будуть протягом, наприклад 10 років жити абсолютно однаково з єдиною різницею, що вони, або ви, як захочете, не питимите кави, а потім через 10, 20 років порівняємо серце та інші показники, як думаєте чи буде різниця, особливо після 50 грамової банки в день. Як на мене різниця якась буде, питання в тому наскільки суттєва, чи варто платити за задоволення, чи то звичку. Прошу за клонів не ображатись, можете перевірити на мені.
|
|
| | |
| Комарик |
Дата: Вт, 26.01.2010, 19:01 | Повідомлення № 68 |
|
Прописаний назавжди
| Quote (vitert) можете перевірити на мені. маєте свого клона?)
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Вт, 26.01.2010, 19:14 | Повідомлення № 69 |
|
Знавець вірусів
| Quote (vitert) Прошу за клонів не ображатись Про які образи може йти річ ви висловили свою думку Згоден але якщо не мати шкідливої звички жодної почнуть рости з спини крила і німб підсвічувтиме вночі. Є поговорка (Хто не курит и не пёт тот здоровиньким помрёт )
|
|
| | |
| ppima |
Дата: Вт, 26.01.2010, 21:16 | Повідомлення № 70 |
|
Тут живе...
| 15 капель настойки женьшеня і 1 ст. л. суміші меду з бджолиним пилком щодня натощак за півгодини до сніданку - і живіть гарантійно більше 80 років! Перевіряю на собі. Про результат повідомлю через 40 років На 700г рідкого меду - пилок 100г , помішувати до загусання (рекомендації сестри-лікаря). Каву краще обминати.
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Ср, 27.01.2010, 15:49 | Повідомлення № 71 |
|
Перспективна вчителька
| vitert, я клон своєї мами (звідки ж в мене могла взятися така прихільність до кави). так от у мами норма - це разів з 20 на день посидіти за чашечкою кави (саме чашечкою для кави а не 400 гр чашки)
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|