|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Паління | |
| |
| false |
Дата: Пн, 26.01.2009, 13:24 | Повідомлення № 1 |
|
Я тут недавно...
Група: користувачі
| Зверніть Увагу!!!
|
|
| | |
| bambuchia |
Дата: Ср, 22.04.2009, 19:56 | Повідомлення № 46 |
|
Тут живе...
Група: Кандидати в VIP
| Нічого, доведено фактами, що з\п у інформатиків не велика, а цигарки скоро дуже подорожчають - от і прийдеться всім кинути
|
|
| | |
| PanPete |
Дата: Ср, 22.04.2009, 20:06 | Повідомлення № 47 |
|
Наполегливий учасник
Група: VIP-користувачі
| Quote (bambuchia) з\п у інформатиків не велика, а цигарки скоро дуже подорожчають - от і прийдеться всім кинути Роботу чи цигарки?
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Ср, 22.04.2009, 20:12 | Повідомлення № 48 |
|
Перспективна вчителька
Група: Модератори
| ну я так понимаю, тут приоритеты каждый расставит сам
|
|
| | |
| filnick |
Дата: Ср, 22.04.2009, 22:21 | Повідомлення № 49 |
|
Мудрий вчитель
Група: Друзі форуму
| У 1985-му так боролися з пияцтвом, що через рік не стало спочатку цукру, а потім зникли кондитерські вироби. Мовчу про кримські та молдавські виноградники. Довго потім доводилось викарапкуватись від країні від рішень таких реформаторів.
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Ср, 22.04.2009, 22:38 | Повідомлення № 50 |
|
Знавець вірусів
| Quote (bambuchia) а цигарки скоро дуже подорожчають - от і прийдеться всім кинути Ага доведеця , наче бачу ! В Польші та Чехії цигарки та спиртне дорогі як скажені 5 років тому мені мальборо українське до речі перевезене з неньки України добрими контробандистами виходило дешевше курити як їхній валет який по їх міркам найдешевший з цигарок . Я думаю що в нас буде те саме словянські країни побратими не дадуть померти від тютюнового голоду . Бо самі на цьому зароблять гарненько за щот різниці в ціні.
|
|
| | |
| salal |
Дата: Нд, 24.05.2009, 10:48 | Повідомлення № 51 |
|
Прописаний назавжди
| Вважаю, що паління не має прямого зв'язку з професією або спеціальністю. У нього свої причини.
|
|
| | |
| ihor_hontar |
Дата: Нд, 24.05.2009, 14:02 | Повідомлення № 52 |
|
Досвідчений вчитель
| Quote (Bandalak) Якщо Ви курите, то поясніть нам, яка від цьго користь? Робота наша вчительська така.... Все на нервах, як із сторони учнів, так інколи зі сторони начальства. Та інші проблеми. А покуривши, заспокоюєшся. На здоров'я від курива не жаліюсь, хоч курю 34 роки.
|
|
| | |
| bambuchia |
Дата: Нд, 24.05.2009, 18:13 | Повідомлення № 53 |
|
Тут живе...
Група: Кандидати в VIP
| Заспокоюватись слід, на мою думку, не сигаретою, а наприклад чаєм, снеком, чи простою цукеркою.
|
|
| | |
| mouse |
Дата: Пн, 25.05.2009, 11:13 | Повідомлення № 54 |
|
Досвідчений учасник
| Треба розв*язувати олімпіадні задачі, замість паління.
|
|
| | |
| ALEKS |
Дата: Пт, 22.01.2010, 15:44 | Повідомлення № 55 |
|
Я тут недавно...
| Як бачите опитування показує інші. Можете подивитися на мене. Не пали, не палю і не збираюся, хоча працюю в тих же умовах, що і інші. Це вже залежить від самої людини. І знаю не одного, який кинув палити. І як же особистий приклад?
|
|
| | |
| mudrak |
Дата: Пт, 22.01.2010, 17:57 | Повідомлення № 56 |
|
Прописаний назавжди
| Не знаю ні одного. Якщо людина в щось "вляпалася" - вона зробить все, щоб виправдати себе перед собою ж. З іншого боку - кажуть, що звичка це частина людини, правильніше було б сказати: Людина - це комплекс звичок, і змінювати їх це витягувати себе за вуха з болота.
|
|
| | |
| Oliver81 |
Дата: Сб, 23.01.2010, 21:49 | Повідомлення № 57 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Я курив довго(тобто 13 років). Ніколи непробував кинути. Скурював небагато пачку на 2-3 дні вистачало. В школі був єдиним курцем серед вчителів :-) Кинув просто непокуривши 3 дні жодної сигарети, був хворий(просто неміг курити). Після цього попробував закурити знову....... Закашлявся, як новачок:-) Пробував ще після того з 5 разів і все одне й теж саме. коли ти працюєш 12 год за компом в школі і ще з 5-6 год вдома, то просто щоб зробити перерив ходив курити. Шановні колеги кидайте курити:-)
|
|
| | |
| koljada |
Дата: Нд, 24.01.2010, 11:18 | Повідомлення № 58 |
|
Часто заходить...
| Один мій знайомий говорить - "Курить - сосать гнойный палец сатаны" І де тут логіка пукнути - соромляться (хоча це природньо), зате як гордо виходять і палять скрізь, де не попадя, отруюючи оточуючих. Не розумію.
|
|
| | |
| Вчитель |
Дата: Нд, 24.01.2010, 13:40 | Повідомлення № 59 |
|
Прописаний назавжди
| Палю... Не так, як деякі (по пачці), але не хочу цього кидати - поки не заважає... Ха, цитата! "Копченое дольше сохраняется"
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Нд, 24.01.2010, 14:21 | Повідомлення № 60 |
|
Знавець вірусів
| Quote (koljada) дин мій знайомий говорить - "Курить - сосать гнойный палец сатаны" А мій знайомий один говорить; що протопити в грудях цигаркою в зимовий день це святе діло Прям терафлю і панацея від грипу
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|