|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Поговоримо про надприроднє
| |
SLKuty |
Дата: Пт, 08.02.2008, 00:05 | Повідомлення № 1 |
Монтажер
| Одна моя знайома приходить надрукувати сторінку тексту і прінтер нехоче друкувати викидаються якісь таблиці з критичними помилками і т.д. Вона пішла і прінтер сам включився і спокійно надрукував все що треба ЦЕ ТРАПЛЯЛОСЯ ДЕКІЛЬКА РАЗІВ Студентку чуть не вигнали з ВУЗу бо в її присутності переставали працювати компютери. Може хтось знає ще якісь випадки з власного досвіду?
Відредаговано: WWW - Нд, 11.05.2008, 18:40 |
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Вт, 10.02.2009, 16:31 | Повідомлення № 31 |
Знавець вірусів
| Quote (alpex) А в мене "вишка" Киівстара знаходиться менш ніж за 100 метрів від кабінету. мабуть, і прилад не заглушить.... Заглушить граючись .перевірено на вишці лайфва . Іможе не тільки заглушити а і вивисти зладу повністю. СВЧ -Фазетрон використовуєтся не тільки в мікроволновках і гріє не тільки органіку а і неорганіку в залежності від модулювання поля. 
|
|
| |
GаrDArik |
Дата: Ср, 11.02.2009, 13:24 | Повідомлення № 32 |
Прописаний назавжди
| Quote (Ковальчук_Олександр) Я нікого не боюсь, бо ніхто нічого мені не всилі зробити. Що мені відповісти? На жаль, нічого... В мене в школі теж є такий. В 10му класі викликали і матір - все до одного місця... Зато в 11 зараз всі ставлять 1ці і н\а. Принципово. Мамаша зато зараз бігає - "Шо надо сдать шоб бил атестат?" А вчителі принципово ставлять 1ці і н\а - слава богу шо більше нема за шо ставити... Це єдиний спосіб, яким можна показати шо ми щось можемо. А він, доречі, і директора посилав (не говорячи вже про вчителів) і дітям волосся на уроках підпалював, і директору шини проколов і ще багато чого... На жаль, тільки в кінці 11 класу можна показати дебілу шо воно дебіл(((
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Ср, 11.02.2009, 22:21 | Повідомлення № 33 |
Знавець вірусів
| Quote (argun) Вони давно зрозуміли систему і розуміють, що можуть що завгодно утнути, а їм за це нічого. Один учень мене запитує: кого мені в цій школі боятись? Вас? Директора? Кого? Я нікого не боюсь, бо ніхто нічого мені не всилі зробити. В мене в школі такий варіант не пройшов би . Справа в тому що що якби мені таке змолозив учень то отриав би від своїх ровесників в роговий відсік . Вониб його зачмирили . тому що все залежить не тільки від репутації учителя як людини яка засТавляє їх щодня гризти граніт науки .А і від того як себе вчитель поведе в конкретні ситуації . В мене був випадок що я дав по шиї одному учневі поза тереторією школи 11 класнику за те що він нецензурно виражався біля магазину ,через годину він прибіг з татом що ж оставалось робити тато виявивсь таким як і син вирішив показати своє я .Довелось відвести тата в бік і добряче віддухопелити ,лісля цьо випадку я звуку ніколи не чув від цого учня на уроках хоч інші вчителі жаліются що що він зрива їм уроки постійно.
|
|
| |
Ketrin |
Дата: Пн, 16.02.2009, 09:58 | Повідомлення № 34 |
Часто заходить...
| Quote (НІКОЛЯ) віддухопелити ви що реально дали під дих , чи так просто "гарненько" поговорили? Бо то не манера - вирішувати бійками. Хоча я розумію, що бувають важкі випадки, але кулаками 
|
|
| |
VicS13 |
Дата: Пн, 16.02.2009, 13:28 | Повідомлення № 35 |
Тут живе...
| НІКОЛЯ, Была и уменя аналогичная ситуация, еше на заре моей пед. деятельности.... в 1992 году я только закончил институт. Я преподавал тогда физику и был у меня один такой же буйный 11-классник....... Пришлось поговорить с ним в препараторской..... По душам. И он понял..... Шо самое странное. До конца школы был моей правой рукой. Во всем помогал..... Оказалось что он довольно несчастный пацан, сирота при живых метери о отце, воспитывался дедом и бабой, причем дед воспитывал его батогом. Т.е. он понял единственный доступный ему язык........ Видимо А.С. Макаренко был прав......
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Пн, 16.02.2009, 16:49 | Повідомлення № 36 |
Знавець вірусів
| Quote (Ketrin) Хоча я розумію, що бувають важкі випадки, але кулаками Довелось в прямому смислі віддухопелити інакшого виходу не було . Ну не доходить до нього людска мова . Я проводив з ним бесіди здесяток раз результат нуль . А зараз це золота дитина звуку не чути .
|
|
| |
shef100 |
Дата: Чт, 16.04.2009, 12:26 | Повідомлення № 37 |
Тут живе...
| Я, коли в дитини якісь проблеми з компом, говорю на повному серйозі, що напевне вона зранку дома була неслухняна. І от одного разу при аналогічній ситуації дитина відповідає. що якраз сьогодні вона була дома ідеально слухняна, бо дуже хотіла, щоб з компом було все добре !
|
|
| |
НІКОЛЯ |
Дата: Чт, 16.04.2009, 12:35 | Повідомлення № 38 |
Знавець вірусів
| Бува таке що пк глючать без видиміх причин 1 день на другий все в нормі . В сисадмінів це називається Компютери відчувають настрій адміна.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2023.  |