|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Служба в армии | |
| |
| sgrecords |
Дата: Вт, 23.02.2010, 15:53 | Повідомлення № 1 |
|
Активний учасник
Група: VIP-користувачі
| В моей семье все служили и воевали, но мне, к сожалению, выпала участь стать воином запаса :( А вам?
Відредаговано: sgrecords - Вт, 23.02.2010, 19:09 |
|
| | |
| dpi |
Дата: Вт, 23.02.2010, 17:41 | Повідомлення № 2 |
|
Досвідчений вчитель
| 20 лет в ВВС, хотел написать лучших, но жизнь интересна и на гражданке. Оптимизм везде помогает выживать.
|
|
| | |
| igor_ |
Дата: Вт, 23.02.2010, 21:38 | Повідомлення № 3 |
|
Тут живе...
| Чесно відучився на військовій кафедрі. Перед присвоєнням звання лейтенанта артилерії послали на медкомісію, а там сказали "Слухай, хлопчина, ти чого там вчився? Ти ж по зору не проходиш." А зір у мене дійсно дуже поганенький. Ось так українська армія понесла чергову втрату...
|
|
| | |
| mudrak |
Дата: Ср, 24.02.2010, 08:45 | Повідомлення № 4 |
|
Прописаний назавжди
| 2 роки в "несокрушимой и легендарной"! Усурійськ, Хабаровськ, Владивосток, прикордонний закритий район, Павловський вугільний розріз, досвід неоціненний, враження різнобічні, навички незабутні (ще й досі як побачу по телевізору автомат, то обов'язково вночі буду його "розбирати", "чистити" і "стріляти").
|
|
| | |
| gromko |
Дата: Ср, 24.02.2010, 16:51 | Повідомлення № 5 |
|
Лінуксоїд
Група: Друзі форуму
| Починав з 2-ох років строкової у Московському військовому окрузі, ПРО. Служив і опісля - капітан запасу. Ніколи не жалкував - школа життя. Все залежить від того, як ти сприймаєш військову службу і як зумієш адаптуватися у цьому середовищі. Бачив різні військові частини і в різний час, тож можу сказати , що негативний образ армійської служби створений нашими мас-медіа (журналістами) і фільмами типу "ДМБ", які є карикатурою на справжню військову службу.
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Ср, 24.02.2010, 21:44 | Повідомлення № 6 |
|
Модератор
Група: Модератори
| Quote (igor_) Чесно відучився на військовій кафедрі. Перед присвоєнням звання лейтенанта артилерії послали на медкомісію, а там сказали "Слухай, хлопчина, ти чого там вчився? Ти ж по зору не проходиш." А зір у мене дійсно дуже поганенький. Ось так українська армія понесла чергову втрату... Я разом з Ігорем на одній кафедрі учився. Разом "стріляли" на папері Гаубицею. Правда один раз нас возили на полігон з автомата постріляти у Сторожинець. Тепер я офіцер запасу Української Армії!
|
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Чт, 25.02.2010, 10:18 | Повідомлення № 7 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Відслужив чесно у 1972 році в РАДЯНСЬКІЙ АРМІЇ. Але чомусь до цього часу (мені вже 60) з військового обліку не знятий Невже в такому віці треба такі солдати в УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ?
|
|
| | |
| sgrecords |
Дата: Чт, 25.02.2010, 10:32 | Повідомлення № 8 |
|
Активний учасник
| Ви себе не дооцінюєте. Наприклад, Президент України в свої 60 - Верховний Головнокомандуючий
|
|
| | |
| ihor_hontar |
Дата: Чт, 25.02.2010, 11:40 | Повідомлення № 9 |
|
Досвідчений вчитель
Група: Друзі форуму
| Відслужив чесно у 1986-88 році в РАДЯНСЬКІЙ АРМІЇ, 2 роки в строкової у Закавказькому військовому окрузі ПВО, с. Аляти на березі Каспійського моря - офіційно! Ніколи не жалкував - це дійсно школа життя. Quote (gromko) Все залежить від того, як ти сприймаєш військову службу і як зумієш адаптуватися у цьому середовищі. Бачив різні військові частини і в різний час, тож можу сказати , що негативний образ армійської служби створений нашими мас-медіа (журналістами) і фільмами типу "ДМБ", які є карикатурою на справжню військову службу. Цілком Вас, gromko, підтримую.
|
|
| | |
| НІКОЛЯ |
Дата: Нд, 28.02.2010, 21:30 | Повідомлення № 10 |
|
Знавець вірусів
Група: Модератори
| РАДЯНСЬКА АРМІЯ 2 роки в Ленінграді та Казакстані як положено Було весело З ЗПУшки настрілявсь досхочу
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|