|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Питання. по MS продуктам. |
| SMART |
Дата: Нд, 17.01.2010, 17:28 | Повідомлення № 1 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| В мене є список питань. по 2 ьох основних програмах . WORD / EXCEL 1) Як переглянути закладки в діалоговому вікні ? 2) Як згрупувати фыгури? 3) яК СТВОРИТИ АВТОТЕКСТ. 4) Як вставити автотекст? 5) Як один текстовий документ вставити в інший? прошу допомогти =) бажано сьогодні =)
Відредаговано: SMART - Нд, 17.01.2010, 17:29 |
|
| | |
| koljada |
Дата: Нд, 17.01.2010, 18:21 | Повідомлення № 2 |
|
Часто заходить...
Група: VIP-користувачі
| 1.Вставка-закладка-вставить закладку (із вставлених формується список, який і видно у вікні. Далі можна перейти до закладки або видалити її. 2.Клацнути на першій фігурі, натиснути Shift і утримувати її, послідовно натискувати на потрібні фігури. В контекстному меню вибрати пункт Згрупувати. 3,4. Вставка-колонтитул-автотекст. На тій же панелі пошукайте кнопку як створити автотекст. 5.Виділити весь текст(Ctrl+A), копіювати(Ctrl+С), відкрити інший документ і вставити(Ctrl+V). А взагалі то найближче довідка(F1), а ще краще Шестопалов Є.А. "Текстовий процесор Word"
|
|
| | |
| SMART |
Дата: Пн, 18.01.2010, 21:17 | Повідомлення № 3 |
|
Новий користувач
| В добрий час! прошу допомогти мені в питаннях 1) Що таке поле в текстовому редакторі? 2) Як заадресувати конверт? 3) Що таке злиття? 4) Що таке злиття документі? 5) Які є етапи злиття? За вперед дякую!
Відредаговано: SMART - Пн, 18.01.2010, 21:23 |
|
| | |
| PanPete |
Дата: Пн, 18.01.2010, 21:56 | Повідомлення № 4 |
|
Наполегливий учасник
| Шановний SMART явно заочно навчається і шукає хто б допоміг з контрольною (курсовою) ... Раджу користуватися довідковою службою програми (як локальною, так і online) Наприклад про злиття документів детально розповідається в службі довідки MS на сторінці http://office.microsoft.com/ru-ru....6481049
Відредаговано: PanPete - Пн, 18.01.2010, 21:59 |
|
| | |
| SMART |
Дата: Пн, 18.01.2010, 22:06 | Повідомлення № 5 |
|
Новий користувач
| Що до цього все зрозумів- велике спасибі! 3) Що таке злиття? 4) Що таке злиття документі? 5) Які є етапи злиття? а що до 1-го і 2 запитання є варіанти? щодо того що я шукаю кто би допоміг - вірно,адже до кого мені звернутись якщо не до інформатиків =))
|
|
| | |
| PanPete |
Дата: Пн, 18.01.2010, 23:44 | Повідомлення № 6 |
|
Наполегливий учасник
| Знову ж таки раджу звернутись до довідки - наприклад, відносно першого запитання локальна довідка Word дасть відповідь: "Поле. Набор кодов, обеспечивающих автоматическую вставку в документ текста, рисунков, номеров страниц и других сведений. Например, поле DATE вставляет текущую дату." Крім цієї цитати ви там знайдете ще багато іншої корисної інформації, що відноситься до ключового слова ПОЛЕ Додано (18.01.2010, 23:44) --------------------------------------------- SMART, розумію що роблю неправильно, адже Ви самі повинні були б трохи піднатужитись в пошуку інформації, але враховуючи прохання з ОП вирішив додати: Відносно другого запитання - чесно кажучи я не розумію його суті. Можливі варіанти : 1) Як ввести адресу; 2) Зміна формату адреси; 3) Створення списку адрес конвертів для групової розсилки На ці запитання знайдете відповідь в локальні довідці ввівши як ключеве КОНВЕРТ , статті - Створення і настройка 1 конверта (1 варіант запитання) Настройка конверта (2 варіант), Создание и печать конвертов для групповой рассылки - 3 варіант запитання (назва статей для W_2003)
Відредаговано: PanPete - Пн, 18.01.2010, 22:25 |
|
| | |
| swetikccc |
Дата: Вт, 19.01.2010, 09:12 | Повідомлення № 7 |
|
Ветеран спілкування
Група: Друзі форуму
| Дивимося тут http://teachpro.ru/course2d.aspx?idc=200
|
|
| |