|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| А воно нам треба? |
| яринка |
Дата: Ср, 18.11.2009, 07:47 | Повідомлення № 1 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Минулого року на базі нашої школи проводили курси "Intel - навчання для майбутнього". Зобов'язали пройти. Пройшла. Цього року зобов'язали (м'яко кажучи) проходити всіх. Моя мама - вчитель основ здоров'я, вже пенсіонер, в повній паніці. Якщо можете, допоможіть їй з матеріалом.Чи потрібно воно їй?
Відредаговано: яринка - Ср, 18.11.2009, 07:48 |
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Ср, 18.11.2009, 07:57 | Повідомлення № 2 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Quote (яринка) Минулого року на базі нашої школи проводили курси "Intel - навчання для майбутнього". Зобов'язали пройти. Пройшла. Цього року зобов'язали (м'яко кажучи) проходити всіх. Моя мама - вчитель основ здоров'я, вже пенсіонер, в повній паніці Якщо можете, допоможіть їй з матеріалом.Чи потрібно воно їй? Ви пишете, що такі курси в минулому році пройшли. Значить вже маєте певний досвід. От і допоможіть своїй мамі.
|
|
| | |
| яринка |
Дата: Ср, 18.11.2009, 08:02 | Повідомлення № 3 |
|
Новий користувач
| А чи потрібні вони нам, а особливо пенсіонерам, взагалі?
|
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Ср, 18.11.2009, 08:14 | Повідомлення № 4 |
|
Адмін
| Quote (яринка) А чи потрібні вони нам, а особливо пенсіонерам, взагалі? Ну, я не знаю чи потрібні вони Вам. У нас всі вчителі пройшли ці курси. Мабуть їм потрібно було. Пройшовши ці курси, здобувши певні навички роботи на ПК, вчителі вже самі можуть готувати все необхідне для своєї роботи. Я лише інколи консультую їх. Тепер стосовно пенсіонерів: Якщо пенсіонер не працює, то курси ніякі йому явно не потрібні. А якщо це працюючий пенсіонер, то на нього розповсюджуються всі вимоги, без вийнятку, як і для непенсіонера.
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Ср, 18.11.2009, 10:14 | Повідомлення № 5 |
|
Адмін
| Quote (Ковшун) розповсюджуються всі вимоги, без вийнятку Ці курси взагалі повинні бути добровільними, але в нашій державі як завжди. Якщо Ваша мама не хоче проходити курси, то ніхто не має право її заставити. Хоча я підозрюю, що все це відбувається під натиском або... або... Quote (Ковшун) Пройшовши ці курси, здобувши певні навички роботи на ПК Їх і проходити впринципі не зможе вчитель, який не має навичок роботи з ПК. Вони ж не передбачають освоєння роботи в певних середовищах, а створення проектів від імені учнів.Quote (яринка) а особливо пенсіонерам, взагалі? Пенсіонерам наврят, можливо основні ази роботи з ПК їм потрібно знати, але безпосередньо ці курси користі принесуть мало.
|
|
| | |
| Ковшун |
Дата: Ср, 18.11.2009, 10:32 | Повідомлення № 6 |
|
Адмін
| Quote (Ковальчук_Олександр) Цитата (Ковшун ) розповсюджуються всі вимоги, без вийнятку Взагалі, це не моя цитата... Quote (Ковальчук_Олександр) Їх і проходити впринципі не зможе вчитель, який не має навичок роботи з ПК. Вони ж не передбачають освоєння роботи в певних середовищах, а створення проектів від імені учнів. Їх зможе пройти вчитель під керівництвом тренера (вчителя інформатьики). Там треба навчитись створювати презентацію у Microsoft Office PowerPoint, публікацію у Microsoft Office Publisher та Web-сайт у Microsoft Office Publisher. Цього якраз вчителю (не інформатику) достатньо. Quote (Ковальчук_Олександр) Пенсіонерам наврят, можливо основні ази роботи з ПК їм потрібно знати, але безпосередньо ці курси користі принесуть мало. Якщо це працюючий пенсіонер і збирається ще працювати, то неважко все це засвоїти. Просто не треба пенсіонерам боятись комп’ютера.
|
|
| | |
| Scorpion |
Дата: Ср, 18.11.2009, 12:32 | Повідомлення № 7 |
|
Часто заходить...
Група: VIP-користувачі
| Чула за ці курси, бачила сертефікат, але в нашому місті глухо... Жаль...Легко, швидко отримати сертефікат я була б не проти.... Додано (18.11.2009, 13:32) --------------------------------------------- Чула за ці курси, бачила сертефікат, але в нашому місті глухо... Жаль...Легко, швидко отримати сертефікат я була б не проти....
|
|
| | |
| pasichov |
Дата: Ср, 18.11.2009, 13:43 | Повідомлення № 8 |
|
Наполегливий учасник
Група: Друзі форуму
| Мене особисто ці курси дуже "забавляють" Той, хто нічого не вмів, той на них нічому й не навчиться. А хто вже щось вміє - тому не курси потрібні, а постійне використання ПК впрактичній роботі за фахом.
Відредаговано: pasichov - Ср, 18.11.2009, 13:43 |
|
| | |
| Newbie |
Дата: Ср, 18.11.2009, 14:20 | Повідомлення № 9 |
|
Хелпер
| таки видно комусь треба на початках я сама запрошувала вчителів, агітувала до навчання, районо наприклад це було не потрібно, навіть інформацію по школах тяжко було розіслати. тепер же видзвонюють, кличуть тренінги вести, і виявляється це уже всім потрібно. правда "потрібно" вже під палкою... і момент - інтелівські курси не вчать працювати з комп*ютером чи програмами пакету мс офіс. це тренінг по методу проектів. комп*ютерна грамотність - це курси майкрософту. п.с. сподіваюсь адміни об*єднають з гілкою http://informatic.org.ua/forum/8-890-1 все-таки про одне і те ж мова
|
|
| | |
| яринка |
Дата: Ср, 18.11.2009, 14:51 | Повідомлення № 10 |
|
Новий користувач
| Коли я проходила, то нам проводили вчителі-історики, які й самі вміли тільки простенькі презентації робити. Іце називається їх до цього навчили. І як вони можуть навчити тих-же вчителів-пенсіонерів, які підійти до комп'ютера бояться?
|
|
| | |
| mudrak |
Дата: Ср, 18.11.2009, 18:26 | Повідомлення № 11 |
|
Прописаний назавжди
Група: VIP-користувачі
| Quote (яринка) А чи потрібні вони нам, а особливо пенсіонерам, взагалі? Навчатися чомусь новому потрібно завжди, пенсіонерам особливо, інакше Альцгеймер. Якщо пропонують безкоштовні курси, то це добре. Мене колись, правда, після подібних курсів довго "ламали" організовуй, мов, тепер сам безкоштовні курси для вчителів (з тими ж таки пенсіонерами включно), гроші державні на твої курси витрачено, то відпрацьовуй, чи може вирахувати?...ледве відбрикався!
|
|
| | |
| SLKuty |
Дата: Ср, 18.11.2009, 19:09 | Повідомлення № 12 |
|
Монтажер
| Quote (яринка) А чи потрібні вони нам, а особливо пенсіонерам, взагалі? Зробіть презентацію своїй мамі хай віддасть тим вчителям і їй зарахують курси. Хай мама займається своїми справами і не переймається дурницями. Нервові клітини не відновлюються
Відредаговано: SLKuty - Чт, 19.11.2009, 15:38 |
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|