|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| TestW2 |
| REDIOD |
Дата: Ср, 04.03.2009, 11:49 | Повідомлення № 1 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Хто замовляв у Шестопалова диск з тестами, не могли б ви викласти нову версію системи та редактор, сам банк тестів не потрібен...
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Ср, 04.03.2009, 12:06 | Повідомлення № 2 |
|
Модератор
Група: Модератори
| Даний тест поширюється безкоштовно, але виключно автором, Шестопаловим! Замовте у нього диск і буде Вам щастя! Тут Вам ніхто це не викладе, бо люди, на відміну від Вас, читають правила форуму! aspekt@sh.km.ua http://www.aspekt-edu.kiev.ua/
|
|
| | |
| REDIOD |
Дата: Чт, 05.03.2009, 20:41 | Повідомлення № 3 |
|
Новий користувач
| Я не буду замовляти той диск по одній причині, без тестів програма нічого не варта. Тести складали різні люди, тобто це не є його інтелектуальна власність, і значить він не має права нею торгувати. Як вам шкода викласти, то я знайду в іншому місці. Але я не розумію, чому ви підтримуєте саме такий спосіб росповсюдження.
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Чт, 05.03.2009, 21:18 | Повідомлення № 4 |
|
Перспективна вчителька
| А что вам мешает потом самому написать тесты? На диске много чего есть, не только тестовая программа
|
|
| | |
| REDIOD |
Дата: Чт, 05.03.2009, 21:20 | Повідомлення № 5 |
|
Новий користувач
| Так справа в тому, що тести і редактор у мене є, але програма була заражена вірусом, тому прийшлось її видалити...
|
|
| | |
| Bandalak |
Дата: Чт, 05.03.2009, 21:38 | Повідомлення № 6 |
|
Модератор
| Quote (REDIOD) Так справа в тому, що тести і редактор у мене є, але програма була заражена вірусом, тому прийшлось її видалити... А хто Вам винен, що Ви не знаєте правила антивірусної безпеки! Quote (REDIOD) Я не буду замовляти той диск по одній причині, без тестів програма нічого не варта. Тести складали різні люди, тобто це не є його інтелектуальна власність, і значить він не має права нею торгувати. Тести я можу Вам вислати хоч зараз. Їх також можна вільно скачати з сайту Шестопалова http://www.aspekt-edu.kiev.ua/ . А от сама програма - це його інтелектуальна власність. І давайте будемо поважати авторське право!
|
|
| | |
| Махновець_Ігор |
Дата: Чт, 05.03.2009, 22:47 | Повідомлення № 7 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Quote (REDIOD) Я не буду замовляти той диск по одній причині, без тестів програма нічого не варта Цікава позиція!!!!!!!!!! Quote (REDIOD) Як вам шкода викласти, то я знайду в іншому місці. Але я не розумію, чому ви підтримуєте саме такий спосіб росповсюдження Це ультиматум???? нам не шкода, але ми привчені до культури та поваги!!!!! доречі: чому самі собі суперечите???? Quote (REDIOD) не могли б ви викласти нову версію системи та редактор а потім пишите: Quote що тести і редактор у мене є
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Пт, 06.03.2009, 06:47 | Повідомлення № 8 |
|
Перспективна вчителька
| Тесты есть и на сайте Шестопалова и на Острове знаний. Берите, пользуйтесь, корректируйте. Никто на них авторское право не предъявляет Если человек выкладывает свою программу для свободного скачивания, это одно. А если нет - значит надо уважать то, что это интеллектуальная собственность автора программы и он вправе решать дарить ее или продавать. Надо уважать друг друга А говорить, что мы тут все бяки. потому что не отправляем программу, так это чем-то напоминает школу "Ах, не дал мне списать, так я с тобой не дружу"
|
|
| | |
| Шестопалов |
Дата: Пт, 06.03.2009, 07:13 | Повідомлення № 9 |
|
Видавець посібників
Група: Друзі форуму
| Шановні колеги! Дякую за розуміння і підтримку.
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Пт, 06.03.2009, 07:33 | Повідомлення № 10 |
|
Перспективна вчителька
| Вот хочу подчеркнуть что в мы со всеми вами коллеги. И давайте об этом не забывать У нас быть может есть в чем-то разногласия, на то мы и люди Если бы все мыслили одинаково - зачем тогда нужен был форум? "В споре рождается истина" Сорри, если офтоп
Відредаговано: Ktara - Пт, 06.03.2009, 07:33 |
|
| | |
| GаrDArik |
Дата: Пт, 25.09.2009, 22:11 | Повідомлення № 11 |
|
Прописаний назавжди
Група: VIP-користувачі
| Як я користуюсь Тестом-В2 - розшарив папку з прогою і тестами на компі по мережі. Учні запускають по мережі (13+1 комп). Але часто прога зависає (мабуть багато до неї звернень) і файл з результатами порожній( Учні його самі не видаляли - провірено на де-кількох класах. А ідея запису результатів в файл по мережі - хороша!)
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Пт, 25.09.2009, 22:20 | Повідомлення № 12 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Quote (GаrDArik) і файл з результатами порожній У мене таке було, коли доступ був "Только чтение" без можливості зміни файлів по мережі. Коли виставив повний доступ - файл результату почав записуватись. Але великий мінус в тому, що учні можуть без проблем його видалити, за всіма не вслідкуєш.
|
|
| | |
| GаrDArik |
Дата: Пт, 25.09.2009, 22:28 | Повідомлення № 13 |
|
Прописаний назавжди
| ні, вони вносяться - результати зявляються. А тоді.... хоп - і нема( А видалити - так, можуть( Але я заздалегідь кажу, що якщо хтось щось "випадково" видалить, то я видалю йому теж дещо (на хлопців діє) )))
|
|
| | |
| Romek |
Дата: Вт, 16.02.2010, 11:18 | Повідомлення № 14 |
|
Тут живе...
| потрібно поставити заборону на видалення, і дозвіл на зміни Додано (16.02.2010, 12:18) --------------------------------------------- хоча є й такі учні, що можуть замінити порожнім і тоді результат також 0
|
|
| | |
| mudrak |
Дата: Вт, 16.02.2010, 18:34 | Повідомлення № 15 |
|
Прописаний назавжди
| Коли я користуюся Test W2 то роблю його папку прихованою, включно з файлом запису результатів, а на учнівських комп'ютерах у властивостях папки - не показувати приховані та системні файли. Місце знаходження "головної" папки не афішую, в учнів лише ярлики та тести. Ніхто ще не здогадався як витерти.
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|