|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Тестуючий комплекс MIFTests |
| Sasyk |
Дата: Сб, 02.02.2008, 09:03 | Повідомлення № 1 |
|
знаток тестуючих систем
Група: VIP-користувачі
| Шановні користувачі Всеукраїнського форуму вчителів інформатики, на даному форумі вже давно йде суперечка про тестуючі системи, про їхні перевагий та недоліки... Разом з тим велика увага приділялася і Тестуючому комплексу MIFTests, який можна скачати з сайтуMIFTests Пропонуємо в даній темі обговорювати переваги й недоліки суто цього тестуючого комплексу... Дякуємо! На ряду з іншими тестуючими програмами, MIFTests виглядає найбільш ефективно, великі можливості, помірна ціна, ефективність роботи... Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 19:34 |
|
| | |
| Varkan |
Дата: Чт, 05.03.2009, 15:10 | Повідомлення № 346 |
|
Викладач ВУЗу
| Ну ось накінець то це відбулось... В себе в коледжі проводив відкрите заняття по темі "форматування документів в тексовому редакторі". перевірку засвоєних знань проводив методом тестового контролю на ПК і програму для тестування вибрав MIFTests (як ви здогадались з того, шо я пишу самев цю вітку). свої враження і побажання до програми я вже писав вище, а тут напишу те, що казали мої колеги і адміністрація. програма чудова, дає багато можливостей перевірити знання як і в текстовому режимі так і на орієнтування по панелях інструментів (вибір частини малюнка). Моїм колегам також сподобалось те, що можна задати різні параметри тесту (як відображення правильних відповідей так і можливість відредагувати свої відповіді). Були відмічені також різні типи запитань, які надають можливість створювати запитання для різних предметів, а не тільки для інформатики. Так шо дякую пану Невірковцю Олегу та пану Суку Олександру за надану мені можливість провести частину заняття на високому рівні. З повагою Віктор Кондратюк. PS. згідно наших домовленостей свої пропозиції щодо вдосконалення програми я надам в індивідуальному порядку.
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Чт, 05.03.2009, 15:25 | Повідомлення № 347 |
|
Написав MifTests
| Велике Вам дякуюю за позитивні відгуки!!!!!!! Для вас і стараємося
|
|
| | |
| Sasyk |
Дата: Чт, 05.03.2009, 15:47 | Повідомлення № 348 |
|
знаток тестуючих систем
| Varkan, спс
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Вт, 10.03.2009, 15:05 | Повідомлення № 349 |
|
Написав MifTests
| Quote (valko) Думаю, що перше місце майже гарантоване, Результатів ще немає?
|
|
| | |
| vposv |
Дата: Ср, 18.03.2009, 16:36 | Повідомлення № 350 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Доброго дня! Закачав програмку, пробую запустити демо-версію, ввожу пароль11071982, а воно не йде,просить ввести правильний пароль. Не зрозумів?
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Ср, 18.03.2009, 16:58 | Повідомлення № 351 |
|
Написав MifTests
| Ви скачали недавно? Із офіційногог сайту? (MIFTests). При першому встановленні, якщо ви не міняли пароль то він відсутній ... Quote (vposv) ввожу пароль11071982 Звідки ви це взяли?
|
|
| | |
| vposv |
Дата: Ср, 18.03.2009, 17:07 | Повідомлення № 352 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Із http://miftests.com/ скачати демо, а пароль був вказаний на перших дописах.
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Ср, 18.03.2009, 17:24 | Повідомлення № 353 |
|
Написав MifTests
| Чекайте 1 сек.Додано (18.03.2009, 18:17) ---------------------------------------------
Quote (vposv) пароль був вказаний на перших дописах це де і де воно знаходиться? Що таке перші дописи? Тільки но скачав ... нема паролів... нема "дописів"Додано (18.03.2009, 18:24) --------------------------------------------- А взагалі ваше isq мона взнати? або звяжіться з нами на сайті наша інформація є... Бо у вашій інфі аська якась неправильна!!
|
|
| | |
| Varkan |
Дата: Чт, 19.03.2009, 13:45 | Повідомлення № 354 |
|
Викладач ВУЗу
| Quote (vposv) Доброго дня! Закачав програмку, пробую запустити демо-версію, ввожу пароль11071982, а воно не йде,просить ввести правильний пароль. Не зрозумів? наскільки я знаю даний пароль використовувався по замовчуванню ще в міфтесті першої версії. в новій програмі по замовчуванню пароль відсутній (не заданий)
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Пн, 23.03.2009, 15:40 | Повідомлення № 355 |
|
Написав MifTests
| Шановні колеги ... підскажіть а чи є у Вас у інших областях (крім Рівненської) так звана "Ярмарка педагогічних ідей"?
|
|
| | |
| oleg_teacher |
Дата: Пт, 27.03.2009, 07:54 | Повідомлення № 356 |
|
Любитель дискутувати
| п. Nevirkovets, і п. Sasyk, а чи не краще б було шлях до бази із тестами зберігати у файлі настройки? Тоді б потрібно було б налаштувати леше 1 комп, і скопіювати даний файл настройки на інший і все?
|
|
| | |
| Varkan |
Дата: Пт, 27.03.2009, 11:03 | Повідомлення № 357 |
|
Викладач ВУЗу
| Quote (oleg_teacher) п. Nevirkovets, і п. Sasyk, а чи не краще б було шлях до бази із тестами зберігати у файлі настройки? Тоді б потрібно було б налаштувати леше 1 комп, і скопіювати даний файл настройки на інший і все? я вже давно кажу шо краще зробити так, щоб запитання роздавав адмін. а наразі запитання підтягуються локально.
|
|
| | |
| Sasyk |
Дата: Чт, 09.04.2009, 14:45 | Повідомлення № 358 |
|
знаток тестуючих систем
| oleg_teacher, Varkan, думаю ви праві. Мені до речі... ця ідея теж дуже подобається... Це було б більш зручніше Дякуємо... реалізуємо
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Чт, 09.04.2009, 14:47 | Повідомлення № 359 |
|
Написав MifTests
| Quote (oleg_teacher) п. Nevirkovets, і п. Sasyk, а чи не краще б було шлях до бази із тестами зберігати у файлі настройки? Тоді б потрібно було б налаштувати леше 1 комп, і скопіювати даний файл настройки на інший і все? Quote (Varkan) я вже давно кажу шо краще зробити так, щоб запитання роздавав адмін. а наразі запитання підтягуються локально. Ви про різні речі говорите... Один каже про файл настройки для кожного компа ... а другий просить посилити адміністратор у роздачі тестів
|
|
| | |
| Varkan |
Дата: Чт, 09.04.2009, 14:52 | Повідомлення № 360 |
|
Викладач ВУЗу
| Quote (Nevirkovets) Ви про різні речі говорите... Один каже про файл настройки для кожного компа ... а другий просить посилити адміністратор у роздачі тестів да але в моїй пораді є великий плюс адже таким чином не потрібно тримати тести локально на кожному ПК, або розшарувати папку з тестами, що покращить захист баз тестів.
Відредаговано: Varkan - Чт, 09.04.2009, 14:54 |
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|