Сб, 11.02.2012, 10:26
Форум інформатиків України
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Вітання на форумі
Незнайомець
Вітаємо на форумі,
Незнайомцю!

зареєструйтесь
Перед реєстрацією обов’язково прочитайте:
Оновлення Учасники Пошук
Видавництво ’’Аспект’’ Видавництво
Сторінка 24 з 32«1222232425263132»
Модератор форуму: Ktara, Bandalak, НІКОЛЯ, volevikt 
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.8 Тестуючі системи » Тестуючий комплекс MIFTests (переваги та недоліки Тестуючого комплексу MIFFTests)
Тестуючий комплекс MIFTests
Sasyk Дата: Сб, 02.02.2008, 09:03 | Повідомлення № 1
знаток тестуючих систем
Група: VIP-користувачі
Нагороди: 0
Шановні користувачі Всеукраїнського форуму вчителів інформатики, на даному форумі вже давно йде суперечка про тестуючі системи, про їхні перевагий та недоліки... Разом з тим велика увага приділялася і Тестуючому комплексу MIFTests, який можна скачати з сайтуMIFTests Пропонуємо в даній темі обговорювати переваги й недоліки суто цього тестуючого комплексу... Дякуємо!

На ряду з іншими тестуючими програмами, MIFTests виглядає найбільш ефективно, великі можливості, помірна ціна, ефективність роботи...

Шановні форумчани!!!!!
Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!

Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 19:34
Varkan Дата: Чт, 05.03.2009, 15:10 | Повідомлення № 346
Викладач ВУЗу
Ну ось накінець то це відбулось...
В себе в коледжі проводив відкрите заняття по темі "форматування документів в тексовому редакторі". перевірку засвоєних знань проводив методом тестового контролю на ПК і програму для тестування вибрав MIFTests (як ви здогадались з того, шо я пишу самев цю вітку).
свої враження і побажання до програми я вже писав вище, а тут напишу те, що казали мої колеги і адміністрація.
програма чудова, дає багато можливостей перевірити знання як і в текстовому режимі так і на орієнтування по панелях інструментів (вибір частини малюнка). Моїм колегам також сподобалось те, що можна задати різні параметри тесту (як відображення правильних відповідей так і можливість відредагувати свої відповіді). Були відмічені також різні типи запитань, які надають можливість створювати запитання для різних предметів, а не тільки для інформатики.
Так шо дякую пану Невірковцю Олегу та пану Суку Олександру за надану мені можливість провести частину заняття на високому рівні.

З повагою Віктор Кондратюк.

PS. згідно наших домовленостей свої пропозиції щодо вдосконалення програми я надам в індивідуальному порядку.

Nevirkovets Дата: Чт, 05.03.2009, 15:25 | Повідомлення № 347
Написав MifTests
Велике Вам дякуюю за позитивні відгуки!!!!!!!
Для вас і стараємося
Sasyk Дата: Чт, 05.03.2009, 15:47 | Повідомлення № 348
знаток тестуючих систем
Varkan, спс
Nevirkovets Дата: Вт, 10.03.2009, 15:05 | Повідомлення № 349
Написав MifTests
Quote (valko)
Думаю, що перше місце майже гарантоване,

Результатів ще немає?
vposv Дата: Ср, 18.03.2009, 16:36 | Повідомлення № 350
Новий користувач
Група: користувачі
Доброго дня! Закачав програмку, пробую запустити демо-версію, ввожу пароль11071982, а воно не йде,просить ввести правильний пароль. Не зрозумів?
Nevirkovets Дата: Ср, 18.03.2009, 16:58 | Повідомлення № 351
Написав MifTests
Ви скачали недавно? Із офіційногог сайту? (MIFTests).
При першому встановленні, якщо ви не міняли пароль то він відсутній ...
Quote (vposv)
ввожу пароль11071982

Звідки ви це взяли?
vposv Дата: Ср, 18.03.2009, 17:07 | Повідомлення № 352
Новий користувач
Група: користувачі
Із http://miftests.com/ скачати демо, а пароль був вказаний на перших дописах.
Nevirkovets Дата: Ср, 18.03.2009, 17:24 | Повідомлення № 353
Написав MifTests
Quote (vposv)
Із http://miftests.com/ скачати демо, а пароль був вказаний на перших дописах

Чекайте 1 сек.

Додано (18.03.2009, 18:17)
---------------------------------------------

Quote (vposv)
пароль був вказаний на перших дописах

це де і де воно знаходиться? Що таке перші дописи?
Тільки но скачав ... нема паролів... нема "дописів"

Додано (18.03.2009, 18:24)
---------------------------------------------
А взагалі ваше isq мона взнати? або звяжіться з нами на сайті наша інформація є...
Бо у вашій інфі аська якась неправильна!!

Varkan Дата: Чт, 19.03.2009, 13:45 | Повідомлення № 354
Викладач ВУЗу
Quote (vposv)
Доброго дня! Закачав програмку, пробую запустити демо-версію, ввожу пароль11071982, а воно не йде,просить ввести правильний пароль. Не зрозумів?

наскільки я знаю даний пароль використовувався по замовчуванню ще в міфтесті першої версії.
в новій програмі по замовчуванню пароль відсутній (не заданий)

Nevirkovets Дата: Пн, 23.03.2009, 15:40 | Повідомлення № 355
Написав MifTests
Шановні колеги ... підскажіть а чи є у Вас у інших областях (крім Рівненської) так звана "Ярмарка педагогічних ідей"?
oleg_teacher Дата: Пт, 27.03.2009, 07:54 | Повідомлення № 356
Любитель дискутувати
п. Nevirkovets, і п. Sasyk, а чи не краще б було шлях до бази із тестами зберігати у файлі настройки? Тоді б потрібно було б налаштувати леше 1 комп, і скопіювати даний файл настройки на інший і все?
Varkan Дата: Пт, 27.03.2009, 11:03 | Повідомлення № 357
Викладач ВУЗу
Quote (oleg_teacher)
п. Nevirkovets, і п. Sasyk, а чи не краще б було шлях до бази із тестами зберігати у файлі настройки? Тоді б потрібно було б налаштувати леше 1 комп, і скопіювати даний файл настройки на інший і все?

я вже давно кажу шо краще зробити так, щоб запитання роздавав адмін. а наразі запитання підтягуються локально.

Sasyk Дата: Чт, 09.04.2009, 14:45 | Повідомлення № 358
знаток тестуючих систем
oleg_teacher, Varkan, думаю ви праві. Мені до речі... ця ідея теж дуже подобається... Це було б більш зручніше %)
Дякуємо... реалізуємо :$
Nevirkovets Дата: Чт, 09.04.2009, 14:47 | Повідомлення № 359
Написав MifTests
Quote (oleg_teacher)

Quote (Varkan)
я вже давно кажу шо краще зробити так, щоб запитання роздавав адмін. а наразі запитання підтягуються локально.

Ви про різні речі говорите... Один каже про файл настройки для кожного компа ... а другий просить посилити адміністратор у роздачі тестів
Varkan Дата: Чт, 09.04.2009, 14:52 | Повідомлення № 360
Викладач ВУЗу
Quote (Nevirkovets)
Ви про різні речі говорите... Один каже про файл настройки для кожного компа ... а другий просить посилити адміністратор у роздачі тестів

да але в моїй пораді є великий плюс адже таким чином не потрібно тримати тести локально на кожному ПК, або розшарувати папку з тестами, що покращить захист баз тестів.

Відредаговано: Varkan - Чт, 09.04.2009, 14:54
Форум інформатиків » РОЗДІЛ I: ІНФОРМАТИКА, ПРОБЛЕМИ, ОБГОВОРЕННЯ, ВИРІШЕННЯ » 1.8 Тестуючі системи » Тестуючий комплекс MIFTests (переваги та недоліки Тестуючого комплексу MIFFTests)
Сторінка 24 з 32«1222232425263132»
Пошук:

© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz