|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
Оновлення
Учасники
Пошук
| Тестуючий комплекс MIFTests |
| Sasyk | Дата: Сб, 02.02.2008, 10:03 | Повідомлення № 1 |
|
знаток тестуючих систем
Група: VIP-користувачі
Нагороди: 0
Статус: 
| Шановні користувачі Всеукраїнського форуму вчителів інформатики, на даному форумі вже давно йде суперечка про тестуючі системи, про їхні перевагий та недоліки... Разом з тим велика увага приділялася і Тестуючому комплексу MIFTests, який можна скачати з сайтуMIFTests Пропонуємо в даній темі обговорювати переваги й недоліки суто цього тестуючого комплексу... Дякуємо! На ряду з іншими тестуючими програмами, MIFTests виглядає найбільш ефективно, великі можливості, помірна ціна, ефективність роботи... Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 20:34 |
|
| | |
| Newbie | Дата: Нд, 22.02.2009, 13:46 | Повідомлення № 331 |
|
Хелпер
Група: Друзі форуму
Нагороди: 2
Статус: 
| Вітаю!
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр | Дата: Нд, 22.02.2009, 20:25 | Повідомлення № 332 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
Нагороди: 6
Статус: 
| Друзі, ви молодці. Дякую, що робите добру справу. Перемоги вам в області!
|
|
| | |
| Nevirkovets | Дата: Пн, 23.02.2009, 13:38 | Повідомлення № 333 |
|
Написав MifTests
Статус: 
| Усім дякую... Quote (Sasyk) p.s2. Зустаремося на області Nevirkovets, Ви ще не перемогли в себе в районі ... . Ваша методист пропустить своїх ... а ви напевне ... підете разом зі мнорю від міста
|
|
| | |
| Sasyk | Дата: Пн, 23.02.2009, 18:46 | Повідомлення № 334 |
|
знаток тестуючих систем
Статус: 
| Хочеться задати запитання до НАРОДУ!!! (можливо це і офф-топ, але безпосередньо відноситься до даної теми) Чи нормалне поняття - СПІВАВТОРСТВО? Тобто, чи нормально подавати програму в двох напрямках - в різних районах, якщо в різних районах живуть її автори? Чи нормально до цього віднесеться область, адже співаторство - це спільна розробка проекту. Воно присутнє і вкнижках і...
|
|
| | |
| Oxana_cher | Дата: Пн, 23.02.2009, 22:28 | Повідомлення № 335 |
|
Місцева кадра
Нагороди: 1
Статус: 
| Sasyk, Вы можете дать в пользование 1 бесплатную версию симпатичной даме, которая за это до начала следующего учебного года наделает кучу тестов для Вашей проги по Паскалю и по Делфи!
|
|
| | |
| Sasyk | Дата: Вт, 24.02.2009, 08:18 | Повідомлення № 336 |
|
знаток тестуючих систем
Статус: 
| Oxana_cher, на 1 ПК?
|
|
| | |
| Nevirkovets | Дата: Вт, 24.02.2009, 08:54 | Повідомлення № 337 |
|
Написав MifTests
Статус: 
| Oxana_cher, а давайте перейдемо до особистого спілкування по асьці? 499876566 - Олег
|
|
| | |
| oleg_teacher | Дата: Ср, 25.02.2009, 09:11 | Повідомлення № 338 |
|
Любитель дискутувати
Статус: 
| Quote (Sasyk) Nevirkovets, вітаю з перемогою (І-ше місце) в міському конкурсі "Ярмарка педагогічних ідей - 2009"! Дозвольте і мені приєднатися до привітання!!! Нехай ваш продукт вдосконалюється і росте ....
|
|
| | |
| shady | Дата: Ср, 25.02.2009, 11:02 | Повідомлення № 339 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
Статус: 
| Вітає з перемогою Хотілось взнати чи буде розроблено підтримка тестів по мережі (в мене чомусь не запам'ятовується шлях до файлів по мережі) і в різних групах є 5 та 12 бальна шкала оцінювання і тому важко вести оцінювання (вірніше стає незрозуміло по 5 чи 12-бальній системі студент отримав оцінку)
|
|
| | |
| Nevirkovets | Дата: Ср, 25.02.2009, 15:48 | Повідомлення № 340 |
|
Написав MifTests
Статус: 
| Quote (shady) (в мене чомусь не запам'ятовується шлях до файлів по мережі) Не зрозуміло чому ... в мене є така можливість, може у вас із настройками щось по мережі ... або різні користувачів ОС проходять сам процес тестування (не чутко викладена проблема). Давайте зв'яжемося по асьці і обговоримо деталі ...Quote (shady) вірніше стає незрозуміло по 5 чи 12-бальній системі студент отримав оцінку А тему теста ви знаєте ... А групи ви також знаєте які проходять по 5, а які по 12 системі? А відсоток у вас для кожного тесту ж є ... чи ви пропонуєте наприклад у дужках вказувати максимальний бал? Я не розумію ... якщо ви для тої групи вибрали 5 систему ... то у журнал свій (вчительській) ставте 5 чи 4 чи 3 чи 2 чи 1.
|
|
| | |
| Sasyk | Дата: Пт, 27.02.2009, 11:42 | Повідомлення № 341 |
|
знаток тестуючих систем
Статус: 
| Quote (Varkan) На даний момент ВНЗ переходять на модульно-рейтингову систему освіти і за один тест студент набирає певну кількість алів, а у тесті використовують 2 системи оцінювання 4 бальну і 12 бальну. хто таке сказав? Звідки ви взяли, що можна використовувати лише 2 с-ми оцінювання? Система оцінювання встановлюється будь-яка, хоч 100 бальна... і саме це дає змогу дійсно використовувати ефективно тест при модульній системі
|
|
| | |
| Nevirkovets | Дата: Пт, 27.02.2009, 11:55 | Повідомлення № 342 |
|
Написав MifTests
Статус: 
| Sasyk, Вітаю і Вас з перемогою у районному конкурсі Ярмарка педагогічних ідей 2009.
|
|
| | |
| Oxana_cher | Дата: Сб, 28.02.2009, 01:51 | Повідомлення № 343 |
|
Місцева кадра
Нагороди: 1
Статус: 
| Quote (Sasyk) Oxana_cher, на 1 ПК? Ну да, на 1! У мене ж немає 4 руки! 494388866
|
|
| | |
| valko | Дата: Сб, 28.02.2009, 09:07 | Повідомлення № 344 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
Статус: 
| Вчора бачив роботу, що подав Невірковець і я так зрозумів Sasyk на обласний конкурс. Думаю, що перше місце майже гарантоване, є тільки одне питання, Quote (Sasyk) Чи нормалне поняття - СПІВАВТОРСТВО? Тобто, чи нормально подавати програму в двох напрямках - в різних районах, якщо в різних районах живуть її автори? Чи нормально до цього віднесеться область, адже співаторство - це спільна розробка проекту. Воно присутнє і вкнижках і... власне воно і було поставлене колегами, що входять до ради кабінету. Але думаю у цьому питанні ми знайдемо компроміс. До речі передаю привіт п. Невірковцю від п. Сяського В.А.
|
|
| | |
| Nevirkovets | Дата: Сб, 28.02.2009, 19:30 | Повідомлення № 345 |
|
Написав MifTests
Статус: 
| Quote (valko) До речі передаю привіт п. Невірковцю від п. Сяського В.А. За це дуже дякую ... це для мене людина- АВТОРИТЕТ. Quote (valko) Вчора бачив роботу, що подав Невірковець і я так зрозумів Sasyk на обласний конкурс. Думаю, що перше місце майже гарантоване, є тільки одне питання, Як би з ВАМИ зустріться і особисто по спілкуватися, ми хочемо відстояти власну думку. Я вважаю це не повинно бути без нашої участі ...
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2010. Хостинг від uCoz
|