|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Тестуючий комплекс MIFTests |
| Sasyk |
Дата: Сб, 02.02.2008, 09:03 | Повідомлення № 1 |
|
знаток тестуючих систем
Група: VIP-користувачі
| Шановні користувачі Всеукраїнського форуму вчителів інформатики, на даному форумі вже давно йде суперечка про тестуючі системи, про їхні перевагий та недоліки... Разом з тим велика увага приділялася і Тестуючому комплексу MIFTests, який можна скачати з сайтуMIFTests Пропонуємо в даній темі обговорювати переваги й недоліки суто цього тестуючого комплексу... Дякуємо! На ряду з іншими тестуючими програмами, MIFTests виглядає найбільш ефективно, великі можливості, помірна ціна, ефективність роботи... Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 19:34 |
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Вт, 10.02.2009, 16:25 | Повідомлення № 316 |
|
Написав MifTests
| Шановні користувачі ... чи варто до програми "Побудовник тестів" додавати можливість імпорту з тестової системи Асістент чи не варто? Ваші думки!!!
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Вт, 10.02.2009, 16:44 | Повідомлення № 317 |
|
Перспективна вчителька
Група: Модератори
| думаю не стоит
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Вт, 10.02.2009, 16:48 | Повідомлення № 318 |
|
Написав MifTests
| Quote (Ktara) думаю не стоит а може б Ви пані Ktara, порекомендували б якісь вдосконалення?
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Вт, 10.02.2009, 17:16 | Повідомлення № 319 |
|
Перспективна вчителька
| ну пока особый замечаний нет. Вот может на картинке б выбрать не одну точку а несколько. Хотя не знаю поддержат ли меня, ведь можно просто переиначить вопрос, и понадобится всего лишь один ответ
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Вт, 10.02.2009, 17:18 | Повідомлення № 320 |
|
Написав MifTests
| Quote (Ktara) ведь можно просто переиначить вопрос, и понадобится всего лишь один ответ Це буде .. але в 3 версії на наступний рік. Питання типу частина малюнка+"вибір декількох" Quote (Ktara) ну пока особый замечаний нет. Дякую
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Вт, 10.02.2009, 17:27 | Повідомлення № 321 |
|
Перспективна вчителька
| То, что сейчас есть, меня полностью устраивает. Появилась возможность распечатки вопросов - это супер. Импорт из других форматов меня не интересует. Легче сделать по новой, чем переделывать. Да и тесты быстро устаревают морально, хочется постоянно что-то переделать
|
|
| | |
| Ковальчук_Олександр |
Дата: Вт, 10.02.2009, 22:26 | Повідомлення № 322 |
|
Адмін
Група: Адміністратори
| Хочеться швидкого пошуку в журналі. Подібно до телефонної книги в мобільному, коли перед тобою стрічка і при наборі літери, висвічуються всі прізвища, що починаються на цю літеру.. Якщо це не дуже важко реалізувати. Ну і потрібно задумуватись над створенням бази даних питань. Бо складати тести - це адська праця. В мене на 1 тест до 3-х годин часу йде. Краще зробити спільну скарбничку.
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Ср, 11.02.2009, 11:50 | Повідомлення № 323 |
|
Написав MifTests
| Quote (Ковальчук_Олександр) Хочеться швидкого пошуку в журналі. Подібно до телефонної книги в мобільному, коли перед тобою стрічка і при наборі літери, висвічуються всі прізвища, що починаються на цю літеру.. Якщо це не дуже важко реалізувати. Ок це не проблема ... скоро вишлю онлвлення
|
|
| | |
| LAM85 |
Дата: Ср, 11.02.2009, 11:56 | Повідомлення № 324 |
|
Я тут недавно...
| Ось моя база користувачів
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Ср, 11.02.2009, 17:23 | Повідомлення № 325 |
|
Написав MifTests
| Quote (LAM85) Ось моя база користувачів Прикріплення: BazuKor.pup(6Kb) Ок, будемо з даною проблемою розбиратися індивідуально ... по асьці та пошті...
|
|
| | |
| Sasyk |
Дата: Пт, 13.02.2009, 11:56 | Повідомлення № 326 |
|
знаток тестуючих систем
| LAM85, в мене база велика, 11-ті, 10-ті, 9-ті й 8-мі класи. Повірте, це пристойна кількість записів, все працює на ура. Аж дивно...
|
|
| | |
| oleg_teacher |
Дата: Вт, 17.02.2009, 13:50 | Повідомлення № 327 |
|
Любитель дискутувати
| Спробував експорт тесту в паперовий вигляд ... вроді нічого, але хотілося б щоб автоматично можна було створити наприклад 10 варіантів тестування (паперових версій). А то так довго створювати ...
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Чт, 19.02.2009, 10:52 | Повідомлення № 328 |
|
Написав MifTests
| Quote (oleg_teacher) Спробував експорт тесту в паперовий вигляд ... вроді нічого, але хотілося б щоб автоматично можна було створити наприклад 10 варіантів тестування (паперових версій). А то так довго створювати ... Вважаю дану функцію потрібною ... І думаю найближчим часом реалізуємо.
|
|
| | |
| Sasyk |
Дата: Нд, 22.02.2009, 09:25 | Повідомлення № 329 |
|
знаток тестуючих систем
| Nevirkovets, вітаю з перемогою (І-ше місце) в міському конкурсі "Ярмарка педагогічних ідей - 2009"! Надіюся й на області оцінять дану роботу! :) Всім користувачам комплексу тестуючих систем "MIFTests" хочу висловити свою вдячність за позитивні відгуки про систему, а також за допомогу стосовно вдосконалення функцій роботи комплексу. ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ дякую!!! %) p.s. Надіюся, що користувачі "MIFTests" приєднаються до моїх привітань і залишать тут свій відповідний запис ;) p.s2. Зустаремося на області Nevirkovets,
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Нд, 22.02.2009, 12:33 | Повідомлення № 330 |
|
Перспективна вчителька
| П О З Д Р А В Л Я Ю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відредаговано: Ktara - Нд, 22.02.2009, 12:33 |
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz
|