|
Вітаю Вас, Гість · RSS |
 |
| Тестуючий комплекс MIFTests |
| Sasyk |
Дата: Сб, 02.02.2008, 10:03 | Повідомлення № 1 |
|
знаток тестуючих систем
Група: VIP-користувачі
| Шановні користувачі Всеукраїнського форуму вчителів інформатики, на даному форумі вже давно йде суперечка про тестуючі системи, про їхні перевагий та недоліки... Разом з тим велика увага приділялася і Тестуючому комплексу MIFTests, який можна скачати з сайтуMIFTests Пропонуємо в даній темі обговорювати переваги й недоліки суто цього тестуючого комплексу... Дякуємо! На ряду з іншими тестуючими програмами, MIFTests виглядає найбільш ефективно, великі можливості, помірна ціна, ефективність роботи... Шановні форумчани!!!!! Повідомлення, які не відповідають темі або несуть некорисний зміст будуть видалятись без попередження!!!
Відредаговано: WWW - Ср, 04.06.2008, 20:34 |
|
| | |
| Yura_Shrol |
Дата: Пн, 12.01.2009, 20:56 | Повідомлення № 271 |
|
Знаток супутникового інету
| Все таки хочеться вернутися до експорту/імпорту запитань. Пробував MyTest, так там є окрема програмка для імпорту текстового файлу у файл тесту. Запитання і відповіді певним чином маркуються (перед рядком запитання #, перед правильною відповіддю +, перед неправильною -). На мою думку дуже зручно. Перейти з Assist2 чи Test-W до іншої тестуючої системи досить просто. При створенні тесту також було б зручно(створюєм питання, корегуєм, а потім імпортуєм в тест). Можна і питання з малюнками маркувати (наприклад ставити &ім'я файлу) а далі вже коригувати призначення малюнка в побудовнику тестів. Ваше слово - автори!
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Вт, 13.01.2009, 11:02 | Повідомлення № 272 |
|
Написав MifTests
| Quote (Yura_Shrol) Все таки хочеться вернутися до експорту/імпорту запитань. Мені здається це все буде дуже "геморойно" ... А чи не буде швидше самому створити? Адже всерівно питання тра в текстовому форматі створити... під шаблон підігнати ... Я почну працювати, але не обіцяю що щось конкретно вийде ... Щоб так зробити треба буде ОБОВ'ЯЗКОВО створювати файл для імпорту дотримуючись правил ...
|
|
| | |
| shady |
Дата: Вт, 13.01.2009, 13:05 | Повідомлення № 273 |
|
Новий користувач
Група: Кандидати в VIP
| Незнаю чому тут на форумі цього я не побачив, але можливо розробники соромляться нас в чомусь попросити (хоча я небачу в цьому нічого поганого і лише ЗА) і тому вирішив за них написати Quote Доброго дня!!! Вас турбують розробники програми MIFTests. В нашому місті буде проводитися ярмарка педагогічних ідей. В тому числі і із інформатики. Хотілося б представити даний програмний продукт на ярмарці... Розробники просять дуже Вас написати відзиви про дану програму. А також вказати повне ім'я користувача, повне місце роботи. Гадаю чим більше буде відгуків тим краще для всіх Додано (13.01.2009, 13:05) ---------------------------------------------
Quote Шановні користувачі Всеукраїнського форуму вчителів інформатики, на даному форумі вже давно йде суперечка про тестуючі системи, про їхні перевагий та недоліки... Разом з тим велика увага приділялася Тестуючому комплексу MIFTests (адреса сайту MIFFtests.com). Пропонуємо в даній темі обговорювати переваги й недоліки суто цього тестуючого комплексу... Дякуємо! Помилка в адресі сайта адреса сайту не MIFFtests.com http://www.miftests.com/
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Ср, 14.01.2009, 17:13 | Повідомлення № 274 |
|
Написав MifTests
| Quote (shady) Незнаю чому тут на форумі цього я не побачив, але можливо розробники соромляться нас в чомусь попросити Соромилися б то не просили .... А на форумі не хотіли викидати бо іншим це не потрібно .... Тут обговорюємо побажання для тестової системиДодано (14.01.2009, 17:13) ---------------------------------------------
Quote (Yura_Shrol) Перейти з Assist2 чи Test-W до іншої тестуючої системи досить просто. Напишіть мені структуру файла асістента ... зроблю перевід із нього в MIFTests
|
|
| | |
| Ktara |
Дата: Ср, 14.01.2009, 18:58 | Повідомлення № 275 |
|
Перспективна вчителька
Група: Модератори
| Текстовые файлы с вопросами в Assist2 выглядят примерно следующим образом: [spoiler]? 1. Это текст первого вопроса. Он может быть очень длинным и занимать несколько строк. +Это правильный вариант ответа. Он тоже может состоять из нескольких строк -Это неправильный вариант ответа -Неправильных вариантов ответа может быть несколько +Правильных вариантов ответа тоже может быть несколько, причем порядок их следования не важен Новый вопрос начинается с вопросительного знака "?". Он должен находится в начале строки (перед ним не должно быть никаких других символов). Весь текст от вопросительного знака до конца строки игнорируется (Вы можете вписать сюда комментарий к вопросу). За этой строкой следует текст вопроса, имя файла с рисунком и варианты ответов. Варианты ответов начинаются со знаков - (минус -- неправильный вариант ответа) или + (плюс -- правильный вариант ответа). Знаки "+", "-" и "?" должны находится в начале строки (перед ними не должно быть ничего, даже пробелов). У вопроса может быть несколько правильных вариантов ответа, а также НОЛЬ и более неправильных вариантов ответа. Рассмотрим пример: ? Вопрос 1. +Вариант 1 (правильный) +Вариант 2 (правильный) -Вариант 3 (неправильный) -Вариант 4 (неправильный)[/spoiler]
Відредаговано: Ktara - Ср, 14.01.2009, 18:59 |
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Ср, 14.01.2009, 19:07 | Повідомлення № 276 |
|
Написав MifTests
| Quote (Ktara) Текстовые файлы с вопросами в Assist2 выглядят примерно следующим образом: Велике дякую, хоча не розумію навіщо воно мені!!! Як його можна імпортувати в MIFTests коли в ньому лише один варіант: питання типу "Вибір декількох"? Це до Yura_Shrol,
|
|
| | |
| shady |
Дата: Чт, 15.01.2009, 13:45 | Повідомлення № 277 |
|
Новий користувач
| Чи можливо зробити експорт так зробити як в SunRav TestOfficePro (http://www.sunrav.ru/) створення паперової копії тесту (в деяких випадках дуже необхідно в основному під час для перевірки і учнів і самих вчителів) реалізована в tMaker (у вас MIFEditor) Створити паперовий тест працює досить непогано а експорт в інші тестові середовища я гадаю і робити не потрібно
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Чт, 15.01.2009, 15:26 | Повідомлення № 278 |
|
Написав MifTests
| Quote (shady) а експорт в інші тестові середовища я гадаю і робити не потрібно а тут про імпорт, навпаки, з інших тестуючих систем поки говорилося
|
|
| | |
| valko |
Дата: Чт, 15.01.2009, 20:30 | Повідомлення № 279 |
|
Новий користувач
Група: користувачі
| Підтримую Nevirkovets, і вважаю, що імпорт не потрібен. Просто потрібно не полінуватись і потратити 1-2 год для переробки готових тестів. До речі це і допоможе збільшити якість запитань. У мене прохання-побажання до Nevirkovets, в тестуючому модулі учні можуть вибирати папку де розміщені тести, виникають проблеми з дітьми, які ще не володіють ПК. Папка з тестом, наприклад у мене, розміщена на сервері і приходиться постійно на 1, 2-х машинах виправляти шлях до тесту. Пропоную перенести встановлення папки в налаштування, що під паролем. І щоб програма запам`ятовувала цей шлях. До речі, як там робота по формуванню підсписків питань?
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Пт, 16.01.2009, 08:53 | Повідомлення № 280 |
|
Написав MifTests
| Quote (valko) Пропоную перенести встановлення папки в налаштування, що під паролем. І щоб програма запам`ятовувала цей шлях. ок погоджуюся .... Влна і так запамятовує просто учні можуть "нашкодити"Додано (16.01.2009, 08:53) ---------------------------------------------
Quote (valko) До речі, як там робота по формуванню підсписків питань? 100% буде, але не зараз ... це повністю треба перероблювати програму ... і виявляти недоліки. По мірі роботи ми будемо висловлювати наші бачення по даному питанні і консультуватися з користувачами тесту
|
|
| | |
| love |
Дата: Пт, 16.01.2009, 14:06 | Повідомлення № 281 |
|
Я тут недавно...
| Здраствуйте. А у меня вот такая идейка. При вопросе-слово когда маску создаю работает классно, мне нравится, но когда ученики смотрят правильный ответ постоянно задают вопрос что это за звездочки и т д. Получается что правильного ответа они не видят. Поэтому предлагаю к этому вопросу добавить еще одно поле, где будет писатся правильный ответ. Поле с маской оставить для создания маски ответа, для проверки правильно ли ввел ученик а ему в тесте отображать как правильный ответ текст с нового поля Вот такая идейка. Ну мне очень такое хочется
|
|
| | |
| Nevirkovets |
Дата: Пт, 16.01.2009, 16:31 | Повідомлення № 282 |
|
Написав MifTests
| Quote (love) Здраствуйте. А у меня вот такая идейка. При вопросе-слово когда маску создаю работает классно, мне нравится, но когда ученики смотрят правильный ответ постоянно задают вопрос что это за звездочки и т д. Получается что правильного ответа они не видят. Поэтому предлагаю к этому вопросу добавить еще одно поле, где будет писатся правильный ответ. Поле с маской оставить для создания маски ответа, для проверки правильно ли ввел ученик а ему в тесте отображать как правильный ответ текст с нового поля Вот такая идейка. Ну мне очень такое хочется В оновлені побачите дану можливість
|
|
| | |
| Sasyk |
Дата: Пн, 19.01.2009, 10:18 | Повідомлення № 283 |
|
знаток тестуючих систем
| love, згоден, ідея класна. В мне таж проблема, постійно учням розповідаю, що замість зірочок вони можуть підставити символи, щоб отримати правильну відповідь Дякуємо за підказку
|
|
| | |
| shady |
Дата: Пн, 19.01.2009, 11:34 | Повідомлення № 284 |
|
Новий користувач
| Quote Підтримую Nevirkovets, і вважаю, що імпорт не потрібен. Просто потрібно не полінуватись і потратити 1-2 год для переробки готових тестів. До речі це і допоможе збільшити якість запитань. А я вважаю що імпорт потрібен і не потрібно витрачати 1 - 2 роки на переробку тестів адже вийде нова програма і знову переробля завжди легше виправити помилки чужі ніж знову наробити своїх (чи можливо ви не згодні, що при набиранні тексту можна дуже багато наробити помилок) Ну одним словом потратили 2 роки на переробу тексту потім ще 2 щоб у ворді надрукувати всього 4 роки "коту під хвіст" я рекомендую зробити імпорт хочаб із асистента (в нього так виглядає запитання і відповідь ?2 Як пояснити поняття "шум"? +повідомлення, яке не несе інформації +повідомлення, яке не зрозуміле одержувачу -повідомлення, яке підвищує інформативність об'єкту +повідомлення, сформульовані незрозумілою мовою -повідомлення, яке користне одержувачу) якщо буде імпорт - то просто будемо набивати базу далі і ще я зрозумів, що потрібно щось робити з ліцензією на кожний комп можливо зробити так щоб тестування можна було проходити без придбання ліцензії а от використовувати мережові можливості з ліцензією (ставити тільки на адміністраторі) я думаю це підніме інтерес до вашої програми (і збільшать бази з питаннями) а люди які зацікавлені куплять а ті що ніколи нічого не купували і купувати не будуть
|
|
| | |
| Sasyk |
Дата: Пн, 19.01.2009, 13:39 | Повідомлення № 285 |
|
знаток тестуючих систем
| shady, підтримую і думаю, що таке буде реалізоване. Тобто зможемо реалізувати більшість типів запитань, а ті які не реалізуємо - ну вибачте, прийдеться ручками дописувати
|
|
| |
© Форум інформатиків України, 2007-2012. Хостинг від uCoz |